IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко сериозно ПОВИШЕНИЕ очаквате на парцелите за къщи?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има място за оптимизъм!
    Над 63% са тези които смятат, че парцелите за къща са си наистина един много сериозен актив и за една година ще качне 20-30% цената.
    Други 27% са сред тези дето нямат пари за собствено жилище, а едва 9% за щастие тези дето не знаят да забият един пирон или как се купува 1бр. акция и разчитат единствено на скромните лихви от влогь.
    Интересна е поляризацията в мненията между оптимисти за ръст от 20-30% и такива дето просто смятат, че няма да поскъпват парцелите само защото ТЕ нямат кинти!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      А, ти пък ДЕКАР! ДЕКАРЪТ в София е към 3млн.

Какво стана с тази цена 3 мил. (милр.) съкарщения много...

Коментар

Не ме интересува толкова точната локация, ама на колко км. е от голям град?
        25 минути от следващата столица, ако спазваш ограниченията.
        Last edited by valio1900; 02.11.2012, 22:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
          Парцела е 4 декара и озеленяването е в цената.
          Не ме интересува толкова точната локация, ама на колко км. е от голям град?

Коментар

Ти площ не си посочвал. Не знам площта за парцела или за къщата се отнася?
            Парцела е 4 декара и озеленяването е в цената.

Коментар

Значи си запомнил сумата , а площа не?
              Ти площ не си посочвал. Не знам площта за парцела или за къщата се отнася?

Коментар

Значи си запомнил сумата , а площа не?

Коментар

Ако имаш сграда един декар може.

Коментар

Добре де, може да не съм бил съвсем точен, но твоята къща на село дето тия отремонтира за 400 бона, сега колко би трябвало да струва. Да речем, че е 500.
                    ТОГАВА, АЗ В ГРАДА НОРМАЛНО ЛИ Е И НЕ Е ЛИ ПОРАЖЕНЧЕСКО ДА ПРИЕМАМ ОФЕРТИ ПОД МИЛИОН?!?
                    Ако имаш сграда един декар може, но само ако е "пасивна".Това е едно понятие , което не ти е извесно и преди да го сравняваш с каквото и да било, направи справка в интернет.
                    Last edited by valio1900; 02.11.2012, 22:06.

Коментар

Не мога да опредяля научното понятие на твоя умствен мир, но по моя край му казват "ти хептен се изпърца".
                      Добре де, може да не съм бил съвсем точен, но твоята къща на село дето тия отремонтира за 400 бона, сега колко би трябвало да струва. Да речем, че е 500.
                      ТОГАВА, АЗ В ГРАДА НОРМАЛНО ЛИ Е И НЕ Е ЛИ ПОРАЖЕНЧЕСКО ДА ПРИЕМАМ ОФЕРТИ ПОД МИЛИОН?!?

Коментар

Напоследък съвсем свършиха хубавите парцели за къщи или обезщетение в големите , а дори и в малките градове. Та се чудя приятели, с колко сериозен ръст ще се изстрелят цените на тази драгоценна земя? Един познат казва, че като се огради парцела със златни наполеони от 22 карата, горе долу толкова му е реалната /справедлива/ цена.

П.П. Моля бедни или тесногръди влогари, без въображение или отявлени бездомници прекалили с мераклийското да не спамят!
                        Не мога да опредяля научното понятие на твоя умствен мир, но по моя край му казват "ти хептен се изпърца".

Коментар

• Търсенето определя Предлагането!!

Давай Форекс!
                          Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• България се циганизира и мюсулманизира, така че всяка дългосрочна инвестиция си е хвърляне на пари на вятъра.

Коментар

• Колко сериозно ПОВИШЕНИЕ очаквате на парцелите за къщи?

Напоследък съвсем свършиха хубавите парцели за къщи или обезщетение в големите , а дори и в малките градове. Та се чудя приятели, с колко сериозен ръст ще се изстрелят цените на тази драгоценна земя? Един познат казва, че като се огради парцела със златни наполеони от 22 карата, горе долу толкова му е реалната /справедлива/ цена.

П.П. Моля бедни или тесногръди влогари, без въображение или отявлени бездомници прекалили с мераклийското да не спамят!
                              49
                              5-10%
                              6.12%
                              3
                              10-20%
                              4.08%
                              2
                              20-30%
                              30.61%
                              15
                              Няма да поскъпнат, щото хората /ключително аз/ нямаме пари
                              42.86%
                              21
                              Незнам дали ще поскъпнат, щото съм влогар и освен лихвата, нямам идея как се печели от други активи
                              16.33%
                              8
                            Working...
                            X