200 - 300 милиона лева ще струва тази приумица само от преразхода на гориво. Е какво пък толкова, можем да си го позволим. Ние сме богата държава с големи европейски заплати....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автомобилите ще се движат със запалени фарове през цялата година
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение"Автомобилите ще се движат със запалени фарове през цялата година"
Абсолютно съм съгласен.Имам куп аргументи в защита на това решение,но нямам никакво намерение да ги споделям с вас
Малко след като откриваш магистрали и увеличаваш максимално допустимата скорост, в сезон когато всичко наоколо свети и блести, заповядваш - крушките да са на ток.
Просто увеличение на заплатите на Милиционерите:
1. Все ще забравиш и ще те пипнат
2. Трудно ще се предупреждават за рекетьори шофьорите един-другMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМагазин за акумулатори, ламби и бушонЕ лЕ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение"Автомобилите ще се движат със запалени фарове през цялата година"
Абсолютно съм съгласен.Имам куп аргументи в защита на това решение,но нямам никакво намерение да ги споделям с вас
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДа караш на включени фарове през деня е просташко и особенно , когато е слънчево - води до преумора на зрението и няма как да не вдигне броя на произшествията. Трябва да се сезира ЕК , за червените вълни на светофарите и за фаровете на мутрите - псевдоксенон , китайски и увреждащ зрението.Ама тия са прозди и ЕК им се смеее като на маймуняци.
Бахти идиотията. Изтривай си излагацията и аз ще махна моя пост.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Да караш на включени фарове през деня е просташко и особенно , когато е слънчево - води до преумора на зрението и няма как да не вдигне броя на произшествията. Трябва да се сезира ЕК , за червените вълни на светофарите и за фаровете на мутрите - псевдоксенон , китайски и увреждащ зрението.Ама тия са прозди и ЕК им се смеее като на маймуняци.D.Y.F-091066
Коментар
-
Едни уж не знаели къде са им ключовете, други се кахърят, че им се вдигал разходът...
Моята кола освен автоматични фарове има и дневни светлини, както и всяка друга кола, дори и малолитражка от уважаваща себе си марка.
Стига сте се излагали, това уж трябва да минава за инвестиционен форум...
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеТруден въпрос.
Да иде на лекар може би?
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеКак клептоман да спре да краде?!?!?
Да иде на лекар може би?
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеАко вземат малко по-малко да крадат и със спестените от кражба и източване пари да вземат да пооправят пътищата и да построят една магистрала до Варна, че е смешно да няма...та тогава ще има спасени хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mepoooo Разгледай мнениеСпоред мен е задължително. Малко повече гориво ще гълтат автомобилите, но със сигурност ще има спасени животи.
Коментар
Коментар