Първоначално изпратено от dimka_1981
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неконвенционални теории от форума.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКолега, ти не смяташ процентите върху 10 К евро. Ти добавяш в уравнението една променлива, която можеш да променяш както си искаш и да изкараш каквито си искаш загуби. От гледна точка на математиката това е некоректно.
И колкото и да е объркващо пасива е - актива е + и когато актива стигне 0 той не е задължително да изчезне, а съвсем спокойно може да премине на отрицателна територия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение800% са ..............
евро загуба
Повече от 100% загубата не може да стане. ОТ ТЕЗИ 10К.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха, що не пробваш да не го връщаш, да видиш какво ще стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЗначи, ако някой е теглил ипотека през 2008-ма за тристаен апартамент струващ Е100000, в дългосрочен план се е набутал
Е1 000 000
10000 евро самоучастие - 80000 евро загубаLast edited by ravnovesie; 05.06.2012, 10:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениезагубата ще скочи до над 1000% в дългосрочен период.
Е1 000 000
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениезагубил си всички свои пари ( 100 % ) и дължиш още едни пари ..това е крайния резултат от тази задача към него момент, а не глупавото ти съждение за минус 400 % загуба.
този остатък може и да го върнеш , може и да не го върнеш .
със сигурност не е защото имат реален избор да връщат или не.
така че загубата си е 400% и то като не броим лихвите, ако ги броим става към 800%, а ако спре да връща поради наказателните лихви загубата ще скочи до над 1000% в дългосрочен период.
Пример - при 80 квадрата апартамент купен с 20 годишна ипотека на 8% лихва и 1300 евро на квадрат вноските по жилището са 870 евро или цялото жилище излиза заедно с оскъпяването 208 хил евро
при 700 евро квадрата и всичко друго еднакво в момента може да си го вземе същото жилище сега за 112 хил евро
Защо си мислиш че има такива идиоти, които продължават да плащат ако загубута им е е само 10-15 хил евро колкото им е самоучастието.Last edited by ravnovesie; 05.06.2012, 10:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Загубил си всичките си твои пари и още 30 000 чужди. Или с други думи си -400% надолу. -30 00/10 000-1 = -4 *100= -400%
Ако в този период три останеш без работа и банката ти продаде апартамента. То ти единственото което ще имаш е дълг 30 000. Нищо твое.
Къде виждаш каквато и да било грешка.
този остатък може и да го върнеш , може и да не го върнеш .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДянков, Дянков първия министър на финансите в света, който подкрепяше икономиката като не плащаше на фирмите
първия министър на финансите който не знаеше как се изчислява бюджетен дефицит, и не само това ами се опита да си прокара лъжовните сметки пред брюксел.
първия министър на финансите, който съвсе умишлено реши да предизвика ликвидна криза в собствената си страна.
Толкова упорито защитаваш невярната си теза ,че и Джейсън се предал накрая и леко те подкрепил .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНе ми е кеф да живея с простаци. Нека моля те все пак спазваме някакви елементарни етични норми.
Така и на Ботев са казвали онези... дето им е казал
а вий... вий сте идиоти!
Ама що ли живеете, знаете ли?Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеЗабавна тема - доста от моите любимци от форума са номинирани /само форекс мастъра не мисля че спада към умственото ниво на другите номинирани /. Има обаче още лауреати за нобел
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е или слава!"Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеШо ме триеш, Бруте?
Кеф ти е да живееш със свине?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеЗабавна тема - доста от моите любимци от форума са номинирани /само форекс мастъра не мисля че спада към умственото ниво на другите номинирани /. Има обаче още лауреати за нобел
първия министър на финансите който не знаеше как се изчислява бюджетен дефицит, и не само това ами се опита да си прокара лъжовните сметки пред брюксел.
първия министър на финансите, който съвсе умишлено реши да предизвика ликвидна криза в собствената си страна.
Коментар
Коментар