IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко сериозно ПОВИШЕНИЕ очаквате на парцелите за къщи?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Номинален ръст е фактическия ръст или текущ ръст без калкулиране на инфлацията. Ако калкулираме и инфлацията става реален ръст!
    Last edited by needtoknowmore; 07.11.2012, 01:28.
    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
      Извинете за невежеството, какво означава "номинален ръст" ???
      Няма проблем колега, не всеки се е родил научен. Номинален ръст има когато няма предпоставка конкретен имот да му се завишава цената, но поради обща тенденция формално и цената на неатрактивни такива имоти расте заради общата тенденция оформена от психологията на пазара.

Коментар

• Мой приятел си търси в момента тристаен апп около 90-100кв.

Беше гледал ново с акт 16 в хиподрума на цар борис. 90+ кв чиста площ
        оферирано за 77Кевра, беше се пазарил директно за 72 мисля и му бяха казали ок..не го взе защото в крайна сметка реши,че булеварда е шумен.

2008-ма цената щеше да е двойна . 2008-ма друг мой приятел си взе двустаен за основен ремонт в тухлено блокче от 60-те в лагера от другата страна на цар борис за точно 80К евра.... по-малък,гадни стаи и за ремонт.

цените са паднали чуствително.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнение
          Какво е уникално в този апартамент, който се рекламира?
          Според мен единственото уникално нещо в тоя апартамент е собственика. Представям си го много живо, сяда тоя, гепи един стар мОлиф и на в-к Уикенд някъде горе в празните полета започва да пише.... Ипотека, пощенска толко... за ламинат и PVC дограма толко.... за плочки и оня пияндурник плочкаджията толко.... и тегли чертата и тура отгоре и печалба и вика Те 1400 ЕВРАКА квадрата ми се връзва. Дали има луди да платят толкова за тоя кенеф. ...Ба ли го не моа и за тях да мислим.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
            Не сте съвсем прав колега, напоследък има стабилизация и ръст в сделките, но скоро се очаква и номинален ръст.
            Вижте хубав тристаен за без пари почти за такова качество!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...684&f1=details
            Извинете за невежеството, какво означава "номинален ръст" ???

Коментар

• Повишението когато започне поне в първите 4-5 години няма да е Сериозно, но нека първо приключи Понижението!

Коментар

• Какво е уникално в този апартамент, който се рекламира? Всичко е в бозави цветове и ако изключим, че е сравнително ново обзавеждането няма никакви други достойнства. Ако е марково, марки не са споменати в обявата. Няма снимки на спалните, няма разпределение да се види до колко е функционален. Апартаментът е с ламинат, което убива всякаква уникалност. Посредствени снимки, посредствено описание, като изключим суперлативите, човек няма за какво да се захване за да го гледа. Нещата ще отиват към сваляне на цената. На 120000 ще започнат да го гледат. На 100000 ще започнат и пазарлъците, и на 90000 някъде ще се продаде. Успех на брокера и да ни държи в течение.

Коментар

Не сте съвсем прав колега, напоследък има стабилизация и ръст в сделките, но скоро се очаква и номинален ръст.
                  Вижте хубав тристаен за без пари почти за такова качество!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А бе аз на снимките виждам само една гола поляна. Не познавам София, ама това май е след табелата.
                  А ако махнеш единицата отпред МОЖЕ и да го продадеш

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    Донърче, много парцели си измисли, че притежаваш На няколко км. от Варна и Бургас, може и нията ти никой да не желае да закупи, само, че аз говоря за атрактивни градски парцели. Огледай едно каре в голям град и ще видиш, че отново се строи поне на 2 места!
                    Ъпърче,май сам си пишеш. не виждаш ли че само 35 човека са гласували за анкетата, защото си дал само отговори които искаш. Това че бягаш от реалността, не означава че тя ще се промени както ти искаш.
                    И престани с този хумор : 'двамата с жена ми имаме 6 професии'. Аз само по дипломи имам 8.
                    А със спестените 2000лв на месец ( 1000евро), ще можеш да купиш 'великият апартамент' от 200к на брокерката след 200 месеца, т.е. 17 години ( без комисионната) . А със ипотека сигурно и внуците ти ще я изплащат. Това, че не можеш да смяташ от смешен, те прави жалък.
                    А парцелите,за които ти писах са наистина непродаваеми за сега. И много ми се иска да има ръст в имотите,за да продам тях и още 2НИ, ама пуста реалност. Никой не предлага да ги купи,само стоят като обяви.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Аз като гледам поляната отпред, до тва нящо има лЕ улица?
                      Естествено, че има, на снимката е изрязан парапета на балкона. Нима не предпочиташ зеленина на хоризонта пред бетони на 10 м. от теб?

Коментар

• Пак същите герои

абе люде буйни - що се плювате като каруцари
                        ---------

темата не е: кой е по , по , най - неук , за да проявявате "творчество"
                        -----------
                        Темата е за Поскъпване на Парцелите -

вкарвайте ресурс по същество ,

обяснявайте , че няма да поскъпват Много ,

че дефицитното не Поскъпва много

каквито и аргументи да ползвате - правете го с главите ,
                        не с зад*иците си -

оттам не "излиза" конструктивно творчество.......

Коментар

Прав си донякъде, само по 4 огледа имам на ден. За Младост това е под средното ниво! Все пак май ще има наддаване между един врачанин и един грък!
                          Аз като гледам поляната отпред, до тва нящо има лЕ улица?

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                            1 350 евро/кв.м в Младост 2???
                            Спешно???
                            На тази цена ще бъде продаден "спешно" вероятно в 2112 г.!!
                            Прав си донякъде, само по 4 огледа имам на ден. За Младост това е под средното ниво! Все пак май ще има наддаване между един врачанин и един грък!

Коментар

1 350 евро/кв.м в Младост 2???
                              Спешно???
                              На тази цена ще бъде продаден "спешно" вероятно в 2112 г.!!
                              "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Влезнах да видя дали темата я е направил лорда... и не останах разочарован
                                Правиш ли им магии на имотите че да поскъпват?
                                Майтапа на страна, ама не мислиш ли че се пренавиваш?

Коментар

Working...
                                X