Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сanned goods и призрака на хиперинфлацията
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by БАЦЕ; 13.09.2012, 22:47.
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВсе повече се замислям за европейската дългова криза и начините по които тя може да се реши. Освен хиперинфлация на
к до тогава?!?!
Коментар
-
Ако са консервирани правилно и в стъклен буркан могат да издържат десетки години. Инвестирал съм десетки хиляди в храна вече. Друг метод е дълбокото замразяване. Аз съм си купил шест професионални фризера и в момента в който настъпи да действам ще ги напълня с риба и зеленчуци.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Според мен трябва да се коригираш заглавието и вместо хиперинфлация да сложиш стагфлация .....Проблемът е,че при нея нищо не можеш да запазиш ,просто защото ножицата между пазар и цена на активите се разширява много и за неопределено време....А и световната практика е твърде бедна откъм челен опит - поне досега.....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Сanned goods и призрака на хиперинфлацията
Все повече се замислям за европейската дългова криза и начините по които тя може да се реши. Освен хиперинфлация на еврото нищо друго не ми идва на ум. Вероятно и на архитектите на европейските финанси. Но кога ще се взриви еврото? Според Краси ето как:
http://strogosekretno.com/184/2/%D0%...%82%D0%B0.html
И вместо да стоим безучастно и да бъдем отново прекарани, трябва да се защитим някак. Още помня кризистната 1990г. ,когато рафтовете на магазините бяха празни, а аз в казармата набивах само русенско варено от дълбоките провизии на артелните.
Помня и януари 1997г., когато сутрин си купуваш едно кафе за 200лв., след това на обяд станало 500!
Когато ни връхлети хиперинфлацията трябва да имаме стоки под ръка. На село Бате Пешо е добре, защото всичко си произвежда, но ние градските чада какво да правим?!
Замислих да се запася със следните стоки:
http://www.mma-bulgaria.com/statii/h...viranata-hrana
Наскоро прочетох, че едни консерви са изпробвани след 60 години и храната в тях била годна!!!!!!!!!!!!!!!!!
Станах голям фен на консервите. Вече купувам най-разнообразни от рибни, до царевица, боб, доматено пюре и месо и ги складирам в три от имотите ми. Лошото е, че срока на годност им е до средата на 2014г. А ако хиперинфлацията се забави чак до тогава?!?!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар