IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Ми аз МУ вярвах и си купих тимаджийски. Пък каква стана...
      Ма ти не си интересен. Искам Вертер, Роджърс, Димка, Радослава, Бибитко да кажат какво смятат че е подходящо за купуване. да ги вкраме така малко в спор по същество, да сложат малко собствени пари зад собствените им очаквания и прогнози. да стане по интересно. И за тях и за нас. то очевидно че в друга тема на инвестора няма да се появят ма виж като се интересуват от политика, ми да кажат политиката на кои акции влияят и защо те биха си купили едни или други.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Ми ето ако вярват на Бойко да си купят от акциите които Той подкрепя. ако не му вярват да си купят от компаниите които Той натиска. Все тая кво ще купуват, малко оборот да става.
        Ми аз МУ вярвах и си купих тимаджийски. Пък каква стана...
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          как не , продавам им акции на КОРП ,все едно на Пеевски и на Борисоф помагат за рекламата...
          Също на ОЦК имам там с Мин холдинга са вързани и 50 години ще работят... според Премиера и они малкия ..баничара ли беше...
          Ми ето ако вярват на Бойко да си купят от акциите които Той подкрепя. ако не му вярват да си купят от компаниите които Той натиска. Все тая кво ще купуват, малко оборот да става.

Коментар

Чакай сега, искам да ги убедя да си купят малко български акции, като падне бойко и ще ми благодарят

Гледай как сами идват пък никой не се опитва да им продаде нещо.
            как не , продавам им акции на КОРП ,все едно на Пеевски и на Борисоф помагат за рекламата...
            Също на ОЦК имам там с Мин холдинга са вързани и 50 години ще работят... според Премиера и они малкия ..баничара ли беше...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Професионално работят "цигулките..."
              Сменят си никовете през месец за да не си намразят името.......
              Някои от по-амортизираните и пола си сменят.........
              Нооо с дупка или не пак са си п.тки......( да се чете патки)....
              Чакай сега, искам да ги убедя да си купят малко български акции, като падне бойко и ще ми благодарят

Гледай как сами идват пък никой не се опитва да им продаде нещо.

Коментар

Ми малко забавление трябва да има в живота. Ако по цял ден защитаваш Боце и Цвъчко, си трябва бая изпростяване, иначе тази работа ще довежда почти сигурно до психични разстройства
                Да ...
                до преди година се чувстваха силни и безнаказатни и си позволяваха да обиждат и нагрубяват всекидневно ,но почнаха да усещат "любовта" народна и обърнаха палачинката ...
                Нещо приемните не дават резултат . След среща с така наречен електорат ,депутати те от Герб ,пътя до София и НС го взимат като Фитипалди....

Коментар

Ми малко забавление трябва да има в живота. Ако по цял ден защитаваш Боце и Цвъчко, си трябва бая изпростяване, иначе тази работа ще довежда почти сигурно до психични разстройства
                  Професионално работят "цигулките..."
                  Сменят си никовете през месец за да не си намразят името.......
                  Някои от по-амортизираните и пола си сменят.........
                  Нооо с дупка или не пак са си п.тки......( да се чете патки)....

Коментар

• Вертер, така и така си ежедневно в този форум, що не си купиш малко български акции. Ще ти стане по интересно, работното ти време ще придобие смисъл. Разбирам те че всъщност нямаш доверие на икономическата политика на ГЕРБ, щом нямаш акции - то по този критерии си по-червен и от най-червените в този форум Ама то няма нужда да му вярваш на бойко. помисли си само - успял е да докара борсата ни почти до 15 годишно дъно. Смятай как ще порастне като се махне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
                      Хехе кръвта вода не става - Главния прок-р доказа, че кръвта му е червена аристократическа. По сигнал на Серьожка изведнъж се обяви против образуването на дело срещу Шамарчето при явно поругаване на национален символ:
                      ---------------------------------------
                      „От трите цвята най-много обичам бялото,
                      зеленото го пуша и съм high,
                      червеното е като мензис,
                      като кисела мацка с Toyota Avensis”.
                      ----------------------------------------
                      Смях в залата. Нещастни червенушки.....
                      A пък оня другия дето привика рапърите се надява да му седне на стола.Ей така се прави кариера като се лапа на Бойко чепа.Учете се кариеристи как се правят нещата.Избор на нов главен прокурор иде.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Разбирам ти безсилието....
                        Трудно се защитава такава политика - днес едно, утре друго...но защо изпростяваш..?
                        Цигулки ( тикви демек...) недопечени.....

Коментар

Факт е обаче, че БСП затриха престъпно милиарди без договор и яснота за цената и инвеститора. Продадоха реактора на безценица...., нещастници смотани!
                          Разбирам ти безсилието....
                          Трудно се защитава такава политика - днес едно, утре друго...но защо изпростяваш..?
                          Цигулки ( тикви демек...) недопечени.....

Коментар

• Верти не са ли ви резнали вече паричките за пропаганда по форумите. Работното ти място да са политически форуми - сигурно всеки ден с отвращение отиваш на работа Я кажи как ви разпределят сайтовете - как се определят късметлиите в жълтите и спортните сайтове, а в сайтовете за запознанства имате ли присъствие. Там по лични предпочитания ли таргетирате или теглите жребии. на един късмета му знойна блондинка, на друг космат селяндур

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                              Приятно съм изненадан от представянето :

http://video.cnbc.com/gallery/?video=3000117945
                              Бухаххаааа - ти явно си по тъп от rosen, president of the republic of bulgaria - както го представя водещия

По насетне диалога е умопомрачителен .....

На директния въпрос :

.....are you on germany's side in trying to hold back on moving too closely together or do you think -- are you on the southern european side?
                              Следва глупашката фраза с респектиращ финал :

..i have a meeting today and i'll ask him will the direct question. but let's face the two sides of the question you said to me. the one is about the financial markets, yes, they trust bulgaria. why is that, because bulgaria pays -- is a country with extreme low debt. we just have 16% gdp. it is just $5 billion. really nothing. on on the other side of the deficit, running surplus. but 0.7% minus at the end of the year. bulgaria jumps in this year by 12 places up in the world economic forum competition just based on its competitive advantages from 74 to 62. and the most important thing, we're growing. it's 1.3, 1.5 percent. next year we're planning 2%. bulgaria is an island of stable and if you're stable, you can grow and move......
                              По натам всеки що-годе интелигентен човек би превключил на телевизия "Планета" или щатска чалга(ако живее в Америка и по погрешка е попаднал на плевнята ).
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Факт е обаче, че БСП затриха престъпно милиарди без договор и яснота за цената и инвеститора. Продадоха реактора на безценица...., нещастници смотани!
                                Не знам какво да кажа .....да не ме изтрият .
                                Но ако съм Гербер , след като три години съм защищавал по три пъти на ден 100 противоположни позиции , благодарение на най "компетентното правителство" от 20 години...
                                Под строй и в морето ......
                                Продажни смешници .....

Коментар

Working...
                                X