IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автомобилите ще се движат със запалени фарове през цялата година

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Sorry za latinicata.....Ama vie za prerazhod na gorivo 4uvalili ste?
    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
    Джеси Ливърмор

Коментар

• Твърдо ЗА съм! Ще се свикне постепенно ще се превърне в навик. Как свикнахме зимно време да ги включваме!? Аз и в момента извън града ли съм винаги ги включвам, но и в градовете през деня има такива тъмни улици (опасани от дървета), на които се пресича и са оживени и е добре да се виждат автомобилите! Превантивна мярка, която според мен би се оказала полезна за всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Така е и направена, фабрично, но колата ти е откъде - от Швеция.
        Швеция къде се намира, какви са особеностите на климата ТОЧНО на тази страна?
        Сега да видим къде се намира България, какви са и нашите особености.
        Друга тема е предвид задкормилните устройства у нас какъв ще е ефекта.
        Ти знаеш ли колко е дълъг деня в Швеция през лятото? И да, причината че колата ми е така направена, е че е шведска, но не защото е предназначена за Швеция, а защото хората там мислят за БЕЗОПАСНОСТТА. И новите немски коли вече са такива. Въобще това е тенденцията и няма мърдане. ВСИЧКИ коли трябва да са такива!
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Положителен за полицаите Аз имам и една неприятна жипка, дет не и се светват фаровете

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Крайно време беше! Моята кола така е и направена - фаровете светят винаги.
            Така е и направена, фабрично, но колата ти е откъде - от Швеция.
            Швеция къде се намира, какви са особеностите на климата ТОЧНО на тази страна?
            Сега да видим къде се намира България, какви са и нашите особености.

Коментар

• Дабе дакопуваме крушки.......много умна идея....
              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Само на извънградско...Скоростите са големи и има нужда.....
                В града е друго.....Отидеш до супера и забравиш да ги включиш...!50 лв....!!

Коментар

• Крайно време беше! Моята кола така е и направена - фаровете светят винаги.
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Аз пък не знам от где гаснат моите Даже бях леко притеснен в Гърция, да не би да е забранено
                    ако си с ксенон, смени крушките. Имат определен живот, след това претоварват електрони ката на бластеритеи задейства защитата.

Коментар

• Аз пък не знам от где гаснат моите Даже бях леко притеснен в Гърция, да не би да е забранено

Коментар

• Това леко завишава риска от катастрофи с несветещи обекти - кофи за боклук, каруци, пешеходци. Ще се разчита, че щом свети - значи съществува, щом не свети - значи го няма. Определено се опитват да докажат, че "Кьорав карти може да играе". Че и кола да кара. Дано не съм прав в горните констатации все пак.

Коментар

По твоя воля, а не задължително.
                          А да ...
                          От както прокарах МПС винаги съм на фарове и с колан...
                          Навик
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Че кво му е ... ?
                            Аз така си карам по принцип ...
                            По твоя воля, а не задължително.

Коментар

• Че кво му е ... ?
                              Аз така си карам по принцип ...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• http://ec.europa.eu/transport/road_s.../drl_rules.pdf

Коментар

Working...
                                X