IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Некоректен работодател

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колкото до името на фирмата не е нужно да го споменавам, защото някои вече ме е изпреварил: http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=9436
    ако на някои изобщо му се чете

Коментар

• всичко се знае има извършена работа и цени за всяко едно нещо на квадрат. Колкото до клиента той ни има на нас много по-голямо доверие. Също така няма да ти е приятно и да си работник в нашето положение предполагам.

Коментар

• И как ще определите каква сума да ви плати клиента.
        Клиента от къде ще знае каква сума ви дължи работодателя и дали не ви е платил.

Аз примерно ако имам фирма няма да съм доволен ако ми скроят такъв номер работниците.

Може да се направи но отиват после нещата в съда.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• не ме е страх, но и да го спомена това не променя нещата и не мисля, че помага по някакъв начин. Така или иначе много скоро ще се погрижа да и направя антиреклама на фирмата.

Коментар

• Един безплатен съвет.
            Намерете руснак който да му се обади по телефона и да му каже на руски да върне парите. Това помага по принцип, другия вариант е руснака лично да посети въпросния.
            Ако не намерите, аз мога да ви препоръчам украинци, за психологическо въздействие взимат малка такса.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от tihogr Разгледай мнение
              фирмата за момента не ми се иска да я споменавам, тъй като не сме си оправили окончателно трудовите взаимоотношения. Иначе става въпрос за 4 цифрени суми (заплати за два месеца), а при мен специално са по-малко тоест 3 цифрена сума.
              Ясно... теб дори името на фирмата те е страх да назовеш. Ясно ми е защо не ти дават парите.
              Last edited by Jay Gould; 12.05.2012, 16:39.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• фирмата за момента не ми се иска да я споменавам, тъй като не сме си оправили окончателно трудовите взаимоотношения. Иначе става въпрос за 4 цифрени суми (заплати за два месеца), а при мен специално са по-малко тоест 3 цифрена сума.

Коментар

• Ако е голяма сумата, може да го похитите и да го повозите в багажника и да го искъпете в язовира (нощно къпане). Къпал съм вече човек и ефекта е възпитателен.
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от tihogr Разгледай мнение
                    Здравейте,
                    имам едно питане. Случаят е следния: става въпрос за строителна фирма извършена е определена работа и нашия работодател остава да си вземе последните пари от клиента. Въпроса е, че тези пари стигнат ли до него ние работниците няма да видим нищо от тях. Клиента е много точен и по принцип няма нищо против да ни плати полагащото ни се, обаче питането ми е как може да стане законово да е точно и изобщо има ли такъв вариант понеже клиента един вид си му е длъжник на него и нещата са вързани с договор и т.н. Споделете, ако има вариант как да излезем от тази ситуация без да сме ощетени.
                    Благодаря.
                    Инспекция по труда - Държавната администрация прибира около 50 % от заплатата ти за да си раздава бонуси докато ти духаш супата, така, че досаждай им докато имаш резултат. Иначе единствен начин да се вземат забавени заплати е чрез чрез съда. Вероятно има възможност да наложиш и запор на банкови сметки, на имуществото му и на това което ще купува клиента. Реално вземе ли си парите, пишете си ги бегали, за това единствен шанс е или да му развалиш сделката и да я блокираш докато не ти се издължи - негов си проблем как, или ще кажеш довиждане на парите си. И коя е фирмата?
                    Last edited by Jay Gould; 12.05.2012, 16:29.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Коя е фирмата и за какви суми говорим?

Коментар

• Некоректен работодател

Здравейте,
                        имам едно питане. Случаят е следния: става въпрос за строителна фирма извършена е определена работа и нашия работодател остава да си вземе последните пари от клиента. Въпроса е, че тези пари стигнат ли до него ние работниците няма да видим нищо от тях. Клиента е много точен и по принцип няма нищо против да ни плати полагащото ни се, обаче питането ми е как може да стане законово да е точно и изобщо има ли такъв вариант понеже клиента един вид си му е длъжник на него и нещата са вързани с договор и т.н. Споделете, ако има вариант как да излезем от тази ситуация без да сме ощетени.
                        Благодаря.
                      Working...
                      X