Номинален ръст е фактическия ръст или текущ ръст без калкулиране на инфлацията. Ако калкулираме и инфлацията става реален ръст!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко сериозно ПОВИШЕНИЕ очаквате на парцелите за къщи?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеИзвинете за невежеството, какво означава "номинален ръст" ???
Коментар
-
Мой приятел си търси в момента тристаен апп около 90-100кв.
Беше гледал ново с акт 16 в хиподрума на цар борис. 90+ кв чиста площ
оферирано за 77Кевра, беше се пазарил директно за 72 мисля и му бяха казали ок..не го взе защото в крайна сметка реши,че булеварда е шумен.
2008-ма цената щеше да е двойна . 2008-ма друг мой приятел си взе двустаен за основен ремонт в тухлено блокче от 60-те в лагера от другата страна на цар борис за точно 80К евра.... по-малък,гадни стаи и за ремонт.
цените са паднали чуствително.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнениеКакво е уникално в този апартамент, който се рекламира?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеНе сте съвсем прав колега, напоследък има стабилизация и ръст в сделките, но скоро се очаква и номинален ръст.
Вижте хубав тристаен за без пари почти за такова качество!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...684&f1=details
Коментар
-
Какво е уникално в този апартамент, който се рекламира? Всичко е в бозави цветове и ако изключим, че е сравнително ново обзавеждането няма никакви други достойнства. Ако е марково, марки не са споменати в обявата. Няма снимки на спалните, няма разпределение да се види до колко е функционален. Апартаментът е с ламинат, което убива всякаква уникалност. Посредствени снимки, посредствено описание, като изключим суперлативите, човек няма за какво да се захване за да го гледа. Нещата ще отиват към сваляне на цената. На 120000 ще започнат да го гледат. На 100000 ще започнат и пазарлъците, и на 90000 някъде ще се продаде. Успех на брокера и да ни държи в течение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеНе сте съвсем прав колега, напоследък има стабилизация и ръст в сделките, но скоро се очаква и номинален ръст.
Вижте хубав тристаен за без пари почти за такова качество!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А ако махнеш единицата отпред МОЖЕ и да го продадеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДонърче, много парцели си измисли, че притежаваш На няколко км. от Варна и Бургас, може и нията ти никой да не желае да закупи, само, че аз говоря за атрактивни градски парцели. Огледай едно каре в голям град и ще видиш, че отново се строи поне на 2 места!
И престани с този хумор : 'двамата с жена ми имаме 6 професии'. Аз само по дипломи имам 8.
А със спестените 2000лв на месец ( 1000евро), ще можеш да купиш 'великият апартамент' от 200к на брокерката след 200 месеца, т.е. 17 години ( без комисионната) . А със ипотека сигурно и внуците ти ще я изплащат. Това, че не можеш да смяташ от смешен, те прави жалък.
А парцелите,за които ти писах са наистина непродаваеми за сега. И много ми се иска да има ръст в имотите,за да продам тях и още 2НИ, ама пуста реалност. Никой не предлага да ги купи,само стоят като обяви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз като гледам поляната отпред, до тва нящо има лЕ улица?
Коментар
-
Пак същите герои
абе люде буйни - що се плювате като каруцари
---------
темата не е: кой е по , по , най - неук , за да проявявате "творчество"
-----------
Темата е за Поскъпване на Парцелите -
вкарвайте ресурс по същество ,
обяснявайте , че няма да поскъпват Много ,
че дефицитното не Поскъпва много
каквито и аргументи да ползвате - правете го с главите ,
не с зад*иците си -
оттам не "излиза" конструктивно творчество.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеПрав си донякъде, само по 4 огледа имам на ден. За Младост това е под средното ниво! Все пак май ще има наддаване между един врачанин и един грък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение1 350 евро/кв.м в Младост 2???
Спешно???
На тази цена ще бъде продаден "спешно" вероятно в 2112 г.!!
Коментар
-
Спешно???
На тази цена ще бъде продаден "спешно" вероятно в 2112 г.!!"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
Коментар