Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеАко наистина от 10 години отделяш толкова енергия...пич..избирай друго поприще. Не се сърди, но наследствената къща и панеляка с ипотека не са повод да имаш такова самочуствие!
успех
Нещо против бедно момченче!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЕй за пореден път ме обвиняваш, че обиждам някого или злобея срещу някого. Това е смешно!Къде съм го написал? Що се отнася до злоба или инфантилност, това вече е крайно от твоя страна, явно си доста злобен и инфантилен.- при мен това не може да се види!!!!
За твое дори леко спокойствие, мога да споделя, че пазарните тенденции се обръщат. Не е нужно винаги да бъдеш дрогиран или на нож само заради собствените неудачи. Винаги има изход човече!
Не,че нещо,но осъзнаваш ли колко е смешно отстрани,като те чете човек,а ти даваш оценки за лица,които не познаваш ?Нужно ли е да ти казвам-кой скача и започва да обижда и квалифицира,особено непознати,ей така за нищо ?После ми обяснявай,че не си войнстващ простак и инфантиляк ?
И накрая-това,че ТИ имаш имоти,не значи,че и другите нямат.Това,че ти си мислиш нещо,а съответно нон-стоп го повтаряш-НЕ значи,че ще се случи.Това,че ти очакваш доходност от наем,а тя не идва,всъщност значи,че просто не си направил добре сметките.Това е от мен.
А сега си пиши и обиждай на воля,за разлика от теб-АЗ не се вълнувам от мнението на един анонимник в интернет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДа ми обясниш?!?!
Човече, аз от 10 години се занимавам, чета,пиша , сънувам и отделям 99% от времето си замо по отношение на имотите! Няма точно обратна корелация както твърдиш. Това е легенда. Най-ясво си проличава връзката между наеми и доходи в различните региони, малки и големи градове. В курортите е по-сложна картината в зависимост от популярността на дестинацията като такава за вътрешен или международен туризъм.
Говоря за два различни имота на едно място като наемна и продажна цена, а не математическа гаргара.
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеЗа пореден път-не обиждай,особено хора,които не познаваш и съответно не знаеш,кои са,а така също и какво имущество притежават.Това едно,другото е,че показваш доста прикрита злоба,откровена простащина и крайна инфантилност...
Дискусия не се води по начин-аз така казвам,значи е така,ок ?
За твое дори леко спокойствие, мога да споделя, че пазарните тенденции се обръщат. Не е нужно винаги да бъдеш дрогиран или на нож само заради собствените неудачи. Винаги има изход човече!Last edited by LANDLORD 31; 06.10.2012, 23:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеСмекчи го ти императоре!Аз никого не обиждам. Най ме впечатли лъжливото ти изказване, че няма покупки с кредит на жилища!?!?! Че те даже се увеличават!!!!!!!!!!!!! Ръста на доходите никъде не съм написал , че е текущ а единствено предстоящ и на тази база правя прогноза. Нещо против?!?! Явно си доста беден по моите критерии и затова сънуваш скорошно движение на имотите надолу за да могат мизерници да си купят!!!!!!!
За пореден път-не обиждай,особено хора,които не познаваш и съответно не знаеш,кои са,а така също и какво имущество притежават.Това едно,другото е,че показваш доста прикрита злоба,откровена простащина и крайна инфантилност...
Дискусия не се води по начин-аз така казвам,значи е така,ок ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеИнтересно изказване,особено към човек,когото не познаваш !
Та,ако искаш да ти обясня защо няма да има ръст,ъп,мъп и хъп,то е добре да четеш.Тук не говорим за топ локации,лукс и ала-бала.Ако става дума за това-може ли да си намериш добро жилище,в хубав квартал,ново строителство,по възможност без ТЕЦ,с добри съседи,и на РАЗУМНАТА цена,то отговорът е-много трудно.
Каквото и да си говорим,компромиси винаги ще се правят.Само че,след като аз съм готов,като наемател,примерно да го направя,то е редно и този,който ти го отдава да направи същото.
Не те знам кви ръстове виждаш,но за мен положението е трагично-демографската ни перспектива е лоша,икономическата обстановка-тоже,ръста на доходите,който сочиш-още не се е осъществил.Хора,които да търсят тухли и бетон,като това считат за ИНВЕСТИЦИЯ,осъществена с банков заем,май също няма напоследък.Както и банки,които да отпускат щедро финансиране.
Те така.И смекчи тона-аз не те обиждам,не е нужно да показваш комплекси.
пЪ сЪ мнението ест е мое и не е препоръка за покупка-продажба или наем на имот
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПонеже си ми симпатичен и си сдържаш нервите за разлика от оня Мармалад, дето ако го видя на живо, ще го направя на бомбирал мармалад от охлюви, съм склонен да ти отговоря.
Истината е че тази вечер, като никоя друга съм си леко пийнал немска водчица с червено цвекло за салата и шопска салата. Та в това мегаяко настроение ще ви призная едно на теб и сподвижниците ти: Съъъъъъъъъъъжалявам Ви тези дето катурвате имотите, акциите, златото и всичко по читаво в което може да се набива пари!Съжалявам Ви много, защото Вие сте си едни и същи и личите като грозно петно от кафе на бяла риза на финансов брокер. Толкова сте прозрачни с дребната си българска завистливос и злоба, че ако не беше малко тъжно, което често забравям Е МНОГО СМЕШНО ПОВЯРВАЙ! Всяка вечер ми се схващат околоскулните мускули от смях. Незнам на колко йузъри се случва, но на мен често. Неудачниците са доста интересна порода и ако има наука неудачология бих станал пръв заслужил професор в тази област.
Та,ако искаш да ти обясня защо няма да има ръст,ъп,мъп и хъп,то е добре да четеш.Тук не говорим за топ локации,лукс и ала-бала.Ако става дума за това-може ли да си намериш добро жилище,в хубав квартал,ново строителство,по възможност без ТЕЦ,с добри съседи,и на РАЗУМНАТА цена,то отговорът е-много трудно.
Каквото и да си говорим,компромиси винаги ще се правят.Само че,след като аз съм готов,като наемател,примерно да го направя,то е редно и този,който ти го отдава да направи същото.
Не те знам кви ръстове виждаш,но за мен положението е трагично-демографската ни перспектива е лоша,икономическата обстановка-тоже,ръста на доходите,който сочиш-още не се е осъществил.Хора,които да търсят тухли и бетон,като това считат за ИНВЕСТИЦИЯ,осъществена с банков заем,май също няма напоследък.Както и банки,които да отпускат щедро финансиране.
Те така.И смекчи тона-аз не те обиждам,не е нужно да показваш комплекси.
пЪ сЪ мнението ест е мое и не е препоръка за покупка-продажба или наем на имотLast edited by Flanker; 06.10.2012, 22:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеС николко,като цяло си доста далеч от реалността,а само ръстове и ъпове са ти в главата.
Истината е че тази вечер, като никоя друга съм си леко пийнал немска водчица с червено цвекло за салата и шопска салата. Та в това мегаяко настроение ще ви призная едно на теб и сподвижниците ти: Съъъъъъъъъъъжалявам Ви тези дето катурвате имотите, акциите, златото и всичко по читаво в което може да се набива пари!Съжалявам Ви много, защото Вие сте си едни и същи и личите като грозно петно от кафе на бяла риза на финансов брокер. Толкова сте прозрачни с дребната си българска завистливос и злоба, че ако не беше малко тъжно, което често забравям Е МНОГО СМЕШНО ПОВЯРВАЙ! Всяка вечер ми се схващат околоскулните мускули от смях. Незнам на колко йузъри се случва, но на мен често. Неудачниците са доста интересна порода и ако има наука неудачология бих станал пръв заслужил професор в тази област.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДнес имаше интересно предаване за демографския срив по тв7. Вноса на хора + няколко жизнено важни мерки за стимулиране на раждаемостта до трето дете, както и след трето при повишена образованост ми се струва добра комбинация която до 10 години може да изправи на крака положителен естествен + механичен прираст на населението.
В момента ме гложди обаче една мисъл, с колко ще се увеличи средната наемна цена предвид предстоящото увеличение на доходите във всички сфери? Както знаем цената на наема е функция на доходите, та затова ме занимава въпроса ново повишение ще бъде ли поносимо на моите наематели или ще трябва да търся други по-платежоспособни. Те трябва да могат и с лекота да имат възможност да предплащат по 3 наема плюс депозит, защото аз вече играя и на БФБ и ще ми трябва свеж капитал. Какво да правя като не ми се държат парите на влог като баба и дядо от село със зелената книжка на ДСК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеМноу ясно бе братчед, тука половината да не кажа 70% от пишУщите в тази тема са под мостове, в землянки, на палатки, на фургони или свряни в една стая под наем по две семейства, чакащи срива на цените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеИ аз го гледах това предаване, но останах с друго впечатление. След 20 години ще има около около един милион работещи българи натикани в 6 града. А увеличаването на доходите хич не ми се вързва с поскъпване на наемите, като има такова голямо предлагане. Да не спят на палатки сега хората?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДнес имаше интересно предаване за демографския срив по тв7. Вноса на хора + няколко жизнено важни мерки за стимулиране на раждаемостта до трето дете, както и след трето при повишена образованост ми се струва добра комбинация която до 10 години може да изправи на крака положителен естествен + механичен прираст на населението.
В момента ме гложди обаче една мисъл, с колко ще се увеличи средната наемна цена предвид предстоящото увеличение на доходите във всички сфери? Както знаем цената на наема е функция на доходите, та затова ме занимава въпроса ново повишение ще бъде ли поносимо на моите наематели или ще трябва да търся други по-платежоспособни. Те трябва да могат и с лекота да имат възможност да предплащат по 3 наема плюс депозит, защото аз вече играя и на БФБ и ще ми трябва свеж капитал. Какво да правя като не ми се държат парите на влог като баба и дядо от село със зелената книжка на ДСК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНещо бъркаш Лорде.Наемите са функция на цената на имотите.Колкото имотите поскъпват,толкова наемите падат и обратно.Ако не знаеш защо,мога да ти обясня
Човече, аз от 10 години се занимавам, чета,пиша , сънувам и отделям 99% от времето си замо по отношение на имотите! Няма точно обратна корелация както твърдиш. Това е легенда. Най-ясво си проличава връзката между наеми и доходи в различните региони, малки и големи градове. В курортите е по-сложна картината в зависимост от популярността на дестинацията като такава за вътрешен или международен туризъм.
Говоря за два различни имота на едно място като наемна и продажна цена, а не математическа гаргара.Last edited by LANDLORD 31; 06.10.2012, 16:40.
Коментар
-
Коментар
Коментар