IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добре дошъл отново р ъ с т

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Докато 1 може да закупи 1001, а други 1001 да имат само 0, не вярвам нито възрастовата структура, нито спестените пари да имат значение на тези с 0-та. А това са всички които се надяват на срив във цените.

Коментар

• Ти остави населението , да видим какви пари има това население :

според БНБ има само около 18 000 депозита в размер 100-200 к лева .

Кое би оправдало все още безумните цени от 100К + лева в софия ? Еле пък ръст ?

Това едно на ръка, друго - само около 90 000 човека в цялата държава получават законни доходи над 2000 лв/месец ! , т.е. това е абсолютния максимум за евентуални кредити. Обаче - не всички от тези 90 000 човека са балъци ( признавам, че има доста такива, лично аз познавам няколко) , отделно доста от тях вече са се набълбукали с ипотеки и пазат работното местенце, че олеле-мале, ако ги уволнят.

Само загледайте данните за безработицата за второто тримесечие 2012 (като излезат) , ама още от сега ви казвам, че хич няма да са добри

Иначе пазар има - купува се , продава се , цените падат (поне там дето аз гледам) . Това дето продадох миналата година сега е поевтиняло с 20% . Брокера (познат) разправя, че требе да подскачам от щастие, че взех толкоз пари.

Тва ви го пише човек в топ 2% по законни доходи в БГ , живеещ в къща под наем около софия и твърдо убеден, че балона ще се спижурва още дълго време.

Само почакайте милиционерите да профукат и сребърния, ще си говориме пак.

п.с.

А най се кефим кога продавач, койо не е виждал и 5 000 лева на куп , ми говори за 30-40 К евро , за наследствената къща на гъза на географията.

ппс.

Пазара малко ще живне, защото банките порезаха драстично лихвите по депозитите и част от 60К + 18К човека ( депозити в размер 50-200к) ще напазарят малко. Като аз например.

Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение
      Има се предвид повишение на населението на възраст над 59 години в София:
      1)
      - в края на 2000г. бяха 238,198 души
      2)
      - при преброяването през 2011г. бяха 286,782 души

Както виждаш за по-малко от 11 години населението на възраст над 59 години се е увеличило с над 20%.

http://www.sofia.bg/stat2001.asp?id=16
      http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=19
      Last edited by SStoilov; 24.04.2012, 02:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        ".....Нали се чака ръст на населението в София с 45%, така че нищо чуждно фундамент да има."

от кога Пловдив и Варна ще стават квартали на Софето?
        Има се предвид повишение на населението на възраст над 59 години в София:
        1)
        - в края на 2000г. бяха 238,198 души
        2)
        - при преброяването през 2011г. бяха 286,782 души

Както виждаш за по-малко от 11 години населението на възраст над 59 години се е увеличило с над 20%.

http://www.sofia.bg/stat2001.asp?id=16
        http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=19

Коментар

• Леле имало е цензура. Долу тиранията да живее свободното демократично свободно слово. Чакайте да кажа нещо по темата ръст ще има поради засилените инфлационни процеси които ще се зесилват все повече особено и в Булгаристан а пазара на имоти в София е най-ликвидният и винаги ще има сделки очаквано понижение до 2014 от там нагоре. Са да не вземете за ме триете пак има по темата направо си е у темата

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
            В крайна сметка всичко ще зависи от локацията в рамките на града и от действията на Столична община. Например забрана за влизане в центъра би вдигнала цените в центъра и други такива.
            +++ Ако Витошка става пешеходна по самата нея и около нея всичко ще качи цените си. Там където има наблизо метро също. Ако на самата Витошка има спирки на метрото, това ще изстреля цените около тях още повече, защото всички от кварталите които слизат към центъра ще кацат там, ако искат разходка по пешеходната ви зона. По принцип, колкото по-малко коли, толкова по-добе за бизнеса и цените на имотите.
            Last edited by Jay Gould; 23.04.2012, 23:24.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              А , най-забавното е, че в моята любима Сердика ръста е 0.8, но в още по-любимата пернишка област където имам още 3 имота е 1.7

А Русе кърти танкове- 2.5
              И кво, сега като мърдат нагоре толкова значително ще ги продаваш ли. Да не вземеш да смъкнеш на следващия месец индекса, че те 3 имота в пернишко сигурно са 10% от сделките там

Коментар

• Първоначално изпратено от bobys Разгледай мнение
                Държавата умира а на него покачване на цените на имотите му се привижда.
                +1111[/QUOTE]
                Държавата ще умре много след вас двамата. Мен ме интересуват надигащите си цените имоти в софийско и пернишко. Дядо ми Апостол и още няколко старци-разбойници са си направили РАДОМИРСКА РЕПУБЛИКА
                и оттогава РАДОМИР си е отделно херцогство, а за вашата държава ме боли дъртия радомирски спар----н х.......

Коментар

• Държавата умира а на него покачване на цените на имотите му се привижда. [/QUOTE]

+1111
                  Last edited by bobys; 23.04.2012, 23:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
                    Добре заварил ...
                    А , най-забавното е, че в моята любима Сердика ръста е 0.8, но в още по-любимата пернишка област където имам още 3 имота е 1.7

А Русе кърти танкове- 2.5

Коментар

Добре дошъл отново [SIZE="6"]ръст!
                      Добре заварил ...

Коментар

• Нищо не може да дигне цените на имотите като цяло в София докато управлява Борисов.

Всичко това са временни явления. Но основната тенденция ще си остане.

Тенденцията е надолу и това няма да се промени изобщо за сега.
                        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Ти съвсем си превъртЕл, лордов... С всеки изминал ден изкукваш все повече... Зор, а?
                          Аз какво съм ти виновен , че има ръст?! Добре, че златото ми е само 5% от атктивите, щото при него виждам спад. GOLDENMASTER-е

Коментар

Добре дошъл отново ръст! на недвижимите имоти в Столицата!
                            http://www.nsi.bg/ORPDOCS/HFund_3.1.xls
                            Време беше...

Коментар

• ".....Нали се чака ръст на населението в София с 45%, така че нищо чуждно фундамент да има."

от кога Пловдив и Варна ще стават квартали на Софето?

Коментар

Добре дошъл отново ръст! на недвижимите имоти в Столицата!
                                http://www.nsi.bg/ORPDOCS/HFund_3.1.xls
                                Хубаво е да се изчака да се види дали ръстът ще продължи или ръстчето от 0,8% ще е изолирано явление. Може да последва дълга консолидация, включително по-бавен спад или анемичен ръст.

В крайна сметка всичко ще зависи от локацията в рамките на града и от действията на Столична община. Например забрана за влизане в центъра би вдигнала цените в центъра и други такива.

Нали се чака ръст на населението в София с 45%, така че нищо чуждно фундамент да има
                                http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...e-s-45,129145/

Коментар

Working...
                                X