IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    diletant; при положение ,че на снимката е Веждю и е направена в ресторант , а не от галерия както ти твърдиш и че всичко изложено там си е на собственикът, не мога да разбера ти за какво пледираш?Аман от промит герберски мозък който се мъчи бялото да ми го изкара черно .
    Е, аз не съм виновен за това!

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
      Момиче, не бягай от темата! Става въпрос за лъжата ти за снимката. Лъжи по-внимателно, че ще ти орежат парите. И без това вече ти свикнахме на нелепите писания и престана да бъдеш интересна. Но щом още ти плащат, дерзай! То отнякъде трябва да капят левчетата!

ПП Но все пак не пиши нищо за култура, излагаш се и се оплиташ!
      diletant; при положение ,че на снимката е Веждю и е направена в ресторант , а не от галерия както ти твърдиш и че всичко изложено там си е на собственикът, не мога да разбера ти за какво пледираш?Аман от промит герберски мозък който се мъчи бялото да ми го изкара черно .
      Last edited by коки; 29.12.2012, 00:33.
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Чети бавно за да схванеш какво съм ти написала и след като го сториш приключвам на тая тема спора с теб.Това де е изложено в ресторанта е собственост на собственикът.Он си е направел инвестиция в тях .Следователно където иска ,там ще си ги излага.
        Момиче, не бягай от темата! Става въпрос за лъжата ти за снимката. Лъжи по-внимателно, че ще ти орежат парите. И без това вече ти свикнахме на нелепите писания и престана да бъдеш интересна. Но щом още ти плащат, дерзай! То отнякъде трябва да капят левчетата!

ПП Но все пак не пиши нищо за култура, излагаш се и се оплиташ!

Коментар

Е, убеди ме! Разбрах че живопис се разглежда в кръчми, а не в галерии!
          И преставам да хваля Рашидов! Защо ли пък изобщо го смятат за творец, та той е министър на ББ! Права си, наздраве!
          ПП Ама все пак друг път като се наемеш да лъжеш, помисли! Ако знаеш какво е това!!
          Чети бавно за да схванеш какво съм ти написала и след като го сториш приключвам на тая тема спора с теб.Това де е изложено в ресторанта е собственост на собственикът.Он си е направел инвестиция в тях .Следователно където иска ,там ще си ги излага.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Аз съм ти свикнал. Но според мен не може човек, който се противи срещу селяндурите да боготвори еталонната мярка за селяндурщина
            Прав си! Аз съм най-голямият селяк.

Коментар

Хо хо малко повече разбирам от тебя някой неща . Картините във визираният от мен р-т са оригинали, име и скулптури - все българска класика са и са скъпи.Но няма нищо на Веждю сред тях .И престани да го хвалиш същият защото не го заслужава.
              Е, убеди ме! Разбрах че живопис се разглежда в кръчми, а не в галерии!
              И преставам да хваля Рашидов! Защо ли пък изобщо го смятат за творец, та той е министър на ББ! Права си, наздраве!
              ПП Ама все пак друг път като се наемеш да лъжеш, помисли! Ако знаеш какво е това!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                Извинявай!
                Аз съм ти свикнал. Но според мен не може човек, който се противи срещу селяндурите да боготвори еталонната мярка за селяндурщина

Коментар

Ааааа, без полицейщина. Не ща да ми таковаш ЕГН-то. Таз година лапнахме кибапчи, догодина трийсЕ кебапчета. Връзвайте му се колкото искате
                  Извинявай!

Коментар

Първо, баба ти е Дили! Второ, и сто пъти многократно да заявяваш, че не си платена, никой не ти вярва. А аргументите ти за телефоните са просто глупост. Що се касае за качествата на Рашидов като скулптор и художник, замълчи си! Като не разбираш от изкуство, не си пъхай гагата![/B]
                    Хо хо малко повече разбирам от тебя някой неща . Картините във визираният от мен р-т са оригинали, име и скулптури - все българска класика са и са скъпи.Но няма нищо на Веждю сред тях .И престани да го хвалиш същият защото не го заслужава.

Коментар

Добре сега, кажи си ЕГН-то за да ти е-а м--кята! мухльо!
                      Ааааа, без полицейщина. Не ща да ми таковаш ЕГН-то. Таз година лапнахме кибапчи, догодина трийсЕ кебапчета. Връзвайте му се колкото искате

Коментар

Тъп селяндур си е Бойко
                        Лапнете му 2/3 от кебапчето
                        Добре сега, кажи си ЕГН-то за да ти е-а м--кята! мухльо!

Коментар

Дили сори но снимката не е правена ,, в галерия Арте ,, ,а си е от ресторант ,,Анел '' Собственика се казува Ангел .И кви са тия изцепки ,че видите ли Веждичката бил и прекрасен художник???Х аха .А що се касае до телефоните ,че били стари и кво от това.Някой хора предпочитат такива да ползват.Ако не ми вярваш питай баце он ползва и един модел на Нокия от сто години де има една приказка.Причината ази я знам ,а може би и ти се сещаш коя е.
                          пп: Относно някакви пари ,че видите ли съм изкарвала като си изказвам мненията ,ей това вече си е 100% лъжа.Многократно съм казвала тук ,че не съм фенка на никоя партия.И поради тая причина няма как някой да ми плаща.
                          Първо, баба ти е Дили! Второ, и сто пъти многократно да заявяваш, че не си платена, никой не ти вярва. А аргументите ти за телефоните са просто глупост. Що се касае за качествата на Рашидов като скулптор и художник, замълчи си! Като не разбираш от изкуство, не си пъхай гагата!

ПП Не съм се и съмнявал, че ти познаваш кръчми и техните съдържатели, а аз галерии и техните художници!

ПП И виж добавката за Христо Мутафчиев по-долу!
                          Last edited by diletant; 28.12.2012, 23:56.

Коментар

Ако още някой каже лоша дума срещу премиера, ще му е.а м.а!
                            Тъп селяндур си е Бойко
                            Лапнете му 2/3 от кебапчето

Коментар

Вежди Рашидов излага великолепни акварели в галерия Арте! Освен добър скулптор е и прекрасен художник.

А що се отнася до запалената пура......!

ПП. Тези акварели са рисувани в последните три години, докато е министър.

Ей, защо лъжеш с тази снимка? На нея има два мобилни телефона отпреди 4-5 години, дори повече. Снимката е стара, преди забраната за пушене. Престанете да манипулирате! То бива лъжи, ама преминавате границите! Засрами се малко, момиче! Пари могат да се изкарват и без да лъжеш толкова! Глупава лъжа е това, глупава!
                              Дили сори но снимката не е правена ,, в галерия Арте ,, ,а си е от ресторант ,,Анел '' Собственика се казува Ангел .И кви са тия изцепки ,че видите ли Веждичката бил и прекрасен художник???Х аха .А що се касае до телефоните ,че били стари и кво от това.Някой хора предпочитат такива да ползват.Ако не ми вярваш питай баце он ползва и един модел на Нокия от сто години де има една приказка.Причината ази я знам ,а може би и ти се сещаш коя е.
                              пп: Относно някакви пари ,че видите ли съм изкарвала като си изказвам мненията ,ей това вече си е 100% лъжа.Многократно съм казвала тук ,че не съм фенка на никоя партия.И поради тая причина няма как някой да ми плаща.
                              Last edited by коки; 28.12.2012, 23:40.

Коментар

Че имало забранаааа много важно.Ний ще си пушим, пием и ще си се веселим.
                                Вежди Рашидов излага великолепни акварели в галерия Арте! Освен добър скулптор е и прекрасен художник.

А що се отнася до запалената пура......!

ПП. Тези акварели са рисувани в последните три години, докато е министър.

Ей, защо лъжеш с тази снимка? На нея има два мобилни телефона отпреди 4-5 години, дори повече. Снимката е стара, преди забраната за пушене. Престанете да манипулирате! То бива лъжи, ама преминавате границите! Засрами се малко, момиче! Пари могат да се изкарват и без да лъжеш толкова! Глупава лъжа е това, глупава
                                А освен това на снимката е и Христо Мутафчиев. Той получи инсулт преди около две години и оттогава не ходи на такива забавления. Така че снимката е далеч преди забраната за пушене. Ама на някои хич не им пука, нали си получават парите за това, което пишат!
                                Last edited by diletant; 28.12.2012, 23:42.

Коментар

Working...
                                X