If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
всичко се знае има извършена работа и цени за всяко едно нещо на квадрат. Колкото до клиента той ни има на нас много по-голямо доверие. Също така няма да ти е приятно и да си работник в нашето положение предполагам.
не ме е страх, но и да го спомена това не променя нещата и не мисля, че помага по някакъв начин. Така или иначе много скоро ще се погрижа да и направя антиреклама на фирмата.
Един безплатен съвет.
Намерете руснак който да му се обади по телефона и да му каже на руски да върне парите. Това помага по принцип, другия вариант е руснака лично да посети въпросния.
Ако не намерите, аз мога да ви препоръчам украинци, за психологическо въздействие взимат малка такса.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
фирмата за момента не ми се иска да я споменавам, тъй като не сме си оправили окончателно трудовите взаимоотношения. Иначе става въпрос за 4 цифрени суми (заплати за два месеца), а при мен специално са по-малко тоест 3 цифрена сума.
Ясно... теб дори името на фирмата те е страх да назовеш. Ясно ми е защо не ти дават парите.
фирмата за момента не ми се иска да я споменавам, тъй като не сме си оправили окончателно трудовите взаимоотношения. Иначе става въпрос за 4 цифрени суми (заплати за два месеца), а при мен специално са по-малко тоест 3 цифрена сума.
Ако е голяма сумата, може да го похитите и да го повозите в багажника и да го искъпете в язовира (нощно къпане). Къпал съм вече човек и ефекта е възпитателен.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Здравейте,
имам едно питане. Случаят е следния: става въпрос за строителна фирма извършена е определена работа и нашия работодател остава да си вземе последните пари от клиента. Въпроса е, че тези пари стигнат ли до него ние работниците няма да видим нищо от тях. Клиента е много точен и по принцип няма нищо против да ни плати полагащото ни се, обаче питането ми е как може да стане законово да е точно и изобщо има ли такъв вариант понеже клиента един вид си му е длъжник на него и нещата са вързани с договор и т.н. Споделете, ако има вариант как да излезем от тази ситуация без да сме ощетени.
Благодаря.
Инспекция по труда - Държавната администрация прибира около 50 % от заплатата ти за да си раздава бонуси докато ти духаш супата, така, че досаждай им докато имаш резултат. Иначе единствен начин да се вземат забавени заплати е чрез чрез съда. Вероятно има възможност да наложиш и запор на банкови сметки, на имуществото му и на това което ще купува клиента. Реално вземе ли си парите, пишете си ги бегали, за това единствен шанс е или да му развалиш сделката и да я блокираш докато не ти се издължи - негов си проблем как, или ще кажеш довиждане на парите си. И коя е фирмата?
Здравейте,
имам едно питане. Случаят е следния: става въпрос за строителна фирма извършена е определена работа и нашия работодател остава да си вземе последните пари от клиента. Въпроса е, че тези пари стигнат ли до него ние работниците няма да видим нищо от тях. Клиента е много точен и по принцип няма нищо против да ни плати полагащото ни се, обаче питането ми е как може да стане законово да е точно и изобщо има ли такъв вариант понеже клиента един вид си му е длъжник на него и нещата са вързани с договор и т.н. Споделете, ако има вариант как да излезем от тази ситуация без да сме ощетени.
Благодаря.
Коментар