Първоначално изпратено от Бате Пешо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвестения край на "инвестицията" влогЪ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате ПешоГлупако аз съм роден и учил в София.Не съм решил не съм се върнал.Комплекси на тема София страната нямам.Комплекси имаш ти щото нищо не умееш и си злобен милиционер.Синът ми учи в Германия щото има акъл за разлика от теб.И ще направя всичко възможно да остане там.Щото тук ще останете дребни прости и злобни милиционери цигани и пенсионери.
+1
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31Аз съм изшкурил една стая между 11 и 13 ч. , след което я минах повторно с фина шпакловка. Утре предстои повторна шкурка и боядисване. Поставяне на контакти, ключове за лампи и мебели.
А, и да те предупредя. Редът е груба шпакловка, фина шпакловка, шкурене и боядисване. Малко си се объркал със шкуренето преди фината шпакловка щото така или иначе пак ще трябва да го шкуриш преди боядисването!Last edited by Forex Master; 11.10.2012, 16:01.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате ПешоДругарю старшина ти какъв бизнес имаш и какво произвеждаш?Преди да злорадстваш на успеха на други хора погледни себе си.Една машина за лайна която с нищо не е полезна.И понеже си безпаметно неграмотен реши да се издържаш от наеми и борси щото заплатката в милицията е жалка.Каква файда има от теб държавата?Ти си просто още един седнал на софрата но не донесъл нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТи ме подсещаш за едно Импе, що не вземат да го направят прогресивен. Примерно:
Общ сбор на влогове на физически лица до 5000лв.- 10%
Общ сбор на влогове на физически лица до 20000лв.- 15%
Общ сбор на влогове на физически лица до 50000лв.- 25%
Общ сбор на влогове на физически лица до 100000лв.- 30%
Общ сбор на влогове на физически лица до 1 000 000лв.- 35%
Общ сбор на влогове на физически лица над 1 000 000лв.- 45%
На фирми същата таблица с 5% завишена и така. Имаме нужда от реална икономика, а не парите на депозит като баба и дядо със зелената книжка на банка ДСК.
В София например са продадени 7,909 жилища през първото полугодие на 2012г.
Все пак са необходими средства за увеличаване на пенсиите.
http://lex.bg/laws/ldoc/2135538631
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНадявай се. Това упражнение е безплатно.
Само като зачета мненията в темата и видя как всички пишман инвеститори в акциЙ на бфб-то, всички пишман инвеститори в НИ и прочие профи трошачи на чужди пари злобеят и ненавиждат хората с влогове, веднага на човек му става ясно кой е спечелил и кой е изгубил откакто кризата започна през 2008 г.Last edited by Бате Пешо; 11.10.2012, 15:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАми аз какво съм написал бе? Написал съм че и тако и вако все е законова промяна. Пак не внимаваш като четеш. А четеш ли изобщо?
Първоначално изпратено от Forex MasterДали ще е нов закон или ще е поправка в действащ закон, е все тая. Все е законова промяна!
Първоначално изпратено от Грую Груевaма той бюджета се приема със закон бе, форка, така или иначе ще се гласува, а в него спокойно могат да запишат в преходните и заключителните, че в еди кой си закон се променя и един коя си алинея. Пък и бюджета се гласува ънблок, така че или отпада целия или го при(по)емат пак целия, стига изобщо законопроекта да стигне в такъв вид до парламентаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениев него спокойно могат да запишат в преходните и заключителните, че в еди кой си закон се променя и един коя си алинея.
Attention deficit-hyperactivity disorder (ADHD) is a mental or neurobehavioral disorder characterized by either significant difficulties of inattention or hyperactivity and impulsiveness or a combination of the two.
http://en.wikipedia.org/wiki/Attenti...ivity_disorderLast edited by Amsterdamm; 11.10.2012, 15:06.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеМалко драматизираш. Данъкът лесно може да се събира при източника с не голям разход за банките и точно това ще направят, ако не се откажат от данъка избщо.
Всякакви приказки за "дестабилизиране на икономиката", "наказание за спестителите" и тем подобни са просто чесане на езици от хора, които много добре разбират, че такъв данък трябваше да се въведе още преди десетина години.Досега от министерството на финансите не са познали за последиците от мерките на нито една от мерките които са взели последните години, а аз да.. Така, че времето ще покаже.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
Всякакви приказки за "дестабилизиране на икономиката", "наказание за спестителите" и тем подобни са просто чесане на езици от хора, които много добре разбират, че такъв данък трябваше да се въведе още преди десетина години.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДали ще е нов закон или ще е поправка в действащ закон, е все тая. Все е законова промяна!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнениеПонеже все още няма доходи, а само разходиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар