IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
    Моля те, не ме въвличай повече в обсъждане на предполагаемите качества на Сашо Диков! Повече смисъл има да разглеждаме разделното събиране на боклука. Но дали в три контейнера или в един - все си е боклук. И заминава на боклука.
    Да бе той и тука цирка е пълен - събират ги разделно //даже има глоба за неслушаштите// и после се смесват и извозват от 1 кола

От тук не следва че "Европа иска" да събираме разделно боклука... а че иска да ни глобява!!!
    Last edited by iivanoff; 29.12.2012, 14:42.
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
      Е... хайде още малко и ще го докараме до умен

а за парите... не са на Трактора ... или смени спонсора... или твоя човек се сети и пусна кучетата
      Моля те, не ме въвличай повече в обсъждане на предполагаемите качества на Сашо Диков! Повече смисъл има да разглеждаме разделното събиране на боклука. Но дали в три контейнера или в един - все си е боклук. И заминава на боклука.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        Нали за Симеон Дянков говориш.
        НЕ РАЗБИРА СЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

за САШО ДИКОВ

Коментар

Не съм съгласен - С.Д. е определено умен и то значително много повече отколкото изглежда!! А, ако искаш да чуеш различна гледна точка, от на всички "припяващи" - гледай СКАТ !
          Нали за Симеон Дянков говориш.

Коментар

Е, умен не, но хитър! А и честен - взема парите на Трактора и честно го обслужва.
            Е... хайде още малко и ще го докараме до умен

а за парите... няма да са на Трактора ... или смени спонсора... или твоя човек се сети и пусна кучетата Нооо... определено не е ВЕЧЕ в тоналността на така наречения Трактор
            Last edited by iivanoff; 29.12.2012, 14:27.

Коментар

Не съм съгласен - С.Д. е определено умен и то значително много повече отколкото изглежда!! А, ако искаш да чуеш различна гледна точка, от на всички "припяващи" - гледай СКАТ !
              Е, умен не, но хитър! А и честен - взема парите на Трактора и честно го обслужва.

Коментар

Да си нагъл и невъзпитан не значи да си умен! Изобщо умната журналистика отдавна не е на мода у нас. Жълто, жълто - това е истината! Жалко, че и някои модератори си падат по този цвят.

Коментар

Абе той е и второто /въпреки неправилния и неравен говор/ но от известно време смени тоналността, което меко казано ме отврати... останаха само 2-3 по СКАТ да Говорят ... другите само приказват и омайват!
                  Да си нагъл и невъзпитан не значи да си умен! Изобщо умната журналистика отдавна не е на мода у нас. Жълто, жълто - това е истината! Жалко, че и някои модератори си падат по този цвят.

Коментар

Доста е усукано! А Сашо Диков не се нуждае от коментар! Всъщност за него може да се каже само едно - той се прави на стар, умен и опитен журналист, а е само първото от тях!
                    Абе той е и второто /въпреки неправилния и неравен говор/ но от известно време смени тоналността, което меко казано ме отврати... /напр. преди говореше много с/у Ц.Ц. но изведнъж спря, даже леко като Я.Я. се заобеснява че не бил искал това или онова да каже/ !!!! ОСТАНАХА само 5-ма по СКАТ да Говорят ... другите само Лъжат и Омайват "материала"!
                    Last edited by iivanoff; 29.12.2012, 14:09.

Коментар

Това ПРЕКАЛЕНО умно ли е

ПС - прочете ли интервюто?

- коментара ми е за Сашо Диков , не за ББ.
                      Доста е усукано! А Сашо Диков не се нуждае от коментар! Всъщност за него може да се каже само едно - той се прави на стар, умен и опитен журналист, а е само първото от тях!
                      Last edited by diletant; 29.12.2012, 14:01.

Коментар

Сега ако кажеш какво искаш да кажеш, ще бъде добре!
                        Това ПРЕКАЛЕНО умно ли е

ПС - прочете ли интервюто?

- коментара ми е за Сашо Диков , не за ББ.
                        Last edited by iivanoff; 29.12.2012, 13:31.

Коментар

Ами ДА... няма пълно щастие. За някои пълното щастие е 9/10 за други 1/1,000,000

Това че тази относителност е валидна за всички, не значи че всички сме равни! Но услужливото съгласяване накрая издава много... и се насажда един извод че Всички се продават!
                          Сега ако кажеш какво искаш да кажеш, ще бъде добре!

Коментар

Краят на интервюто на Сашо Диков с ББ. Великолепен ББ.
                            http://www.focus-news.net/?id=f23184
                            Хайде! Започвайте плюенето! Но умно, не като Коки!
                            Ами ДА... няма пълно щастие. За някои пълното щастие е 9/10 за други 1/1,000,000

Това че тази относителност е валидна за всички, не значи че всички сме равни! Но услужливото съгласяване накрая издава много... и се насажда един извод че Всички се продават!

Коментар

Краят на интервюто на Сашо Диков с ББ. Великолепен ББ.

Бойко Борисов от скромност казва, че Доган бил най-добрия български политик. Истината е, че ББ е на светлинни години от всички останали български политици.
                              Само мадридския мошеник успя да омае народа и то не заради собствената си особа, а заради аристократичното си минало и връзките с много европейски дворове. ББ обаче е сам по себе си магия, харизма и сила. Силно любен и мразен! Форца Бойко!

Коментар

• Краят на интервюто на Сашо Диков с ББ. Великолепен ББ.

Коментар

Working...
                                X