IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко сериозно ПОВИШЕНИЕ очаквате на парцелите за къщи?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• паднаха , не колкото ми се искаше-примерно 50 - 60 % , но паднаха

Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Я МИ ПОКАЖИ КЪДЕ СА ПАДНАЛИ ТЕЗИ ПАРЦЕЛИ В ДРАГАЛЕВЦИ ЩОМ ГИ СЛЕДИШ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ!
    Точно в центъра на Драгалевци мой приятел тази година си санира къщата в която не живее със стиропор и от агенцията веднага му качиха цената с 20%
    какво да ти показвам - нали дадох линкове !

очаквах да паднат до поносимо ниво от 100 евро/кв ,
    но фактически не се случи.
    вие брокитата може да сте по-наясно със ситуацията , но на мен тази ситуация-сегашната не ми харесва.

ща изчакам още-може път да паднат

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Може ли да ме свържете с продавача на този имот? Наистина е много хубав на тази мижава цена под 200 000 юро!
      Ще Ви почерпя и нещо по-така , ако договорим сделка госпожице...
      Хубав апартамент с две спални навсякъде в ЕС си се движи около 200К евра! А този е наистина хубав.
      Висококачествен хумор от Лорда. Отново.

Апартаментчето от линка е 180м2 + 19м2 тераса + 19м2 гараж. По нашенско сигурно ще се рекламира поне като 330м2. Исканата цена беше 250к, преди около месец се намали на 206к... Не е перфектно, но пък все пак е в в европейска столица. Просто там има повече криза от тук... Собственикът е платил 270к през 2001...

https://www.dropbox.com/sh/56kmcdh5t4olra9/P0AtIaOLAu

Коментар

• Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнение
        права си , при това апсолютише

Ако се опитваш с тези "умки" да внушаваш Некупуване на парцели - защо го правиш ??
        искаш да купуваш "ниско" или не знаеш какво да кажеш ?!

Факушке , уж не препоръчаш инвестиционни решения , но у мен се завихрят едни инвестиционо/факърски решения ........
        направо бих уважил........всичко в теб
        Нищо ново няма да откриеш...Всичко е пробвано....

пп Але1, Факи е пич.....Но сега е при негрите а те не прощават......Пробвай се...

Коментар

• Я МИ ПОКАЖИ КЪДЕ СА ПАДНАЛИ ТЕЗИ ПАРЦЕЛИ В ДРАГАЛЕВЦИ ЩОМ ГИ СЛЕДИШ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ!
          Точно в центъра на Драгалевци мой приятел тази година си санира къщата в която не живее със стиропор и от агенцията веднага му качиха цената с 20%

Първоначално изпратено от stefi Разгледай мнение
          ----------
          не ви знам какво оценявате , но цените на парцелите си падат ........а вие си оценявайте
          тези два парцела ги следя от доста време

http://www.imoti.net/parcel-sofia-dr...no2123384.html
          http://www.imoti.net/parcel-sofia-dr...no2129428.html
          ---------
          и трябва да ти кажа , че за две години са поевтинели поне с 10 %

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
            Не сте съвсем прав колега, напоследък има стабилизация и ръст в сделките, но скоро се очаква и номинален ръст.
            Вижте хубав тристаен за без пари почти за такова качество!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...684&f1=details
            Кажи ми че се шегуваш
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• брокерски лъжи

Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
              Тук не си съвсем прав, трябва всичко да се продава,

ние брокерите знаем как да оценяваме силните и слаби страни на парцелите, възможностите и заплахите.

Най много се наиграват тези които ни избягват!
              ----------
              не ви знам какво оценявате , но цените на парцелите си падат ........а вие си оценявайте
              тези два парцела ги следя от доста време

http://www.imoti.net/parcel-sofia-dr...no2123384.html
              http://www.imoti.net/parcel-sofia-dr...no2129428.html
              ---------
              и трябва да ти кажа , че за две години са поевтинели поне с 10 %

Коментар

Тези неатрактивните може вече да се обмисли да се забранят за продажба, защото освен че мамят кандидат купувачите с лоша инвестиция, изкривяват пазара. Останалите читави да ги оставят в условия на свободно нарастване. Като някой толкова иска и на парцел да е чорбаджия да е готов да се раздели с няколко милиона, все закъсал продавач ще се намери!
                Тук не си съвсем прав, трябва всичко да се продава, ние брокерите знаем как да оценяваме силните и слаби страни на парцелите, възможностите и заплахите.
                Най много се наиграват тези които ни избягват!

Коментар

• Тези неатрактивните може вече да се обмисли да се забранят за продажба, защото освен че мамят кандидат купувачите с лоша инвестиция, изкривяват пазара. Останалите читави да ги оставят в условия на свободно нарастване. Като някой толкова иска и на парцел да е чорбаджия да е готов да се раздели с няколко милиона, все закъсал продавач ще се намери!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    България се циганизира и мюсулманизира, така че всяка дългосрочна инвестиция си е хвърляне на пари на вятъра.

Мнението ми е препоръка за вземане на инвестиционно решение
                    права си , при това апсолютише

Ако се опитваш с тези "умки" да внушаваш Некупуване на парцели - защо го правиш ??
                    искаш да купуваш "ниско" или не знаеш какво да кажеш ?!

Факушке , уж не препоръчаш инвестиционни решения , но у мен се завихрят едни инвестиционо/факърски решения ........
                    направо бих уважил........всичко в теб

Коментар

• Повишението парцелите за къщи !? - Няма читави парцели

Хубавите и евтините парцели се продават на Различни места!

колко ще е сериозно повишението - труден въпрос..........

който е Търсил - Знае че не останаха парцели!

Хитреците купуваха евтино през 2009 - 2010 ........сега купуват нехитреците .....

има парцели тип "хайдушка поляна в планината" - трябва два джипа + частен снегорин за зимата .
                      Който построи къща там - става партизанин и няма продаване ,ако се наложи...
                      , инфраструктурата Стана водеща

има парцели тип "вода без пари" ....ама Много вода - като се почне от Волуяк ,Доброславци,Мировяне ..
                      та чак до Своге - джипове не трябват , но пролетно време лодките могат да потрябват

защото вече не съобщават "о уровни реки Искъра в сантиметрах" .........

общо взето - ...........

който е искал да Купува - отдавна е Купил защото е имал избор на ниски цени
                      който е принуден да купува Сега - най-вероятно ще купи и той , но........

Коментар

• [QUOTE=LANDLORD 31;1059338872]
                        Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                        Ами като си сигурен, че пътя от тук е един нагоре иди тегли кредити купи си имоти и давай.

Знаеш мнението, още има да падат - просто доходността от наема/рентите не отговоря на цените на имотите[/QUOTE
                        Не спирам да се оглеждам, макар, че не съм купувал имот цели 3 години!!!!!
                        Сега съм си наумил да правя кафене. Така, че със сигурност ще ми трабвя поне още един имот.

Купи си бе, кво ще правиш. Доста ще изпофалират по зимата - дори и тънкаж ще го вземеш.

А за кафене знаеш хоропотока си е важен, хубавото е че няма наливаш доста в капиталово вложения. Аз си мисля за такъв бизнес, но има време.

Купувай имоти за бизнеси не за пасивни доходи от наем, поне това е добро решение в текущата конюнктура.
                        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• [QUOTE=needtoknowmore;1059338859]Ами като си сигурен, че пътя от тук е един нагоре иди тегли кредити купи си имоти и давай.

Знаеш мнението, още има да се качват - просто доходността от наема/рентите не отговоря на цените на имотите[/QUOTE
                          Не спирам да се оглеждам, макар, че не съм купувал имот цели 3 години!!!!!
                          Сега съм си наумил да правя кафене. Така, че със сигурност ще ми трабвя поне още един имот.
                          Last edited by LANDLORD 31; 04.11.2012, 00:48.

Коментар

И аз на това се надявам, яд ме е че не вкарах целия наличен КЕШ единствено в парцели преди 10 години, тогава нямаше да се налага да пиша лично, а щях само да диктувам
                            Ами като си сигурен, че пътя от тук е един нагоре иди тегли кредити купи си имоти и давай.

Знаеш мнението, още има да падат - просто доходността от наема/рентите не отговоря на цените на имотите

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                              Браво на теб добре си, като за през кризата.
                              През фирма ли е всичко или на добра воля сте, щото доста ядове с наемате ли има.

А иначе знака ще е минус и ще видиш, така че се ослушвай за добри имоти за в бъдеще.
                              И аз на това се надявам, яд ме е че не вкарах целия наличен КЕШ единствено в парцели преди 10 години, тогава нямаше да се налага да пиша лично, а щях само да диктувам

Коментар

Е, защо да слагам невъзможна опция?????????????
                                Имам малко имоти. Поне такова е моето усещане.
                                Пасивния ми доход в кризата беше около 1000лв. Сега с бежанците от арабската революция имам около 1600лв. пасивен доход. Не е достатъчно, но разчитам на последващ ръст, иначе глад-вкъщи децата се хапат от глад.
                                Добре, че с жена ми имаме и други 6 професии, за да докарваме още 2 пъти по толкова, иначе ако разчитаме на ландлодстване да сме хвърлили топа. Научих я да броим спестените за месец пари. Този месец бихме рекорда 1960лв.!Разбира се никога не ги оставяме на влогь, това е останка от прединдустриалната епоха, вкарваме яко в инструменти.
                                Браво на теб добре си, като за през кризата.
                                През фирма ли е всичко или на добра воля сте, щото доста ядове с наемате ли има.

А иначе знака ще е минус и ще видиш, така че се ослушвай за добри имоти за в бъдеще.

Коментар

Working...
                                X