IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автомобилите ще се движат със запалени фарове през цялата година

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
    Интересно ми е как се вдига разхода на бензин при включени фарове
    С учудване разбрах, че моят генератор е с мощност един киловат. Много екстри, въздушен компресор за окачването и т.н. Тоз с един киловат, онзи с 400 вата, друг с шестстотин ..... Натрупва се.
    Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
      Интересно ми е как се вдига разхода на бензин при включени фарове
      Това е заради по-голямата консумация на ток. По-голямата консумация натоварва повече динамото (или алтернатора), което се задвижва от коляновия вал. Просто мощността произведена от динамото се взема от коляновия вал, което пък увеличава разхода на гориво. Незначително е, но го има. Климатроникът например черпи доста повече мощност от двигателя и съответно повишава разхода на гориво.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ЗА УДОВОЛСТВИЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ
        Кмет си купи луксозна кола с общински средства

http://btvnews.bg/tazi-sutrin/report...-sredstva.html
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Интересно ми е как се вдига разхода на бензин при включени фарове

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            Не знам капацитетите но, ако да откривам някаква мизерна положителна страна е именно, поради виждането на слънце. Като ти блесне отгоре, и оня идва отсреща ти, по-добре, да му светят фаровете. Но...
            ...само толкова.
            Фаровете имат голямо значение, дори и в най-големия пек. Но аргумента, че става дума за човешки живот е мега цинизъм. Същите хора преди месец вдигнаха скоростта на 140. Тогава за човешки живот никой не говореше.

Коментар

• Ех умираме да мрънкаме.От опит мога да ви кажа,че досега ми се е случвало 2-3благодарение на запалени фарове да забележа коли за които имам съмнения,че почти съм ги изпуснал от полезрението.Все пак имайте едно на ум,че човек като понапредне във възраста и не е като на 20-30.
              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• моите стартират автоматично,
                но по принцип съм да не е задължително карането на светлини, а препоръчително

по добре да си насочат енергията към контрол на китайските ксенони в неподходящи рефлектори дето заслепяват и други подобни съмнителни технически модификации
                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                  Ако идеята беше човешкия живот, то нямаше да се увеличава скоростта на 140 км/ч по магистралите, а да се намали на 120 км/ч. Предполагам на бащицата и гавазите му се е изкарал акъла в маранята от автомобили без фарове, докато е пердашил със 150 по първокласната мрежа на страната ... та затова.

Аз си карам с фарове, а и в мхого страни по на юг се кара с фарове точно заради слънцето, а не обратното, както твърдят накой капацитети.
                  Не знам капацитетите но, ако да откривам някаква мизерна положителна страна е именно, поради виждането на слънце. Като ти блесне отгоре, и оня идва отсреща ти, по-добре, да му светят фаровете. Но...
                  ...само толкова.

Коментар

• Ако идеята беше човешкия живот, то нямаше да се увеличава скоростта на 140 км/ч по магистралите, а да се намали на 120 км/ч. Предполагам на бащицата и гавазите му се е изкарал акъла в маранята от автомобили без фарове, докато е пердашил със 150 по първокласната мрежа на страната ... та затова.

Аз си карам с фарове, а и в мхого страни по на юг се кара с фарове точно заради слънцето, а не обратното, както твърдят накой капацитети.

Коментар

• Според мен е задължително. Малко повече гориво ще гълтат автомобилите, но със сигурност ще има спасени животи.
                      ремонт на покриви

Коментар

• Има ли преразход на гориво при включени светлини -има.
                        Има ли намаление на човешките жертви от както са въведени запалените фарове- няма.

Ще ми се да коментирам , ама има ли смисъл?
                        Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

• Първоначално изпратено от RedBot Разгледай мнение
                          Най-ми е кеф да пална ксеноните да турна рейбана и гъзарията става турбо гъзария.
                          Поредната административна глупост е това.
                          Защо?
                          В София средна скорост, да не казвам максимална е 30 км/ч. Знаеш ли колко спестени живота ще има ако си пуснеш фаровете, особено ако е към 12.30, юли-август.

Коментар

• Най-ми е кеф да пална ксеноните да турна рейбана и гъзарията става турбо гъзария.
                            Поредната административна глупост е това.

Коментар

• Очертава се /някакъв/ тласък в производството и прадажбите на ОЦК Кърджали.
                              И малко ми е тъпо, щото колцата ми е възстара /само 35 лета/, и ще трябва още да наливам в нея. Не е заради преразхода на гориво.
                              Иначе, ако с т ова спасим поне още един живот, заслужава си.

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                                Sorry za latinicata.....Ama vie za prerazhod na gorivo 4uvalili ste?
                                Оттам вредни емисии, но иначе пък в София, по това време защо да не караш със запалени фарове, по-безопасно е.

Коментар

Working...
                                X