IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Атентат на летище Бургас

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кой промени името на темата?
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Аноне, казваш че нямам полезен ход ... .....а на теб - майната ти
      Все пак е ход!

Коментар

• По повод снимката и споровете около нея. Най-етническите антропологически характеристика са скули, коса, нос, очи, а не тен.

Коментар

• Аноне, казваш че нямам полезен ход ... освен да сляза на нивото ти
          Все пак, предпочетох да отговоря на един от малкото участници във форума, които много уважавам, а на теб - майната ти

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Всеки от натовците си взе или евтин иракски нефт или евтин либийски нефт. Само Ганчо е закичил два пищова на голия си гъз и след това се удивява, защо другите не го зачитат и воюват на негова територия...
            И кой си взе "евтин" нефт? Докажи ми го с числа.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Сега пък събираш съюзници....
              Все по-смешно ми става.
              Съни(тя), провери за всеки случай дали Мечобиков е достатъчно бял за твоите критерии. Че него доста го е брулило слънцето.....

Коментар

Ако бяхме останали васали на Русия
                От Освобождението ни турско робство досега България никога не е имала толкова безлична външна политика както в момента. По-точно в момента държавата няма никаква външна политика и това което прави под диктата на САЩ изцяло противоречи на българския национален интерес. И за съжаление, този атентат е ярко доказателство за казаното по-горе. Всеки от натовците си взе или евтин иракски нефт или евтин либийски нефт. Само Ганчо е закичил два пищова на голия си гъз и след това се удивява, защо другите не го зачитат и воюват на негова територия...
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Мечо, мога да ти отговоря, но не ми се навлиза в психоанализа
                  а и уважавам форума, затова се опитвам да избягвам лични нападки
                  Сега пък събираш съюзници....
                  Все по-смешно ми става.

Коментар

ставаш смешен - хиляди извинения, само и само да ми отправиш репликата си
                    а клипа, който си посочил е тъжен и не е виц
                    Извиних се "хиляди пъти", защото разчитах на женската ти посредственост и завист.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Не знае Съни. Двамата с Анон явно ползват похвата "ад хоминем" в момента. Само не ми е ясно какъв им е зора.

Мечо, мога да ти отговоря, но не ми се навлиза в психоанализа
                      а и уважавам форума, затова се опитвам да избягвам лични нападки

Коментар

Не бях сигурен коя от двете ви каза, че не бил мургав, за да бъде с арабско потекло.

Ако не си била ти - извинявам ти се!

Просто ми става много смешно, когато някой лаик започне да прогнозира, че всеки атентатор трябва да е с 80 слънчеви бани по рождение, с брада и с мустаци.

Имаше едно хубаво клипче за това, но трябва да го намеря.
                        Приемам извинението ти гълъбче.,Ето ви http://abcnews.go.com/International/...0#.UAglS6BIzKT нещо с видео . Интересува ме как тая шофьорска книжка оцеляла и е попаднала в TV channel ABC
                        Last edited by коки; 19.07.2012, 19:43.
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

а бе, Джей, ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОИ са извършили и организирали атентата???

Постарадалите знаят най-добре отговора:

Бенямин Нетаняху: Атаката в Бургас е извършена от „Хизбулла”
                          19 юли 2012 | 17:43 | Агенция "Фокус"
                          http://www.focus-news.net/?id=n1677667

Ерусалим. Самоубийственият атентат на българско летище, при който бяха убити шестима души, е извършен от ливанската шиитска групировка „Хизбулла” в съюз с Иран, заяви израелският премиер Бемянин Нетаняху, предаде АФП.
                          „Вчерашната атака в България беше извършена от „Хизбулла” – водещият терористичен агент на Иран”, каза Нетаняху по време на пресконференция в Ерусалим.
                          Премиерът нарече групировката „дългата ръка на Техеран”.
                          Нетаняху добави, че е време „всички страни, които знаят истината, не само Израел, да кажат нещата ясно – Иран стои зад вълната от терор и е най-големият износител на терор”.
                          Според израелския премиер атаката в Бургас е част от „глобалната кампания на терор на Иран и „Хизбулла”, която е достигнала „десетки страни на пет континента”.

Коментар

коки - извинявам ти се още един път!!!

Намерих "бисера" на съни(тя).
                            ставаш смешен - хиляди извинения, само и само да ми отправиш репликата си
                            а клипа, който си посочил е тъжен и не е виц

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Не знае Съни. Двамата с Анон явно ползват похвата "ад хоминем" в момента. Само не ми е ясно какъв им е зора.
                              Ok. де. Ционистите сами са се взривили за да направят мръсно на мюсюлманските ни братя от Хизбула Американците сами си взривиха кулите, а руснаците сами си избиха децата в Беслан и в метрото за да обвинят чеченците ...
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Между другото, заподозреният камикадзе е много беличък, за да е излязъл от Гуантанамо или да има арабски корени...
                                коки - извинявам ти се още един път!!!

Намерих "бисера" на съни(тя).

Коментар

Working...
                                X