Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автомобилите ще се движат със запалени фарове през цялата година
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеИнтересно ми е как се вдига разхода на бензин при включени фаровеНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
ЗА УДОВОЛСТВИЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ
Кмет си купи луксозна кола с общински средства
http://btvnews.bg/tazi-sutrin/report...-sredstva.htmlДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНе знам капацитетите но, ако да откривам някаква мизерна положителна страна е именно, поради виждането на слънце. Като ти блесне отгоре, и оня идва отсреща ти, по-добре, да му светят фаровете. Но...
...само толкова.
Коментар
-
Ех умираме да мрънкаме.От опит мога да ви кажа,че досега ми се е случвало 2-3благодарение на запалени фарове да забележа коли за които имам съмнения,че почти съм ги изпуснал от полезрението.Все пак имайте едно на ум,че човек като понапредне във възраста и не е като на 20-30.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
моите стартират автоматично,
но по принцип съм да не е задължително карането на светлини, а препоръчително
по добре да си насочат енергията към контрол на китайските ксенони в неподходящи рефлектори дето заслепяват и други подобни съмнителни технически модификации“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеАко идеята беше човешкия живот, то нямаше да се увеличава скоростта на 140 км/ч по магистралите, а да се намали на 120 км/ч. Предполагам на бащицата и гавазите му се е изкарал акъла в маранята от автомобили без фарове, докато е пердашил със 150 по първокласната мрежа на страната ... та затова.
Аз си карам с фарове, а и в мхого страни по на юг се кара с фарове точно заради слънцето, а не обратното, както твърдят накой капацитети.
...само толкова.
Коментар
-
Ако идеята беше човешкия живот, то нямаше да се увеличава скоростта на 140 км/ч по магистралите, а да се намали на 120 км/ч. Предполагам на бащицата и гавазите му се е изкарал акъла в маранята от автомобили без фарове, докато е пердашил със 150 по първокласната мрежа на страната ... та затова.
Аз си карам с фарове, а и в мхого страни по на юг се кара с фарове точно заради слънцето, а не обратното, както твърдят накой капацитети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RedBot Разгледай мнениеНай-ми е кеф да пална ксеноните да турна рейбана и гъзарията става турбо гъзария.
Поредната административна глупост е това.
В София средна скорост, да не казвам максимална е 30 км/ч. Знаеш ли колко спестени живота ще има ако си пуснеш фаровете, особено ако е към 12.30, юли-август.
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеSorry za latinicata.....Ama vie za prerazhod na gorivo 4uvalili ste?
Коментар
Коментар