IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко сериозно ПОВИШЕНИЕ очаквате на парцелите за къщи?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Да обложат имотите

Те са си обложени от хиляди години, остава да ги КУПУВАТ. Тия от форумо, не закупват знам, те чакат да се вдигнат още, на връх ще купуваааааат Сега същите се радват на златото и го купуват. Като падне стремглаво, ще почнат панически да го продават. Както са казали мъдреците - българина е брашнен чувал, колкото и да го тупаш, все има пак какво да излезе.
    Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
      Хампарцумян: Чака ни бавна година

2013 г. ще бъде една бавна година, прогнозира шефът на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян. По думите му не се предполагат някакви реформи с оглед това, че предстоят парламентарни избори. "Следващата година ще прилича до голяма степен на тази година. Растежът на икономиката ще бъде между 0 и 1%, но това в българската икономика не се усеща, предвид, че сме малка икономика", каза банкерът пред profit.tv. Според него, можем да очакваме тенденция на понижаване на лихвите по кредитите, в случаи че няма външни шокове или кризисни явления. "Българите инвестират в недвижимости и депозити. Това е културната традиция у нас", добави Хампарцумян.

ДЕПОЗИТИТЕ ГИ ОБЛОЖИХА, ОСТАВААААААААААА.........................
      Да обложат имотите

Коментар

• Хампарцумян: Чака ни бавна година

2013 г. ще бъде една бавна година, прогнозира шефът на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян. По думите му не се предполагат някакви реформи с оглед това, че предстоят парламентарни избори. "Следващата година ще прилича до голяма степен на тази година. Растежът на икономиката ще бъде между 0 и 1%, но това в българската икономика не се усеща, предвид, че сме малка икономика", каза банкерът пред profit.tv. Според него, можем да очакваме тенденция на понижаване на лихвите по кредитите, в случаи че няма външни шокове или кризисни явления. "Българите инвестират в недвижимости и депозити. Това е културната традиция у нас", добави Хампарцумян.

ДЕПОЗИТИТЕ ГИ ОБЛОЖИХА, ОСТАВААААААААААА.........................

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
          И цял живот чергар Я си помисли с две малки деца на ръце жена ти да изнася мебели посред зима. Мисля, че бързо ще те смени с наемодателя или друг стабилен и платежоспособен тип. Обикновено чергарите оставате и самотни.Помисли си добре момче.
          Жените ги дресирам добре да слушкат. Малко съм възпитан в патриархалния строй.
          Мебели нямам и не успявам да се привържа към никакви вещи, освен компа. Всичките ми вещи се побират в малък куфар.
          Най-голямата ми страст са пътуванията. След време се виждам как няма да седя тук повече от 2 месеца в годината. Деца - затова са бабите и дядовците, на тях и без това най-голямата им радост са внуците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
            И защо реши че чакаме? За какво? Инвестиция, защита на спестявания? Хайде да приемем тезата на лорда че ще има хиперинфлация. Имота ли ще е най-добрата защита на стойността? Не, ценни метали и суровини ще продължават да предлагат по-добра защита и ликвидност.
            За всеки втори българин имота е едва ли не цел на живота. Аз хич не държа, имам се за практичен човек. В момента покупката е в пъти а не в % по-неизгодна, а наема има и други плюсове - пести време и транспорт. Утре като сменя офиса, сменям и квартирата.
            И цял живот чергар Я си помисли с две малки деца на ръце жена ти да изнася мебели посред зима. Мисля, че бързо ще те смени с наемодателя или друг стабилен и платежоспособен тип. Обикновено чергарите оставате и самотни.Помисли си добре момче.

Коментар

• И защо реши че чакаме? За какво? Инвестиция, защита на спестявания? Хайде да приемем тезата на лорда че ще има хиперинфлация. Имота ли ще е най-добрата защита на стойността? Не, ценни метали и суровини ще продължават да предлагат по-добра защита и ликвидност.
              За всеки втори българин имота е едва ли не цел на живота. Аз хич не държа, имам се за практичен човек. В момента покупката е в пъти а не в % по-неизгодна, а наема има и други плюсове - пести време и транспорт. Утре като сменя офиса, сменям и квартирата.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                А дали докато свършат глупаците с пари и дойде ред на по големите глупаци,без пари тия по големите глупаци няма да са станали и те дядовци?Питам щото и аз съм дядо та да знам колко още трябва да чакам.
                Прав си, аз отдавна им казвам на някои, че ще станат дядовци, преди да се сдобият с елементарен дом, камо ли парцел с къща, ама те чакат да паднат на коча мъ....е
                Както казах не веднъж , матрЯла е твърде прост и това е прекрасно за истинските инвеститори, които не блеят и не тичат заедно със стадото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
                  Абе снимките ли са недостатъчни, или аз не довиждам, ама некак ми е губят половината от тия 140 м2. Дали са в общи части и асансьорчета, или вътрешното разпределенеи е ужасно, ама не ми харесва. Гледката е уникална и това лично за мен е едно от най-важните неща, ама същия апартамент може да го вземеш за 300 до 400 евра под наем. Трудно някой може да ми обясни къде е логиката да го купуваш.
                  Един ден ще свършат глупаците с пари, или по-точно ще свършат парите на глупаците и ще остане истински пазар. До тогава аз бих си купил от някой гладен дядо в центъра за макс 500 евра.
                  А дали докато свършат глупаците с пари и дойде ред на по големите глупаци,без пари тия по големите глупаци няма да са станали и те дядовци?Питам щото и аз съм дядо та да знам колко още трябва да чакам.
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от sisiko Разгледай мнение
                    Не ми отговори каква е връзката между "спешно продавам" и цената на която се продава? То другите обяснения са ясни.
                    В условия на изчерпване на парцелите, колкото и спешно да продава някой, едва ли ще падне под 6 цифрена сума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                      Ами обикновено случаите са два, или заминават трайно да работят в чужбина или имат предсрочно изискуеми кредити. Има и купувачи дето уж не бързат но купуват на килограм защото парите на са им проблем.Обикновено избягвам покани за вечеря от клиенти, но преди време на един клиент не можах да откажа. Заведе ме с джипа си в "Царско село" и там ми разказа, че купил 12 апартамента, но понеже били разхвърляни, сега си търсел да купи цяла кооперация, пък другите щял да ги продава един по един.
                      Не ми отговори каква е връзката между "спешно продавам" и цената на която се продава? То другите обяснения са ясни.

Коментар

• Първоначално изпратено от sisiko Разгледай мнение
                        Бебче, споко с обясненията, че ще ми объркаш тотално представите. Вие брокерите най сте ми смешни като ви задам въпроса: Какво разбирате под думите "спешно продавам". Ти би ли ми обяснила какво разбираш под "спешно продавам", пък аз после ще ти кажа с какви бисери са ми отговаряли.
                        Ами обикновено случаите са два, или заминават трайно да работят в чужбина или имат предсрочно изискуеми кредити. Има и купувачи дето уж не бързат но купуват на килограм защото парите на са им проблем.Обикновено избягвам покани за вечеря от клиенти, но преди време на един клиент не можах да откажа. Заведе ме с джипа си в "Царско село" и там ми разказа, че купил 12 апартамента, но понеже били разхвърляни, сега си търсел да купи цяла кооперация, пък другите щял да ги продава един по един.

Коментар

Прав си донякъде, само по 4 огледа имам на ден. За Младост това е под средното ниво! Все пак май ще има наддаване между един врачанин и един грък!
                          Искаш да кажеш, че само по 4 пъти на ден се оглеждаш в огледалото в банята ли??
                          Тя "Младост" изобщо си е под средното ниво и под всякаква критика...
                          А наддаването от колко ще започне?
                          От 500 евро/кв.м със стъпка 5 евро ли??
                          "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

Няма проблем колега, не всеки се е родил научен. Номинален ръст има когато няма предпоставка конкретен имот да му се завишава цената, но поради обща тенденция формално и цената на неатрактивни такива имоти расте заради общата тенденция оформена от психологията на пазара.
                            Бебче, споко с обясненията, че ще ми объркаш тотално представите. Вие брокерите най сте ми смешни като ви задам въпроса: Какво разбирате под думите "спешно продавам". Ти би ли ми обяснила какво разбираш под "спешно продавам", пък аз после ще ти кажа с какви бисери са ми отговаряли.

Коментар

• Абе снимките ли са недостатъчни, или аз не довиждам, ама некак ми е губят половината от тия 140 м2. Дали са в общи части и асансьорчета, или вътрешното разпределенеи е ужасно, ама не ми харесва. Гледката е уникална и това лично за мен е едно от най-важните неща, ама същия апартамент може да го вземеш за 300 до 400 евра под наем. Трудно някой може да ми обясни къде е логиката да го купуваш.
                              Един ден ще свършат глупаците с пари, или по-точно ще свършат парите на глупаците и ще остане истински пазар. До тогава аз бих си купил от някой гладен дядо в центъра за макс 500 евра.

Коментар

• леле майко - къде е тоз емотикон дето да изобрази как се хващам за главата
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X