Първоначално изпратено от коки
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 10.01.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеМомиче, не бягай от темата! Става въпрос за лъжата ти за снимката. Лъжи по-внимателно, че ще ти орежат парите. И без това вече ти свикнахме на нелепите писания и престана да бъдеш интересна. Но щом още ти плащат, дерзай! То отнякъде трябва да капят левчетата!
ПП Но все пак не пиши нищо за култура, излагаш се и се оплиташ!Last edited by коки; 29.12.2012, 00:33.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЧети бавно за да схванеш какво съм ти написала и след като го сториш приключвам на тая тема спора с теб.Това де е изложено в ресторанта е собственост на собственикът.Он си е направел инвестиция в тях .Следователно където иска ,там ще си ги излага.
ПП Но все пак не пиши нищо за култура, излагаш се и се оплиташ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеЕ, убеди ме! Разбрах че живопис се разглежда в кръчми, а не в галерии!
И преставам да хваля Рашидов! Защо ли пък изобщо го смятат за творец, та той е министър на ББ! Права си, наздраве!
ПП Ама все пак друг път като се наемеш да лъжеш, помисли! Ако знаеш какво е това!!Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз съм ти свикнал. Но според мен не може човек, който се противи срещу селяндурите да боготвори еталонната мярка за селяндурщина
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеХо хо малко повече разбирам от тебя някой неща . Картините във визираният от мен р-т са оригинали, име и скулптури - все българска класика са и са скъпи.Но няма нищо на Веждю сред тях .И престани да го хвалиш същият защото не го заслужава.
И преставам да хваля Рашидов! Защо ли пък изобщо го смятат за творец, та той е министър на ББ! Права си, наздраве!
ПП Ама все пак друг път като се наемеш да лъжеш, помисли! Ако знаеш какво е това!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеИзвинявай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАаааа, без полицейщина. Не ща да ми таковаш ЕГН-то. Таз година лапнахме кибапчи, догодина трийсЕ кебапчета. Връзвайте му се колкото искате
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеПърво, баба ти е Дили! Второ, и сто пъти многократно да заявяваш, че не си платена, никой не ти вярва. А аргументите ти за телефоните са просто глупост. Що се касае за качествата на Рашидов като скулптор и художник, замълчи си! Като не разбираш от изкуство, не си пъхай гагата![/B]Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеДобре сега, кажи си ЕГН-то за да ти е-а м--кята! мухльо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТъп селяндур си е Бойко
Лапнете му 2/3 от кебапчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеДили сори но снимката не е правена ,, в галерия Арте ,, ,а си е от ресторант ,,Анел '' Собственика се казува Ангел .И кви са тия изцепки ,че видите ли Веждичката бил и прекрасен художник???Х аха .А що се касае до телефоните ,че били стари и кво от това.Някой хора предпочитат такива да ползват.Ако не ми вярваш питай баце он ползва и един модел на Нокия от сто години де има една приказка.Причината ази я знам ,а може би и ти се сещаш коя е.
пп: Относно някакви пари ,че видите ли съм изкарвала като си изказвам мненията ,ей това вече си е 100% лъжа.Многократно съм казвала тук ,че не съм фенка на никоя партия.И поради тая причина няма как някой да ми плаща.
ПП Не съм се и съмнявал, че ти познаваш кръчми и техните съдържатели, а аз галерии и техните художници!
ПП И виж добавката за Христо Мутафчиев по-долу!Last edited by diletant; 28.12.2012, 23:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАко още някой каже лоша дума срещу премиера, ще му е.а м.а!
Лапнете му 2/3 от кебапчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеВежди Рашидов излага великолепни акварели в галерия Арте! Освен добър скулптор е и прекрасен художник.
А що се отнася до запалената пура......!
ПП. Тези акварели са рисувани в последните три години, докато е министър.
Ей, защо лъжеш с тази снимка? На нея има два мобилни телефона отпреди 4-5 години, дори повече. Снимката е стара, преди забраната за пушене. Престанете да манипулирате! То бива лъжи, ама преминавате границите! Засрами се малко, момиче! Пари могат да се изкарват и без да лъжеш толкова! Глупава лъжа е това, глупава!
пп: Относно някакви пари ,че видите ли съм изкарвала като си изказвам мненията ,ей това вече си е 100% лъжа.Многократно съм казвала тук ,че не съм фенка на никоя партия.И поради тая причина няма как някой да ми плаща.Last edited by коки; 28.12.2012, 23:40.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЧе имало забранаааа много важно.Ний ще си пушим, пием и ще си се веселим.
А що се отнася до запалената пура......!
ПП. Тези акварели са рисувани в последните три години, докато е министър.
Ей, защо лъжеш с тази снимка? На нея има два мобилни телефона отпреди 4-5 години, дори повече. Снимката е стара, преди забраната за пушене. Престанете да манипулирате! То бива лъжи, ама преминавате границите! Засрами се малко, момиче! Пари могат да се изкарват и без да лъжеш толкова! Глупава лъжа е това, глупава
А освен това на снимката е и Христо Мутафчиев. Той получи инсулт преди около две години и оттогава не ходи на такива забавления. Така че снимката е далеч преди забраната за пушене. Ама на някои хич не им пука, нали си получават парите за това, което пишат!Last edited by diletant; 28.12.2012, 23:42.
Коментар
Коментар