Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Атентат на летище Бургас
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеа бе, Джей, ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОИ са извършили и организирали атентата???
За другите ти ГЛУПОСТИ, очаквам извинение или да ми посочиш на каква база днес ме обяви за комуняга и тиква???
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
не би ме учудило ако след няколко дена чуждите служби установят други извършители, а въпросния клечо от видеото се окаже че е бил пътник в някой от самолетите. Защо мисля така ли? Вие ако сте решили да се самовзривявате ПРЕД летището, ще влизате ли да зяпате по таблото под камерите с бомбата на гръб? Ще рискувате да ви засекат, или обискират случайно и да провалите операцията? Още малко ще кажат че му е станало жега и е влязъл да си купи студена бира от скъпата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКонтекста е ясен... И той е, че българските "политики" са изцяло подчинени на хамериканските тасива, защото откакто България се присъедини към нато тя е изцяло васална държава и послушен сателит на САЩ.
Лесно е да си разтягаме "локуми" за политики, но доста по-трудно се провеждат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
Имаше едно хубаво клипче за това, но трябва да го намеря.
http://www.youtube.com/watch?v=zAov2k9KgGY
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЗа разлика от вожда ви Георги Димитров почти не ползвам алкохол. И думата ционисти не съм споменавал надолу, но ти обяви веднага терориста, че не бил ислямист, ами анти - ционист .. Долу доста хора ти го казаха - престанете с тая толерастия, ама партийни тикви като вас не увират поне докато не се появи някой като Брайвик да ви изтрепе номенклатурните дечица дислоцирани далече от простосмъртните на някой остров за избрани партийни копеленца (щото убитине на острова от Брайвик до едно са деца на партийни функционери на Норвежката комунистическа партия - Която там се нарича работническа), някой муджахидин с колан от динамит в хотела ви, докато някой мангал не разпори задника на баба ви или щерка ви пък после да им забие по една тесла в главата за 2 лева, или докато някой мазен гей не онади синчето ви и разберете за чак като ви каже "Мамо аз съм принцеска"
За другите ти ГЛУПОСТИ, очаквам извинение или да ми посочиш на каква база днес ме обяви за комуняга и тиква???
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеГълъбче не очаквах такава изцепка от тебе .И ако не ми се извиниш ,, ще ти се разсърдя
Ако не си била ти - извинявам ти се!
Просто ми става много смешно, когато някой лаик започне да прогнозира, че всеки атентатор трябва да е с 80 слънчеви бани по рождение, с брада и с мустаци.
Имаше едно хубаво клипче за това, но трябва да го намеря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЦветанов все още не е ясно как атентаторът е влязъл в страната ни и съответно в Европейския съюз.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАко е той - това проблем, защото съм сигурен, че и коки и съни ще си о(раз)творят краката за него.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНай-ми хареса внушението ти, че "политиките" са виновни.
Какво е това "политика" в контекста на взрива в Бургас?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Ето я новината за корабите:
http://www.moreto.net/novini.php?n=1...medium=twitter
Планирана акция!
За това беше странно, че някои форумци приеха от раз...предишната новина, че 4 натовски кораба се озовали на наше пристанище ей така...
Вероятно, същите биха приветствали и всякакви бази на НАТО тук -- ама, друго си е да не е турско или руско робство, а италианско, английско, американско....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеА ако е какво прави в България след като уж бяхме най-добре подготвените за Шенген ..
Цветанов все още не е ясно как атентаторът е влязъл в страната ни и съответно в Европейския съюз.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеА ако е какво прави в България след като уж бяхме най-добре подготвените за Шенген ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеМежду другото няма официално разпространена снимка на тоя образ от пресцентъра на МВР ,че лицето е Мехди Мохамед ГезлиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеМежду другото няма официално разпространена снимка на тоя образ от пресцентъра на МВР ,че лицето е Мехди Мохамед Гезлиhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар