Първоначално изпратено от Лорда
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 10.01.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНа теб пък кога съм ти казвал, че си лизач Щом се самоопределяш, няма да споряLast edited by Лорда; 22.12.2012, 20:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеА не можеш ли дори за миг да приемеш, че далеч не всички възхваляващи ГЕРБ сме лизачи, даже като гледам тука, само аз съм лизач
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеА не можеш ли дори за миг да приемеш, че далеч не всички възхваляващи ГЕРБ сме лизачи, даже като гледам тука, само аз съм лизач
Пуснах три поста за три жени, които днес ми направиха впечатление. Лекарка, кметица, министърка - умни, делови, работещи! И като са роднини или съекипници на ББ, това прави ли ги лоши?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДаммм, такъв съм си. И няма да позволя на лизач на топки да ме обижда. Ае у лево!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДаммм, такъв съм си. И няма да позволя на лизач на топки да ме обижда. Ае у лево!
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеХайде, стига ти толкова внимание!
ПП Мислех те за по-сериозен и здравомислещ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеОстави Бойко да се изпикае!
ПП Мислех те за по-сериозен и здравомислещ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеГлупакът, грубиянът, невъзпитаният, необразованият, неучтивият, недораслият, наглият и т.н.и т.н. си остава винаги такъв! Неспособен на нищо друго, освен на тъпота!
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеГлупак!
ПП Това добавено към горното!
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеТи нещо не си в ред. Кой ти казва че е най-симпатичната и най-умната, че ръсиш глупости? То бива, бива негативизъм, ама прескачаш границата. Първо виж и чуй интервюто, после дрънкай като би гугълчо и кат 34567889.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеОще една умна, делова и способна жена. Първият свестен строителен министър през последните 30 години.
http://novatv.bg/shows/view/41/%D0%9...2%D0%BD%D0%BE/
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИ по-симпатични съм виждал. А ако беше умна, нямаше да се вре в медиите
Коментар
Коментар