Първоначално изпратено от Jason_Thorn
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неконвенционални теории от форума.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеПриемам забележката, като пиша през иФона правя доста правописни грешки. Не мога да нацелвам добре копченцата
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПри кройката (кройчицата) може ли да отида.
1. Моля, научете се първо да пишете правилно.
2. След това се опитвайте да доказвате, че мислите правилно.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеТи няма ли да си обръснеш веждите бре.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПри кройката (кройчицата) може ли да отида.
2. След това се опитвайте да доказвате, че мислите правилно.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениетакааа. щом не си стопил 30% от парите на банката щото не знам си какво, и приемаш че целия капитал е 100к, при загуба на 40к от тези общо 100 загубата не е ли 40%?
ама не, не ми отговаряй! няма смисъл.
в другата тема ви бяха казали. иди при шевчето и му кажи да ти вдигне заплатата с 90% а другия месец да я намали с 70% така да си на кярец 20%. Само да не изревеш на умряло после.
2. След това се опитвайте да доказвате, че мислите правилно.Last edited by mechobikov; 04.06.2012, 09:14.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха, че то според теб това са идиотски теории. Това че ти не разбираш нещо е твой проблем.
Дори и теорията на Каро колкото и абсурдно да звучи си има подръжка от практиката на нашата борса. Ей го химко още се търгува въпреки че е напълно чиста акция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
в другата тема ви бяха казали. иди при шевчето и му кажи да ти вдигне заплатата с 90% а другия месец да я намали с 70% така да си на кярец 20%. Само да не изревеш на умряло после.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение30% от чуждите пари ти пак си отговорен за тях. банката не е съсобственик в апартамента че да си делите загубите. В края на краищата си стопил богатството с 400%. И той не само ще ти вземе апартамента, а и ти продължаваш да му дължиш тази загуба.
Ако не знаеш че това е така, питай някоя банка. тези -30 000 имаш да ги плащаш до живот, като при това лихвата по тях ще ти бъде наказателна.
ама не, не ми отговаряй! няма смисъл.
в другата тема ви бяха казали. иди при шевчето и му кажи да ти вдигне заплатата с 90% а другия месец да я намали с 70% така да си на кярец 20%. Само да не изревеш на умряло после.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение"в". буквата "в".
Айде първо се научете да пишете правилно - и след това пробвайте да декларирате, че мислите правилно.
Неграмотността си е неграмотност. Свинята си е свиня.
Ограмотете се, преди да вещаете масово.
Моля свинете да се усетят.
Те почват да се срамуват от себе си.
И им се струва, че не са се усетили.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеТеории такива, които ме навеждат на мисълта, че ефтаназията е много нужна на моменти.
Айде първо се научете да пишете правилно - и след това пробвайте да декларирате, че мислите правилно.
Неграмотността си е неграмотност. Свинята си е свиня.
Ограмотете се, преди да вещаете масово.
Моля свинете да се усетят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКато гледам напоследък доста акции отиват към "чисти". Някои са и в моя портфейл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха, че то според теб това са идиотски теории. Това че ти не разбираш нещо е твой проблем.
Дори и теорията на Каро колкото и абсурдно да звучи си има подръжка от практиката на нашата борса. Ей го химко още се търгува въпреки че е напълно чиста акция
Като гледам напоследък доста акции отиват към "чисти". Някои са и в моя портфейл.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеП.П. Абе аз какво се занимавам с вас, щом сте в графа създатели на теория в тази тема, е ясно че сте неспасяем случай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеВсяко число имаме право да го делим на 100. Но процентно изменение не се намира на база произволно избрано, както ти харесва число.
П.П. Абе аз какво се занимавам с вас, щом сте в графа създатели на теория в тази тема, е ясно че сте неспасяем случай.
Всеки човек има право да изчислява изменение като за база използва произволно избрано от него число.
Когато става въпрос за общи изчисления или за контрол на изчисленията на едно лице от друго, може да се договори, кое число да се използва за база.
Когато се пишат проценти е задължително да се пояснява, както спрямо коя база, така и какъв вид са процентите (щото има и алтернативни формули), за да не се създават спорни ситуации.
Костюма, вратовръзката и обидите, не ти помагат в спора.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар