IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

No Country For Old Men ......?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    [=B.;1059281703]Та се питах наскоро какво стана със "старите кучета" - Стенли .... Storm ....Слънчевия Вятър ... и кучето му ... .... Пухче .... съни(тя) .... Форумът беше по-интересен в доброто старо време.
    Брях , ти пък откъде помниш, като си се регнал 1м преди мен , а аз съм новобранец
    Ааааааааа, разбирам от флексабилните никове си
    По-сериозно, въпроса е наистина кога форума е бил по-полезен и касаещ реални инвеститорски проблеми, щото ми прави впечатление, че полавината теми са за бла-бла. То бива разтуха , ама....................

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham. Разгледай мнение
      Та се питах наскоро какво стана със "старите кучета" - Стенли .... Storm ....Слънчевия Вятър ... и кучето му ... .... Пухче .... съни(тя) .... Форумът беше по-интересен в доброто старо време.
      Ами похарчиха к'вото имаха, и вече няма какво да кажат. Сам знаеш как е.

Но пропускаш Пепи, Луковата глава, от по-ново време Вола, Краси Николов... ...
      и много знайни и незнайни инвеститори.
      Иначе форума и сега е интересен - яко манипулации, нова, свежа кръв, готова да се прелее на друго място...

Имаше хора, направили по 10000 поста за по 5-6 месеца, помниш ли ги пък тези?
      Last edited by Факушкa; 13.07.2012, 20:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Аферим, Себулбов !!!

Аз съм туканка от Четвърта година и никога не съм си сменял никът... а иначе най-ного извращения имаше, разбира се, по времето на Войната на Клонираните, разразила се покрай Пушлякът и Развалината.
        Хаха, вярно че по едно време имаше 3-4 императора в битката за престола. Ама това беше, когато можеше да постваш от Ник, без да си регистриран с него. Имаше разни паразити дето и псувни пишеха ползвайки Ник на хора с реноме в форума. Тогава Инвестора въведе задължителната регистрация, 2005 ли беше това?

Коментар

• Разбира се и позабравената Естрада, която току-що в типичен стил напомни за себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
            SEBULBA никога не слизал от шейната!
            Аферим, Себулбов !!!

Аз съм туканка от Четвърта година и никога не съм си сменял никът... а иначе най-ного извращения имаше, разбира се, по времето на Войната на Клонираните, разразила се покрай Пушлякът и Развалината.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ами изглежда че при регистрация на нов потребител системата може да му даде ниско ID (примерно 200) - на предишен , вече изтрит изчезнал потребител...
              така че няма гаранция че ако е ниско id-то, примерно трицифрено - това е много стар юзер -но много е вероятно е да е..

идея си нямам защо се налага това рециклиране на id-тата
              "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Хахах само за по бира е и всичко ще се оправи.
                Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение

Много бе..
                Това след пререгистрацията ще да се е бъгнало

Коментар

• Първоначално изпратено от stoian Разгледай мнение
                  http://www.investor.bg/users/index/3855 -Ей го на.-твойчкия-3855.
                  Много бе..
                  Това след пререгистрацията ще да се е бъгнало
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• http://www.investor.bg/users/index/3855 -Ей го на.-твойчкия-3855.
                    Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                    Как мога да видя поредния номер на моя ник,че ми е интересно
                    иначе и аз горе-долу от тогава "поствам"

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                      Е и други сме тук от едно време Моят първи постинг е от 2 април 2003, а никът ми е пореден номер 410. Все с този ник пиша.
                      Как мога да видя поредния номер на моя ник,че ми е интересно
                      иначе и аз горе-долу от тогава "поствам"
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Аз пък си смених ника ...
                        преди бях - Kolcho Slepeca
                        ...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                          Спомням си, ти започна да пишеш покрай компенсаторките ако не се лъжа, и после започна и с акции да търгуваш?
                          Така е, аз започнах темата "Компенсаторките от лихвоточки". Всъщност това е и първият ми постинг във форума. Иначе го четях доста преди това.
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                            Е и други сме тук от едно време Моят първи постинг е от 2 април 2003, а никът ми е пореден номер 410. Все с този ник пиша.
                            Спомням си, ти започна да пишеш покрай компенсаторките ако не се лъжа, и после започна и с акции да търгуваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                              Като гледам аз и Мариян сме само на линия от едно време.
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                                Иначе повечето и сега си пишат, но от нови никове.
                                Много вярно. А какви фундаментални теории се родиха по това време По едно време си мислех че ако ги опиша в книга ще взема Нобелова награда за икономика .... и мир.... Два пъти.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X