Кой промени името на темата?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Атентат на летище Бургас
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеАноне, казваш че нямам полезен ход ... .....а на теб - майната ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВсеки от натовците си взе или евтин иракски нефт или евтин либийски нефт. Само Ганчо е закичил два пищова на голия си гъз и след това се удивява, защо другите не го зачитат и воюват на негова територия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСега пък събираш съюзници....
Все по-смешно ми става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАко бяхме останали васали на РусияСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Мечо, мога да ти отговоря, но не ми се навлиза в психоанализа
а и уважавам форума, затова се опитвам да избягвам лични нападки
Все по-смешно ми става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеставаш смешен - хиляди извинения, само и само да ми отправиш репликата си
а клипа, който си посочил е тъжен и не е виц
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе знае Съни. Двамата с Анон явно ползват похвата "ад хоминем" в момента. Само не ми е ясно какъв им е зора.
Мечо, мога да ти отговоря, но не ми се навлиза в психоанализа
а и уважавам форума, затова се опитвам да избягвам лични нападки
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе бях сигурен коя от двете ви каза, че не бил мургав, за да бъде с арабско потекло.
Ако не си била ти - извинявам ти се!
Просто ми става много смешно, когато някой лаик започне да прогнозира, че всеки атентатор трябва да е с 80 слънчеви бани по рождение, с брада и с мустаци.
Имаше едно хубаво клипче за това, но трябва да го намеря.Last edited by коки; 19.07.2012, 19:43.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеа бе, Джей, ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОИ са извършили и организирали атентата???
Бенямин Нетаняху: Атаката в Бургас е извършена от „Хизбулла”
19 юли 2012 | 17:43 | Агенция "Фокус"
http://www.focus-news.net/?id=n1677667
Ерусалим. Самоубийственият атентат на българско летище, при който бяха убити шестима души, е извършен от ливанската шиитска групировка „Хизбулла” в съюз с Иран, заяви израелският премиер Бемянин Нетаняху, предаде АФП.
„Вчерашната атака в България беше извършена от „Хизбулла” – водещият терористичен агент на Иран”, каза Нетаняху по време на пресконференция в Ерусалим.
Премиерът нарече групировката „дългата ръка на Техеран”.
Нетаняху добави, че е време „всички страни, които знаят истината, не само Израел, да кажат нещата ясно – Иран стои зад вълната от терор и е най-големият износител на терор”.
Според израелския премиер атаката в Бургас е част от „глобалната кампания на терор на Иран и „Хизбулла”, която е достигнала „десетки страни на пет континента”.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениекоки - извинявам ти се още един път!!!
Намерих "бисера" на съни(тя).
а клипа, който си посочил е тъжен и не е виц
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе знае Съни. Двамата с Анон явно ползват похвата "ад хоминем" в момента. Само не ми е ясно какъв им е зора.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Между другото, заподозреният камикадзе е много беличък, за да е излязъл от Гуантанамо или да има арабски корени...
Намерих "бисера" на съни(тя).
Коментар
Коментар