IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автомобилите ще се движат със запалени фарове през цялата година

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 200 - 300 милиона лева ще струва тази приумица само от преразхода на гориво. Е какво пък толкова, можем да си го позволим. Ние сме богата държава с големи европейски заплати....

Коментар

• Боли ме фара!
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Подкрепям,

То и без тва колите почнаха да ги правят с автоматични къси по дифоулт.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
          "Автомобилите ще се движат със запалени фарове през цялата година"
          Абсолютно съм съгласен.Имам куп аргументи в защита на това решение,но нямам никакво намерение да ги споделям с вас
          Куп хартия ще останат твоите аргументи при това управление, освен ако не си МИЛИЦИОНЕР, катаджия, разбира се!
          Малко след като откриваш магистрали и увеличаваш максимално допустимата скорост, в сезон когато всичко наоколо свети и блести, заповядваш - крушките да са на ток.
          Просто увеличение на заплатите на Милиционерите:
          1. Все ще забравиш и ще те пипнат
          2. Трудно ще се предупреждават за рекетьори шофьорите един-друг
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Магазин за акумулатори, ламби и бушонЕ лЕ?
            Мамка му!Разкрит съм!!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
              "Автомобилите ще се движат със запалени фарове през цялата година"
              Абсолютно съм съгласен.Имам куп аргументи в защита на това решение,но нямам никакво намерение да ги споделям с вас
              Магазин за акумулатори, ламби и бушонЕ лЕ?

Коментар

• "Автомобилите ще се движат със запалени фарове през цялата година"

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Да караш на включени фарове през деня е просташко и особенно , когато е слънчево - води до преумора на зрението и няма как да не вдигне броя на произшествията. Трябва да се сезира ЕК , за червените вълни на светофарите и за фаровете на мутрите - псевдоксенон , китайски и увреждащ зрението.Ама тия са прозди и ЕК им се смеее като на маймуняци.
                  Я обясни по-подробно как се преуморява зрението през деня като караш на фарове???
                  Бахти идиотията. Изтривай си излагацията и аз ще махна моя пост.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Да караш на включени фарове през деня е просташко и особенно , когато е слънчево - води до преумора на зрението и няма как да не вдигне броя на произшествията. Трябва да се сезира ЕК , за червените вълни на светофарите и за фаровете на мутрите - псевдоксенон , китайски и увреждащ зрението.Ама тия са прозди и ЕК им се смеее като на маймуняци.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Едни уж не знаели къде са им ключовете, други се кахърят, че им се вдигал разходът...
                      Моята кола освен автоматични фарове има и дневни светлини, както и всяка друга кола, дори и малолитражка от уважаваща себе си марка.

Стига сте се излагали, това уж трябва да минава за инвестиционен форум...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Труден въпрос.
                        Да иде на лекар може би?
                        Ами лекар може да помогне, ама патоанатом...

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                          Как клептоман да спре да краде?!?!?
                          Труден въпрос.
                          Да иде на лекар може би?

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                            Ако вземат малко по-малко да крадат и със спестените от кражба и източване пари да вземат да пооправят пътищата и да построят една магистрала до Варна, че е смешно да няма...та тогава ще има спасени хора.
                            Как клептоман да спре да краде?!?!?

Коментар

• На Цветанов....лампичката му светила непрекъснато....по канал1
                              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от Mepoooo Разгледай мнение
                                Според мен е задължително. Малко повече гориво ще гълтат автомобилите, но със сигурност ще има спасени животи.
                                Ако вземат малко по-малко да крадат и със спестените от кражба и източване пари да вземат да пооправят пътищата и да построят една магистрала до Варна, че е смешно да няма...та тогава ще има спасени хора.

Коментар

Working...
                                X