If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Все повече се замислям за европейската дългова криза и начините по които тя може да се реши. Освен хиперинфлация на еврото нищо друго не ми идва на ум. Вероятно и на архитектите на европейските финанси. Но кога ще се взриви еврото? Според Краси ето как: http://strogosekretno.com/184/2/%D0%...%82%D0%B0.html
И вместо да стоим безучастно и да бъдем отново прекарани, трябва да се защитим някак. Още помня кризистната 1990г. ,когато рафтовете на магазините бяха празни, а аз в казармата набивах само русенско варено от дълбоките провизии на артелните.
Помня и януари 1997г., когато сутрин си купуваш едно кафе за 200лв., след това на обяд станало 500!
Когато ни връхлети хиперинфлацията трябва да имаме стоки под ръка. На село Бате Пешо е добре, защото всичко си произвежда, но ние градските чада какво да правим?!
Замислих да се запася със следните стоки: http://www.mma-bulgaria.com/statii/h...viranata-hrana
Наскоро прочетох, че едни консерви са изпробвани след 60 години и храната в тях била годна!!!!!!!!!!!!!!!!!
Станах голям фен на консервите. Вече купувам най-разнообразни от рибни, до царевица, боб, доматено пюре и месо и ги складирам в три от имотите ми. Лошото е, че срока на годност им е до средата на 2014г. А ако хиперинфлацията се забави чак до тогава?!?!
Това с кафето през '97 малко си го преувеличил . Сигурно наскоро си чел нещо на Ремарк . Инфлация ще има, задължително , но не мисля че ще е ХИПЕР ! И консервите ти ще се развлят , ако са годни до 2015 . Може и да дойде времето за което искаш да се готвиш ( и за което пише Супертрейдъра) ........ама ние с теб няма да сме вече тук ! А на едно '' по-хубаво място'' .
Все повече се замислям за европейската дългова криза и начините по които тя може да се реши. Освен хиперинфлация на
к до тогава?!?!
Това няма да стане тъй че спокойно купувай аграрни стоки на фондове злато на фондове петрол на фондове и ти дреме какво ще стане даже колкото по зле става за хората толкова по добре за тебе щото ти ще имаш петрол и соя царевица , а те ще трябва да ти плащат огромни суми за да си я набавят на още по безумните цени които предстоят
Ако са консервирани правилно и в стъклен буркан могат да издържат десетки години. Инвестирал съм десетки хиляди в храна вече. Друг метод е дълбокото замразяване. Аз съм си купил шест професионални фризера и в момента в който настъпи да действам ще ги напълня с риба и зеленчуци.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Според мен трябва да се коригираш заглавието и вместо хиперинфлация да сложиш стагфлация.....Проблемът е,че при нея нищо не можеш да запазиш ,просто защото ножицата между пазар и цена на активите се разширява много и за неопределено време....А и световната практика е твърде бедна откъм челен опит - поне досега.....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Все повече се замислям за европейската дългова криза и начините по които тя може да се реши. Освен хиперинфлация на еврото нищо друго не ми идва на ум. Вероятно и на архитектите на европейските финанси. Но кога ще се взриви еврото? Според Краси ето как: http://strogosekretno.com/184/2/%D0%...%82%D0%B0.html
И вместо да стоим безучастно и да бъдем отново прекарани, трябва да се защитим някак. Още помня кризистната 1990г. ,когато рафтовете на магазините бяха празни, а аз в казармата набивах само русенско варено от дълбоките провизии на артелните.
Помня и януари 1997г., когато сутрин си купуваш едно кафе за 200лв., след това на обяд станало 500!
Когато ни връхлети хиперинфлацията трябва да имаме стоки под ръка. На село Бате Пешо е добре, защото всичко си произвежда, но ние градските чада какво да правим?!
Замислих да се запася със следните стоки: http://www.mma-bulgaria.com/statii/h...viranata-hrana
Наскоро прочетох, че едни консерви са изпробвани след 60 години и храната в тях била годна!!!!!!!!!!!!!!!!!
Станах голям фен на консервите. Вече купувам най-разнообразни от рибни, до царевица, боб, доматено пюре и месо и ги складирам в три от имотите ми. Лошото е, че срока на годност им е до средата на 2014г. А ако хиперинфлацията се забави чак до тогава?!?!
Last edited by Andi11; 13.09.2012, 22:55.
Причина: Главна буква
Коментар