IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

До вчера се молеше да ти се обясни как се Участва в приватизацията на Енерго про Продажби а днес откри цената на акциите на ХИМ а да и че има два вида акции
    / привиликировани и обикновени/....,
    Преди да се хилиш като идиот, прочети първия ми въпрос към Бобчо, дали се е набил на 2,22? Дали незнам какви вида има тъпия мутренски хим а? Това, че там си мериме вйвете, не значи, че трябва да си залагаш тлъстия г*з

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Стой си между двете дървета уапан и не се мешай в делата на големи инвестори като мен и Кире!

До вчера се молеше да ти се обясни как се Участва в приватизацията на Енерго про Продажби а днес откри цената на акциите на ХИМ а да и че има два вида акции
      / привиликировани и обикновени/....,

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

А до сега като представител на герб ли се договаря.....???

ПП Пак си метнал три в повече....
        Стой си между двете дървета уапан и не се мешай в делата на големи инвестори като мен и Кире!

Коментар

Кире, и аз не понасям тъпия чичка, който обижда и те нарече прасе. Голям боклук е нали?
          Като не ме понасяш, лапай беберона и сънувай ББ и ЦЦ ......

Коментар

Кире , приятелю, кои имаш предвид? Дано не са тези дето ми дадоха 6-цифрена сума за да ти купя акциите.
            Но ти не замлъкна!!! Чувстваш ли се печеливш с това поведение? Ако искаш ще се договаряме като частни лица.

А до сега като представител на герб ли се договаря.....???

ПП Пак си метнал три в повече....

Коментар

Стига с тези жертвоприношения, бе Киро....
              Народът е в апатия, като прасе преди Коледа.....Брои си часовете и се моли коляча да не е пиян, та да се спомине бързо...без мъки....
              Кире може ли така да те обижда този смотан чичка?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                ИЗЕДНИЦИ НАРОДА ЩЕ ВИ ОТМЪСТИ ЗА ГРАБЕЖА И МИЗЕРИЯТА СИ
                Кире, и аз не понасям тъпия чичка, който обижда и те нарече прасе. Голям боклук е нали?

Коментар

Абе не бъди сигурен!
                  И това ще мине Лорде, и това ще мине

Коментар

Не си ми казвал. Но ние лизачите се познаваме. А аз дилетант, Чунчо, Стамболов, Йосив, Кака 89 и... .
                    Не съм казвал че сте лизачи/ това го казваш ти / само клиенти и на Карлуково ,ОЧНАТА БОЛНИЦА , НА ПЪРВИ б КЛАС ОТ ВТОРО ПОМОЩНО........
                    Днес НА колко шоФера им обясни ...КАКВО ПРАВИМЕ.......

Коментар

Стига с тези жертвоприношения, бе Киро....
                      Народът е в апатия, като прасе преди Коледа.....Брои си часовете и се моли коляча да не е пиян, та да се спомине бързо...без мъки....

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Жив и здрав тогава! Радвам се, че хлябът ми не зависи от това, дали ще са на власт Герб или други комунисти Още по-малко пък животът ми или този на семейството и близките ми.
                        Абе не бъди сигурен!

Коментар

Кире , приятелю, кои имаш предвид? Дано не са тези дето ми дадоха 6-цифрена сума за да ти купя акциите.
                          Но ти не замлъкна!!! Чувстваш ли се печеливш с това поведение? Ако искаш ще се договаряме като частни лица.

Коментар

Знам, че не ги познаваш.....но се надушвате, защото воните.....( чунчо, кака, йосиф, дилетант....не са ли един и същи индивид...?)
                            Ти вониш най-много, щото се появяваш там където не канят само фекалии и много си личите.

Коментар

• ИЗЕДНИЦИ НАРОДА ЩЕ ВИ ОТМЪСТИ ЗА ГРАБЕЖА И МИЗЕРИЯТА СИ

Коментар

Не си ми казвал. Но ние лизачите се познаваме. А аз дилетант, Чунчо Кака 89 и милиони други привърженици на ГЕРБ не ги познавам. Това искам да ти кажа.
                                Знам, че не ги познаваш.....но се надушвате, защото воните.....( чунчо, кака, йосиф, дилетант....не са ли един и същи индивид...?)

Коментар

Working...
                                X