Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 10.01.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеЦонев - оправдан!
На Масларова - делото все е още е в съда на първа инстанция!!!
Това, че имаш повдигнато обвинение, не означава още нищо.
Защото следва или да падне обвинението/ прекратяване наказателното производство от прокурора/ или прокурора, ако реши, че е събрал достатъчно данни, че лицето може да бъде осъдено внася обвинителен акт в съда, където лицето става подсъдим. А в съда има три инстанции...
Между впрочем, какво стана с осъдените братя Галеви от Върховния касационен съд, дето станаха изБегалеви
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеПич ти сам си противоречиш, нима прокурорите не обвиниха Масларката и Цонев?
Явно са събрали достатъчно доказателства за да ги обвинят. И още нещо да те светна, полицейската регистрация се прави при повдигнато обвинение.
На Масларова - делото все е още е в съда на първа инстанция!!!
Това, че имаш повдигнато обвинение, не означава още нищо.
Защото следва или да падне обвинението/ прекратяване наказателното производство от прокурора/ или прокурора, ако реши, че е събрал достатъчно данни, че лицето може да бъде осъдено внася обвинителен акт в съда, където лицето става подсъдим. А в съда има три инстанции...
Между впрочем, какво стана с осъдените братя Галеви от Върховния касационен съд, дето станаха изБегалеви
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеИма, да, забравих Р.Овч., извинявай...
Диан Червенкондев: Р. Овч. е ощетил България с $2,5 милиарда
Даже и да е прав, означава, че Диан Червенкондев трябва да го докаже пред българския съд.
Какво стана с доказателствата за другите, които беше изписал, че не са честни и компетентни ..... Чакам - Калфин, Мая Манолова, Янаки Стоилов и т.н.......
Както обикновено - лъжа, след лъжа във форума, а по средата две!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеТи чел ли си някога Наказателно-процесуалния кодекс?
НАКАЗАТЕЛНОПРОЦЕСУАЛЕН КОДЕКС
Чл. 18. Съдът, прокурорът и разследващите органи основават решенията си върху доказателствени материали, които те събират и проверяват лично, освен в случаите, предвидени в този кодекс.
http://www.vks.bg/vks_p04_03.htm#%D0...%D1%80%D0%B0__
Сега да ти поясня - Който обвинява, той събира доказателства и данни, че едно лице е извършило престъпление, съгласно Наказателно- процесуалния кодекс. Това го прави прокурора. И тъй като ти се вживяваш в този форум в като прокурор, защото си изсипал куп твърдения, че министрите от Тройната коалиция са забъркани в далавери, означава, че ти трябва да представиш доказателствата, че това е вярно. Като няма такива доказателства и данни, по законите на България, означава, че няма извършено престъпление.
Съвет - повиши си правните познания в областта на наказателното право. Иначе, увисваш пред такива като мен - компетентни!!!!
Явно са събрали достатъчно доказателства за да ги обвинят. И още нещо да те светна, полицейската регистрация се прави при повдигнато обвинение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение..... Аз и на 50 години мога да напусна Държавата.
На мутро-милиционерите им трябват само тъпаци които да им бачкат на МРЗ плащано веднъж на 3 месеца,а ако и може и по нарядко ще е най-добре .....
Глей отдолу кво ми е писал - борси и форекс имало навсякъде по света и кат не ми харесва тука да съм отивал в Русия ....Не ми хареса офертата им,инак с радост бих отишъл още повече че Путин има официална политика по привличането на емигранти дори и за високо-квалифицирани позиции щото плаща кинти повече от това което са получавали на предишната си позиция - справка Фабио Капело и ред още знайни и незнайни ....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеБившият министър на икономиката, бившият министър на благоустройството, бившият министър на околната среда, бившият министър на земеделието, бившата социална министърка, бившият министър на здравето, бившият министър на образованието, бившият министър на бедствията и авариите, бившият министър на държавната администрация и всички останали бивши министри и зам. министри и депутати от тройната коалиция..
А сега докажи ти, че не са забъркани в далавери. Дай доказателства и документи. Докато не го докажеш, няма да ти вярваме на нито една дума!!!!
НАКАЗАТЕЛНОПРОЦЕСУАЛЕН КОДЕКС
Чл. 18. Съдът, прокурорът и разследващите органи основават решенията си върху доказателствени материали, които те събират и проверяват лично, освен в случаите, предвидени в този кодекс.
http://www.vks.bg/vks_p04_03.htm#%D0...%D1%80%D0%B0__
Сега да ти поясня - Който обвинява, той събира доказателства и данни, че едно лице е извършило престъпление, съгласно Наказателно- процесуалния кодекс. Това го прави прокурора. И тъй като ти се вживяваш в този форум в като прокурор, защото си изсипал куп твърдения, че министрите от Тройната коалиция са забъркани в далавери, означава, че ти трябва да представиш доказателствата, че това е вярно. Като няма такива доказателства и данни, по законите на България, означава, че няма извършено престъпление.
Съвет - повиши си правните познания в областта на наказателното право. Иначе, увисваш пред такива като мен - компетентни!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеАбе я не се втилясвай, а ми кажи, момичето като върши добре работата си, какво значение има какъв е бил дядо й. Ти ще изхвърлиш ли от работа някой свестен работник само защото е от комунистическо семейство. А че излизат отвсякъде комунисти, то това е въпрос на време. Майсей ги е водил онези 40 години в пустинята, докато ..... знаеш защо.
Хайде чао, отивам на рожден ден, на койта ще има двама-трима от комунистически фамилии. Да ги напопържам ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЗа първи път ми се струва, че и ти нещо си пивнал в момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз просто попитах дали допускаш коалиция с БСП. На мен ми дреме на сайдера за Станишев. Няма го и начина по който да ме убедиш, че не сте всички от червеното котило. Пиги седнала да обяснява, че Бойко не знаел, че е комунистическа внучка. Е Бойко идиот ли е бе мамка му???? И ако е такъв, какво прави начело на държавата???
Където и да бръкнеш излиза комунист или мутра. Това е ГЕРБ. Има и свестни хора, но всички са смазани от машината. За мен е лесно. Спирането на производство ще ми струва 50-60К. Изнасянето му от БГ още толкова. Аз и на 50 години мога да напусна Държавата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз просто попитах дали допускаш коалиция с БСП. На мен ми дреме на сайдера за Станишев. Няма го и начина по който да ме убедиш, че не сте всички от червеното котило. Пиги седнала да обяснява, че Бойко не знаел, че е комунистическа внучка. Е Бойко идиот ли е бе мамка му???? И ако е такъв, какво прави начело на държавата???
Където и да бръкнеш излиза комунист или мутра. Това е ГЕРБ. Има и свестни хора, но всички са смазани от машината. За мен е лесно. Спирането на производство ще ми струва 50-60К. Изнасянето му от БГ още толкова. Аз и на 50 години мога да напусна Държавата.
Хайде чао, отивам на рожден ден, на койта ще има двама-трима от комунистически фамилии. Да ги напопържам ли?
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеДепутатът от ГЕРБ Красимир Ципов каза обаче, че промените ще засегнат по-малко от 50 служители на разузнавателните служби.
"Още преди две години се обърнахме към представителите на тези разузнавателни служби – да бъде дадена конкретна бройка, за колко служители става дума. Преди няколко дни получихме информация колко действащи служители ще бъдат засегнати. Считам, че този брой е достатъчно малък, за да могат да се организират действия тези хора да бъдат изтеглени, да не бъде застрашен техния живот, да бъде осигурена специална закрила”, коментира Ципов.
"Хубаво е БСП да каже с какви аргументи в последния момент в края на 2006 г. беше приета тази промяна за параграф 12. Кои точно хора от техните редици трябваше да бъдат прикрити по този начин? С какво са се занимавали тези хора назад във времето, когато са били назначавани именно от тях в тези служби. Не смятам, че 23 години след началото на демократичните промени в разузнавателните служби на България трябва да продължават да работят на отговорни ръководни позиции служители на Държавна сигурност”, каза още Красимир Ципов.
За принадлежност към ДС и разузнавателните служби на БНА ще бъдат проверявани и разследващите полицаи, военните разследващи полицаи, разследващите митнически инспектори, както и началниците и заместник-началниците на районни центрове 112. Ще бъдат проверявани и членовете на научните съвети, както и учредителите на нестопански организации и шефовете и придобилите акции и дялове на преобразувани и приватизирани държавни и общински предприятия.
http://www.mediapool.bg/кадрите-на-д...ews200910.html
Президентът свика червените за досиетата
На въпрос каква позиция е заел началникът на кабинета на президента Цветлин Йовчев, който е бивш шеф на ДАНС, както и останали експерти на държавния глава, Найденов намекна за съмишленици:
"Те имат много по-висока професионална подготовка от хората, които в парламента са взели това решение".
http://www.bnews.bg/article-66018
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеАбе не ви ли писна? Като слушаш БСП ще си помислиш, че миналите два избора ги загубиха поради фалшификации. Сега пак същата песен. И ако не спечелят, а те няма как да спечелят, веднага надуват гайдата - фалшификация. Ако наистина имаше нещо такова, то от ЕС веднага щяха да се обадят. Не ви ли е ясно, че БСП отсега си подготвя оправданието за загубата догодина!
Ако си наистина директор на работеща фирма, то значи си разумен мъж. И как се хващаш на глупостите на Станишев и другите изнервени от БСП не ми е ясно. Мисли малко бе човече, мисли! Остави пропагандата и глупостите на онзи кат 123456789!
Коментар
Коментар