IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

No Country For Old Men ......?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това с многото никове е дискусионен въпрос още от "едно време". Аз имам 2 поста с ник "Джордж Лукас" за да се избъзикам с Императорът,Йода и баща и син Скайуокър, които се бяха наредили с поредни постове в някаква тема Ама беше на майтап.Докато нЕкои субекти предизвикаха извращения
    Но ще ми е по-интересно ако изброените по-долу "липсващи" понапишат нещо от житието и битието си.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
      Като гледам аз и Мариян сме само на линия от едно време.
      Що пропускаш ПК?
      Все още не разбирам целта на полиничието?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Аз съм още от по-старата версия на форума. Където беше някакъв лилав. Ама писах с различни никове.
        Е то аз съм писал с различни никове от първата седмица на форума сигурно. Но това не се брои. А и едва ли целта е да си ги мерим кой откога

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
          Като гледам аз и Мариян сме само на линия от едно време.
          Аз съм още от по-старата версия на форума. Където беше някакъв лилав. Ама писах с различни никове.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Като гледам аз и Мариян сме само на линия от едно време.

Коментар

• Класика...

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Aз съм тук от каменната ера Уникален ник номер 16

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                  Нищо ще остарееш не бързай то времето си лети и една сутрин се събуждаш и оллеле вече съм в клуба на 30+ годишните
                  От март месец тая година съм там, втори пубертет карам
                  Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                    И аз не се крия и съм тук. Ама не съм и от най-старите де
                    Нищо ще остарееш не бързай то времето си лети и една сутрин се събуждаш и оллеле вече съм в клуба на 30+ годишните

Коментар

• Martingale...

Коментар

• И аз не се крия и съм тук. Ама не съм и от най-старите де
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Носталгия сълзи и сополи някой да иска носна кърпичка
                          Като се зачетеш в старите постове верно тука са се подвизавали интересни хора с полезна информация сега обаче сме в нова ера ПУККККК режейки зелката на злото

Коментар

• Първоначално изпратено от DIDO- Разгледай мнение
                            ДА, добри времена бяха.
                            И настроението във форума беше съвсем различно.
                            Моето настроение винаги е било отлично. За мен времената винаги са били отлични. Получавам си лихвата от банковите депозити всеки ден без значение дали делник или празник и то години наред.

Поздрави на всички положително настроени и изобретателни хора.
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Ного от тях - туканка, но крият под нови заглавия.

Това - непочтено. Императорът винаги е Императорът, Императорът - не крие.
                              SEBULBA никога не слизал от шейната!

Коментар

• Ного от тях - туканка, но крият под нови заглавия.

Това - непочтено. Императорът винаги е Императорът, Императорът - не крие.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X