Sorry za latinicata.....Ama vie za prerazhod na gorivo 4uvalili ste?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автомобилите ще се движат със запалени фарове през цялата година
Collapse
X
-
Твърдо ЗА съм! Ще се свикне постепенно ще се превърне в навик. Как свикнахме зимно време да ги включваме!? Аз и в момента извън града ли съм винаги ги включвам, но и в градовете през деня има такива тъмни улици (опасани от дървета), на които се пресича и са оживени и е добре да се виждат автомобилите! Превантивна мярка, която според мен би се оказала полезна за всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТака е и направена, фабрично, но колата ти е откъде - от Швеция.
Швеция къде се намира, какви са особеностите на климата ТОЧНО на тази страна?
Сега да видим къде се намира България, какви са и нашите особености.
Друга тема е предвид задкормилните устройства у нас какъв ще е ефекта.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Друга тема е предвид задкормилните устройства у нас какъв ще е ефекта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеКрайно време беше! Моята кола така е и направена - фаровете светят винаги.
Швеция къде се намира, какви са особеностите на климата ТОЧНО на тази страна?
Сега да видим къде се намира България, какви са и нашите особености.
Друга тема е предвид задкормилните устройства у нас какъв ще е ефекта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз пък не знам от где гаснат моите Даже бях леко притеснен в Гърция, да не би да е забранено
Коментар
-
Това леко завишава риска от катастрофи с несветещи обекти - кофи за боклук, каруци, пешеходци. Ще се разчита, че щом свети - значи съществува, щом не свети - значи го няма. Определено се опитват да докажат, че "Кьорав карти може да играе". Че и кола да кара. Дано не съм прав в горните констатации все пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПо твоя воля, а не задължително.
От както прокарах МПС винаги съм на фарове и с колан...
НавикХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЧе кво му е ... ?
Аз така си карам по принцип ...
Коментар
Коментар