IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко сериозно ПОВИШЕНИЕ очаквате на парцелите за къщи?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
    Лордов, я тури още една опция, че ще растат ама със знак минус.

Абе те питам, колко имота имаш и кви пасивни доходи вадиш.
    Е, защо да слагам невъзможна опция?????????????
    Имам малко имоти. Поне такова е моето усещане.
    Пасивния ми доход в кризата беше около 1000лв. Сега с бежанците от арабската революция имам около 1600лв. пасивен доход. Не е достатъчно, но разчитам на последващ ръст, иначе глад-вкъщи децата се хапат от глад.
    Добре, че с жена ми имаме и други 6 професии, за да докарваме още 2 пъти по толкова, иначе ако разчитаме на ландлодстване да сме хвърлили топа. Научих я да броим спестените за месец пари. Този месец бихме рекорда 1960лв.!Разбира се никога не ги оставяме на влогь, това е останка от прединдустриалната епоха, вкарваме яко в инструменти.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Може ли да ме свържете с продавача на този имот? Наистина е много хубав на тази мижава цена под 200 000 юро!
      Ще Ви почерпя и нещо по-така , ако договорим сделка госпожице...
      Хубав апартамент с две спални навсякъде в ЕС си се движи около 200К евра! А този е наистина хубав.

Коментар

• Лордов, я тури още една опция, че ще растат ама със знак минус.

Абе те питам, колко имота имаш и кви пасивни доходи вадиш.
        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
          Не сте съвсем прав колега, напоследък има стабилизация и ръст в сделките, но скоро се очаква и номинален ръст.
          Вижте хубав тристаен за без пари почти за такова качество!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...684&f1=details
          Може ли да ме свържете с продавача на този имот? Наистина е много хубав на тази мижава цена под 200 000 юро!
          Ще Ви почерпя и нещо по-така , ако договорим сделка госпожице...
          Хубав апартамент с две спални навсякъде в ЕС си се движи около 200К евра! А този е наистина хубав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
            Не сте съвсем прав колега, напоследък има стабилизация и ръст в сделките, но скоро се очаква и номинален ръст.
            Вижте хубав тристаен за без пари почти за такова качество!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аман от гладни брокери на имоти ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Absurdistan! Разгледай мнение
              По-извратени въпроси не можа ли да измислиш? Вариантите реално са два:
              1. моето мнение - силно поскъпване
              2. Няма поскъпване, защото съм беден/нямам пари и .т.н с една дума loser ...

Явно разчиташ, на това, че никой не иска да си признае второто и ще се надъхат за поскъпване ...
              .. е вземи добави и 5-ти отговор: няма да поскъпнат, защото няма фундаментална причина за това!

Ако питаш защо ... ами виж цените на имотите .. с многото интервенции от страна на банки, агенции за имоти и какви ли не .. а те пак си падат ли падат ... цените на парцелите са в пряка зависимост от цените на имотите .. а и вероятно ще изостават в поскъпването, защото на пазара има доста имоти за продажба ..

Коментар

• По-извратени въпроси не можа ли да измислиш? Вариантите реално са два:
                1. моето мнение - силно поскъпване
                2. Няма поскъпване, защото съм беден/нямам пари и .т.н с една дума loser ...

Явно разчиташ, на това, че никой не иска да си признае второто и ще се надъхат за поскъпване ...
                .. е вземи добави и 5-ти отговор: няма да поскъпнат, защото няма фундаментална причина за това!

Ако питаш защо ... ами виж цените на имотите .. с многото интервенции от страна на банки, агенции за имоти и какви ли не .. а те пак си падат ли падат ... цените на парцелите са в пряка зависимост от цените на имотите .. а и вероятно ще изостават в поскъпването, защото на пазара има доста имоти за продажба ..
                Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!

Коментар

• Пак си загубил на форекс и си изпуснал през това време ръста на парцелите
                  Геометрична прогресия в загубите, как издържаш!

Виж любимата ми поема и помисли, защо е така!

http://www.poemhunter.com/poem/landlords/

Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                  А не е толкоз. Повечко е.
                  Барем едно 5 милиона е!!! С хлебарките може и 10 да е !!! ))
                  Last edited by LANDLORD 31; 03.11.2012, 21:16.

Коментар

А, ти пък ДЕКАР! ДЕКАРЪТ в София е към 3млн.
                    А не е толкоз. Повечко е.
                    Барем едно 5 милиона е!!! С хлебарките може и 10 да е !!! ))
                    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Ха, много странно мнение! Всички специалисти сме единодушни, че по морето вече няма кризи с имотите. Там дори има ръст!

http://www.imoti.net/econ-bg-%C5%EA%...--nno7664.html

Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                      Ъпърче. Сложи отговор ' ще паднат със 20%' и 'Ще паднат с повече от 20% и ще видиш резултатите.
                      Защото парцелът ни на 2км от Бургас се обезцени двойно и дори за тази цена няма купувач. По същият начин се обезцениха парцелите ни до Варна, а и в квртал Аспарухово. А и нивите на тъста до Разград.
                      Това че ти не приемаш фактите,не означава че си срещу стадото. А просто че си ИЗОСТАНАЛ от стадото.. Цените на НИ падат бавно,но стабилно. Което не е утеха за мен, защото пропуснах да продам 2парцела ( за и със къща) на върха и сега няма купувачи, тъй като няма желаещи да строят
                      И приемай от време на време, че не си безгрешен. Нещо не се хвалиш със сирийските бежанци. Какво стана, не дойдоха или не ти платиха.

Коментар

• Донърче, много парцели си измисли, че притежаваш На няколко км. от Варна и Бургас, може и нията ти никой да не желае да закупи, само, че аз говоря за атрактивни градски парцели. Огледай едно каре в голям град и ще видиш, че отново се строи поне на 2 места!

Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                        Ъпърче. Сложи отговор ' ще паднат със 20%' и 'Ще паднат с повече от 20% и ще видиш резултатите.
                        Защото парцелът ни на 2км от Бургас се обезцени двойно и дори за тази цена няма купувач. По същият начин се обезцениха парцелите ни до Варна, а и в квртал Аспарухово. А и нивите на тъста до Разград.
                        Това че ти не приемаш фактите,не означава че си срещу стадото. А просто че си ИЗОСТАНАЛ от стадото.. Цените на НИ падат бавно,но стабилно. Което не е утеха за мен, защото пропуснах да продам 2парцела ( за и със къща) на върха и сега няма купувачи, тъй като няма желаещи да строят
                        И приемай от време на време, че не си безгрешен. Нещо не се хвалиш със сирийските бежанци. Какво стана, не дойдоха или не ти платиха.

Коментар

• Първоначално изпратено от vesi97 Разгледай мнение
                          Ти не си кух,ти просто кънтиш.
                          Защо обиждаш човека, само задето е направил успешна инвестиция в парцели?!
                          А ти малка 15 годишна пикло в какво инвестира. Завърши ли си поне основното образование?
                          Парцели в добрите квартали практически не се продават само срещу пари. Това всеки може да го провери. Продават се срещу пари + няколко апартамента

Коментар

Пфлааа, форекс НА МЕН ПАРЦЕЛИТЕ МИ РАСТАТ КАТО ЦЕНА ОТ 10 ГОДИНИ НАСАМ!!

Ти не си кух,ти просто кънтиш.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                                Търсенето определя Предлагането!!

Давай Форекс!

Коментар

Working...
                                X