Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 10.01.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеСтой си между двете дървета уапан и не се мешай в делата на големи инвестори като мен и Кире!
До вчера се молеше да ти се обясни как се Участва в приватизацията на Енерго про Продажби а днес откри цената на акциите на ХИМ а да и че има два вида акции
/ привиликировани и обикновени/....,
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
А до сега като представител на герб ли се договаря.....???
ПП Пак си метнал три в повече....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеКире, и аз не понасям тъпия чичка, който обижда и те нарече прасе. Голям боклук е нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеКире , приятелю, кои имаш предвид? Дано не са тези дето ми дадоха 6-цифрена сума за да ти купя акциите.
Но ти не замлъкна!!! Чувстваш ли се печеливш с това поведение? Ако искаш ще се договаряме като частни лица.
А до сега като представител на герб ли се договаря.....???
ПП Пак си метнал три в повече....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСтига с тези жертвоприношения, бе Киро....
Народът е в апатия, като прасе преди Коледа.....Брои си часовете и се моли коляча да не е пиян, та да се спомине бързо...без мъки....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИЗЕДНИЦИ НАРОДА ЩЕ ВИ ОТМЪСТИ ЗА ГРАБЕЖА И МИЗЕРИЯТА СИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАбе не бъди сигурен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНе си ми казвал. Но ние лизачите се познаваме. А аз дилетант, Чунчо, Стамболов, Йосив, Кака 89 и... .
Днес НА колко шоФера им обясни ...КАКВО ПРАВИМЕ.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИЗЕДНИЦИ НАРОДА ЩЕ ВИ ОТМЪСТИ ЗА ГРАБЕЖА И МИЗЕРИЯТА СИ
Народът е в апатия, като прасе преди Коледа.....Брои си часовете и се моли коляча да не е пиян, та да се спомине бързо...без мъки....
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЖив и здрав тогава! Радвам се, че хлябът ми не зависи от това, дали ще са на власт Герб или други комунисти Още по-малко пък животът ми или този на семейството и близките ми.
Коментар
-
Но ти не замлъкна!!! Чувстваш ли се печеливш с това поведение? Ако искаш ще се договаряме като частни лица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗнам, че не ги познаваш.....но се надушвате, защото воните.....( чунчо, кака, йосиф, дилетант....не са ли един и същи индивид...?)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНе си ми казвал. Но ние лизачите се познаваме. А аз дилетант, Чунчо Кака 89 и милиони други привърженици на ГЕРБ не ги познавам. Това искам да ти кажа.
Коментар
Коментар