IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Атентат на летище Бургас

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение

http://old.cageprisoners.com/prisoners.php?id=96#
    Prisoners : Guantanamo: Mehdi Muhammad Ghezali (Released)

Освободен от Гуантанамо.

Е щом е бул у Гуантанамо кой знае какво са му правили там.

А нищо чудно да са му промили и мозъка и реално да е станал агент на САЩ.

Webcafe.bg 19.07.2012, 17:12
    Форумци на News.bg откриха интернет страница с профил на бивш затворник в Гуантанамо, който може да бъде физически оприличен с извършителя на терористичния акт в Бургас, след като беше разпространено видео със заподозрения мъж.

Мехди Мохамед Гезли е роден през 1979 г. в Стокхолм, Швеция. Баща му е алжирец, а майка му финландка. Той е израснал в шведския град Йоребру.

Гезли е посетил Пакистан, за да учи Ислямско право преди 11 септември 2001 г. Бил е арестуван на 01.12 2001 година в Пакистан. След престой в Гуантанамо е освободен.

Това е чуждестранният сайт http://old.cageprisoners.com/prisoners.php?id=96#със снимки и информация за профила
    http://www.webcafe.bg/id_1064571169
    .

Между другото няма официално разпространена снимка на тоя образ от пресцентъра на МВР ,че лицето е Мехди Мохамед Гезли

Ясен е ДНК-профилът на терориста
    Вече е ясен ДНК-профилът на терориста, съобщи пред журналисти на летище Бургас министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

ДНК-профилът и пръстови отпечатъци на предполагаемия терорист са качени в международната база данни, която се обновяване на всеки два часа и с нея работят разследващите, обясни министърът. Той каза, че все още не е ясно как атентаторът е влязъл в страната ни и съответно в Европейския съюз.

Има версии за държави, които може да се съпричастни за това от къде е влязъл той, но Цветанов не пожела да каже кои са те. Той каза, че няма да коментира информация, която може да попречи на разследването и се прави всичко възможно да се установи откъде е влязъл. Всичко, което е събрано от огледа като доказателства, ще бъде изпратено в лаборатория в София, за да се изследва. Все още не е ясен видът на взривното вещество и не може да се каже дали произходът му е от България или не.

Цветанов каза още, че е установена самоличността на всички загинали и техният брой остава същият – седем
    http://offnews.offroad-bulgaria.com/...t-na-terorista

Експертът по контратероризъм Боаз Ганор:[COLOR="Red"Атентатът е провал на българските служби[/COLOR] http://www.dnevnik.bg/intervju/2012/...r_atentatut_e/
    Last edited by коки; 19.07.2012, 18:51.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Не си писал Иран, но започна някакви нападки грозни, само защото съм писала, че няма никакво основание на този етап да се говори за ислямисти...
      За моите заподозрени "немски овчарки" нищо не коментираш? да не би пък да са афгански хрътки?

Най-ми хареса внушението ти, че "политиките" са виновни.

Какво е това "политика" в контекста на взрива в Бургас?

Кажи ми, моля те, манипулаторко?

Коментар

Не си писал Иран, но започна някакви нападки грозни, само защото съм писала, че няма никакво основание на този етап да се говори за ционисти...И..."като вас...комунягите"???
        допускам, че си препил с нещо
        За разлика от вожда ви Георги Димитров почти не ползвам алкохол. И думата ционисти не съм споменавал надолу, но ти обяви веднага терориста, че не бил ислямист, ами анти - ционист .. Долу доста хора ти го казаха - престанете с тая толерастия, ама партийни тикви като вас не увират поне докато не се появи някой като Брайвик да ви изтрепе номенклатурните дечица дислоцирани далече от простосмъртните на някой остров за избрани партийни копеленца (щото убитине на острова от Брайвик до едно са деца на партийни функционери на Норвежката комунистическа партия - Която там се нарича работническа), някой муджахидин с колан от динамит в хотела ви, докато някой мангал не разпори задника на баба ви или щерка ви пък после да им забие по една тесла в главата за 2 лева, или докато някой мазен гей не онади синчето ви и разберете за чак като ви каже "Мамо аз съм принцеска"
        Last edited by Jay Gould; 19.07.2012, 18:50.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          Четири кораба на НАТО акостирали във Варна днес. Ще ни пазят пристанището, да не ни ударят фрегатите, Дръски и Смели, както и да запазят целостта на подводниците ни.
          Съюзник в нужда се познава.
          Mediiiiic. Санитарите, спешно, да дойдат с инджекцийте.
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            Да си ме чула или видяла да пиша някъде думата Иран? И хайде да не ме приравняваш към пилешки глави само щото не мечтая за ислямски к...... с татуиран Че Гевара на него като вас комунягите..
            Не си писал Иран, но започна някакви нападки грозни, само защото съм писала, че няма никакво основание на този етап да се говори за ислямисти...

И..."като вас...комунягите"???
            допускам, че си препил с нещо

Коментар

За каква етикеция говориш?
              Ти самият си се поддал на манипулациите, които от вчера заиграха и си налепил "Етикетите".

Израелският външен министър веднага след атентата каза, че бил сигурен че Иран е виновника, нищо че нямал доказателства и всички запяхте неговата песен.

Та, кой е толераст към израелските внушения?!

И за корабите- ок, щом за теб е нормално да идват накуп натовски бойни кораби на наша територия без ясна причина, значи си толераст и към всякаква форма на чужда окупация. Но по тази тема не ми се спори, защото допускам и журналистическо незнание или непрофесионализъм...
              Да си ме чула или видяла да пиша някъде думата Иран? И хайде да не ме приравняваш към пилешки глави само щото не мечтая за ислямски к...... с татуиран Че Гевара на него като вас комунягите.. А вие се молете само чеченските ислямисти да не надушат какво става тук, че в страната ни има стотици хиляди руснаци Тогава пак ли ционистите ще са ви виновни..
              Last edited by Jay Gould; 19.07.2012, 18:36.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Ти самият си се поддал на манипулациите, които от вчера заиграха и си налепил "Етикетите".

Израелският външен министър веднага след атентата каза, че бил сигурен че Иран е виновника, нищо че нямал доказателства и всички запяхте неговата песен.

И за корабите- ок, щом за теб е нормално да идват накуп натовски бойни кораби на наша територия без ясна причина, значи си толераст и към всякаква форма на чужда окупация. Но по тази тема не ми се спори, защото допускам и журналистическо незнание или непрофесионализъм...
                Джей е прав,кораби на НАТО си влизат постоянно.....все пак се управляват от ХОРА,които си имат ежедневни нужди.Да не говорим,че тези кораби ползват ГСМ ,.....и аз мисля,че това е съвпадение

Коментар

• Атентатът е провал на българските служби

Д-р Боаз Ганор е основател и изпълнителен директор на института по контратероризъм (ICT) в интердисциплинарния център "Херцлия" (IDC) в Израел. Публикувал е десетки статии по въпросите на тероризма и контратероризма, както и няколко книги. Бил е съветник на израелския премиер Бенямин Нетаняху. Основател и председател на Международната академическа общност по контратероризъм (ICTAC).

Коментар

Аз пък мечтая някой ден да пристигнат китайски джонки на пристанищата ни. И да дадат много работа на безработните ни моряци.

Коментар

Да не сме министри, че да трябва да спазваме правила за етикеция след като те министрите ни не могат

...забравих да ти отговоря за циганите, макар че не виждам защо ги намесвате тук - никога не съм ги наричала роми, както и например, не съм писала че е имало 5 вековно чуждо присъствие за робството, оставило трайни следи в народо психологията ни
                      Last edited by съни(тя); 19.07.2012, 18:34.

Коментар

Да не сме министри, че да трябва да спазваме правила за етикеция след като те министрите ни не могат
                        Ми като не могат, да ги сменим министрите, а не ние да слизаме на тяхното ниво.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          Четири кораба на НАТО акостирали във Варна днес. Ще ни пазят пристанището, да не ни ударят фрегатите, Дръски и Смели, както и да запазят целостта на подводниците ни.
                          Съюзник в нужда се познава.
                          Дофтуре ква цялост на подводниците да пазят.
                          На наши подводници ле????
                          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Спор за това кого как да наричаме нямаме. Въпроса е , че не ги знаем кои са. Докато не се разбере няма нужда да постъпваме като Цецо Вътрешния

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Спор за това кого как да наричаме нямаме. Въпроса е , че не ги знаем кои са. Докато не се разбере няма нужда да постъпваме като Цецо Вътрешния
                              Аз залагам на немски овчарки. Или в краен случай - на ирландски вълкодави - наркотрафиканти.

Коментар

Какво значи планирано посещение?
                                1. Може ли някой си малоумен журналист да знае какво е посещението и дори да му кажат, ще разбере ли?
                                2. Кораби идват на пристанищата още от време на Соца.. Дори по татово време във Варна са акостирали турски, френски и какви ли не военни кораби.
                                3. След 1990 г. това си стана обичайна практика. Почти няма месец - два да няма идване на някой съд, било просто за да пуснат екипажа в малко отпуска, било да заредят гориво, вода храни и т.н.
                                4. Обявяват се само официални посещения правени с някаква цел..А идването тук може да е прозаично, като причините които ти описах горе.

А за какъв бе обявен Брайвик? Дали си нацист, расист, ислямист, комунист, няма значение, като си изрод си такъв. Ама да казваме на ислямистите анти - ционисти (а от тоя атентат има умрял българин), а на циганите роми си е толерастия.. Ама явно докато мангалите не почнат да порят задниците на 10 г. ви щерки и внучки и не би замерят с камъни, че не сте с фередежета няма да ви дойде акъла в главата.

ИРА са си ИРА, а ислямистите сами се наричат ислямисти, джихадисти и т.н. Мама му стара той сам се нарича ислямист, а ти щото те налазила някаква толерастия му измисляш нови имена.. айде..
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X