Първоначално изпратено от annbet
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Некоректен работодател
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениелорда не му е ясно кво е печалба
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеШокиран съм от мненията на последните 3 съфорумци! Как е възможно да обвъръзвате парите на даден човек с неговото интелектуално и трудово положение .
За вас Банев е най-умния, най-работния от цялата структура ли? Т..И..М.. са най-големите "мери джейни" в БГ?
Дори Едисон, Зукербърк, Брансън и Гейтс не се смятат за такива! Те самите признават, че са " се възползвали от идеи на наемни работници"
Хората, работещи за 350 лв. са по-големи от всички чакащи на готово рушвети или незаслужени пенсии! Вие /последните 3-ма/, ще им предложите ли 5 000 лв.заплата /като големите бизнесмени/, или ще ги плюете и чакате на техните осигуровки, за да си получите незаслужените пенсии?Last edited by chronos; 21.04.2014, 10:38.
Коментар
-
Шокиран съм от мненията на последните 3 съфорумци! Как е възможно да обвъръзвате парите на даден човек с неговото интелектуално и трудово положение .
За вас Банев е най-умния, най-работния от цялата структура ли? Т..И..М.. са най-големите "мери джейни" в БГ?
Дори Едисон, Зукербърк, Брансън и Гейтс не се смятат за такива! Те самите признават, че са " се възползвали от идеи на наемни работници"
Хората, работещи за 350 лв. са по-големи от всички чакащи на готово рушвети или незаслужени пенсии! Вие /последните 3-ма/, ще им предложите ли 5 000 лв.заплата /като големите бизнесмени/, или ще ги плюете и чакате на техните осигуровки, за да си получите незаслужените пенсии?Last edited by 15%; 21.04.2014, 04:28.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСпоред мен българина трябва да разбере че няма как някой друг да му осигури това което иска да му се случи.Учудвам се на хора които са отишли да арагатуват за 350 лева и мрънкат и се жалват от условията.Който не иска да го командорят и унижават просто си прави фирма и работи за себе си.В нея той определя условията и правилата.Когато си некадърен и мързелив си научаваш мястото а не мрънкаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСпоред мен българина трябва да разбере че няма как някой друг да му осигури това което иска да му се случи.Учудвам се на хора които са отишли да арагатуват за 350 лева и мрънкат и се жалват от условията.Който не иска да го командорят и унижават просто си прави фирма и работи за себе си.В нея той определя условията и правилата.Когато си некадърен и мързелив си научаваш мястото а не мрънкаш.
Коментар
-
Според мен българина трябва да разбере че няма как някой друг да му осигури това което иска да му се случи.Учудвам се на хора които са отишли да арагатуват за 350 лева и мрънкат и се жалват от условията.Който не иска да го командорят и унижават просто си прави фирма и работи за себе си.В нея той определя условията и правилата.Когато си некадърен и мързелив си научаваш мястото а не мрънкаш.
Коментар
-
Христос воСкресе!
Години наред, в нашата страна, за масовия българин/българка - не може да има повече от три възможности /във възходящ ред/:
1. Свиква с нравите в условията на специфичен вид "демокрация" в страната.
2. Отнася проблемите си в Съда или в друга институция /Инспекция по труда.../, където ги решава частично.
3. Намира друга демократична страна, в която да са изпълнени различните му изисквания към условията на труд и живота му/й.
... за съжаление!
Коментар
-
ИМПУЛС АД, ГАБРОВО-ПРИМЕР ЗА КРИВОРАЗБРАНАТА „ЕВРОПЕЙЗАЦИЯ” НА БЪЛГАРИЯ
Импулс АД е един от най-красноречивите примери за изкривената представа за ценности, мисия и стандардарти на търговска организация в българската пазарна реалност. Представете си „елитна” търговска фирма, към която всеки специалист би се стремил докато не се сблъска със смразяващата реалност на нейните „корпоративни ценности”. Представете си шефове, управляващи с неоспоримите качества на „съвременния лидер” –простащина, арогантност, липса на човещина, покъртителна егонцентричност и дебилщина, горди със срама си, че могат да откраднат, смажат всеки който дръзне да приеме си като човек и служител, а не като роб. Самодоволна измет горда със своята тъпота и селяндурщина. Представете си секретарки, чиято единствена и неоспорима цел в живота е да прислужат във всеки един смисъл на думата на всеки който пожелае да удовлетвори първичните си потребности. Но сякаш, старанието им да бъдат „професионалисти” не е достатъчно и те търсят начин за изява на едно по-високо равнище като клюки, интриги, а в случая с Люба Христова дори и кражба и изнасяне на информация, защото проституцията често пъти не е достатъчна за да припечели човек... А сега си представете високия професионализъм на отдел човешки ресурси в лицето на ромка, чието разбиране за добро отношение към служителите е обвързано с това да се освободи от всички свои комплекси за тяхна сметка като съчинява всемъзможни истории за тях и ги унижава по всеки възможен начин. Ненадмината в старанието си да се „отличи” в професионален план тя се превръща в душманин на всеки дръзнал да оприличи себе си като човек, разрушавайки с един замах репутацията на служители и ръководители . Раненото его на една нещастница, което никога няма да намери своя лек. Прибавете към това подтисничеството, екплоатацията, ниското заплащане, eжедневните сплетни и циркове между хората като резултат от липсата на корпоративен дух и ценности, както и унижението на „робите” в производствените цехове и ще получите картинен образ на една „съвременна европейска” търговска организация. Нима не ви е познато? Докога ще търпим отрепки като тях да бъдат наши съдници и душмани? Нима те не олицетворяват цялата гнилота на ценностите в нашата държава? Нима вечно ще позволяваме на политици, управители и собственици на организации на ни мачкат, унижават и да съсипват живота ни? Нима петстотин години робство не стигат, та ще търпим подтисничеството на една проста и нещастна сган от отрепки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от DQVOLA666 Разгледай мнениеМного благодаря за информацията много ме яд общо за двете фирми 5 дена съм изгубил бесънни
Не ме разбра загубил съм си времето с тези две фирми и после да не ти платят
Коментар
-
Първоначално изпратено от DQVOLA666 Разгледай мнениеМного благодаря за информацията много ме яд общо за двете фирми 5 дена съм изгубил бесънни
Момко, спането през деня е пагубно за енергетиката на организма.
Ако си спал или заспал на работа през деня, съвсем закономерно са ти били шута със засилка. Помисли върху това преди да очерняш може би бели и светли хора.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеИма един сайт, некоректно се казва там пиши.
Но ако пишеш го прави с истинското ти име, защото с това дявола няма да хване дикиш.
Защо не се оплачеш и в профсъюзите?! Те това и чакат, да захапят некой измекяр!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DQVOLA666 Разгледай мнениеВторara фирма Drink and drive на втория ден каза да си сложа бяла риза да се отличаваме от другите фирми само това !!!!!!! Каза ,че може само граждански договор да ми направи и нищо повече направихме няколко курса и до там .
Но ако пишеш го прави с истинското ти име, защото с това дявола няма да хване дикиш.
Защо не се оплачеш и в профсъюзите?! Те това и чакат, да захапят некой измекяр!!!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар