IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добре дошъл отново р ъ с т

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение
    В края на 2011г.:
    1)
    - населението на възраст до 19 години включително беше 1,337,999 души
    2)
    - населението на възраст от 30 години до 49 години включително беше 2,078,133 души
    Тоест след 20 години населението на възраст от 20 години до 49 години включително има възможност да намалее с минимум 740,134 души (2,078,133 - 1,337,999), а в края на 2011г. то беше 3,044,571 души.

Интересно колко от 2.3 милиона души на възраст от 20 години до 49 години включително през 2031г. ще са цигани?

http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=19
    Ти откровено ме кефиш! Сигурен ли си , че ти също не си циганим? Щото аз съм!

Коментар

• В края на 2011г.:
      1)
      - населението на възраст до 19 години включително беше 1,337,999 души
      2)
      - населението на възраст от 30 години до 49 години включително беше 2,078,133 души
      Тоест след 20 години населението на възраст от 20 години до 49 години включително има възможност да намалее с минимум 740,134 души (2,078,133 - 1,337,999), а в края на 2011г. то беше 3,044,571 души.

Интересно колко от 2.3 милиона души на възраст от 20 години до 49 години включително през 2031г. ще са цигани?

Last edited by Inform; 28.04.2012, 01:10.

Коментар

• Мизерен информ!
        Кога ще разбереш по трудния начин, че населението на Софето само ще расте в близките 50 години? Тогаз кво ще се случи с цените на имотките? ЪП ТО ДЪ ЛИМИТ!
        Сори за теб и твоите роднини! Наследници знам, че нямаш но чакаше евентуално.
        Е, то не всеки има живот след смъртта информе!

Коментар

• лето 2011 и Господ още ходеше по земята

Коментар

• Днес НСИ обяви данните за населението на България в края на 2011г.

В края на 2011г.:
            1)
            - населението на възраст от 20 години до 49 години включително - 3,044,571 души
            2)
            - населението на възраст над 49 години - 2,944,654 души
            Тоест разликата беше 99,917 души.

За сравнение в края на 1989г.
            1)
            - населението на възраст от 20 години до 49 години включително 3,665,236 души
            2)
            - населението на възраст над 49 години - 2,815,247 души
            Тоест разликата беше 849,989 души.

Значително се "повишава" потенциалният брой на наемателите.

http://statlib.nsi.bg:8181/isisbgsta...E0%ED%E8%F6%E8

Коментар

• Лошите и преструктурирани кредити продължават да растат
              Делът им в края на март е вече 23,4%, като при фирмените той е 25,5%, при жилищните - 20,2%, а при потребителските - 19,8%
              http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...rastat,133549/

Eй това му се вика РЪСТ. Даже Р р Р р Р р Р р Р р Р р ръст

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
                Какъв хазяин, той си има хазяин...
                Напослeдък нe си пиe хапчeтата и съвсeм e изтрeщял горкият...
                Живee в някаква панeлка под наeм, опитва сe да стeгнe 72 кв.м. eтаж от къща в послeднитe 10-на годинки, ама нeщо нe успява.
                Иначe притeжава и 1/2 от магазин от 9.78 кв.м....
                Та...толкова за роднитe ЛАНДЛОРДОВЦИ....
                Защо лъжеш така безобразно като димитровградски циганин? Какъв брокер си като не разбираш и от регистри?
                Ще ти се нещо бедно злобно човече, но работите не стоят така както ти се иска.
                Last edited by X_Y; 25.04.2012, 15:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Искаш да кажеш че единственото което правиш е да си хазяйн на някой ли
                  Не на някой, а на някои

Има разлика!
                  Имам и други проблеми. Когато не мога да разменя местоположението на двата ми таш....а, ходя пеш и разглеждам улици и имоти. Освен това непрекъснато чета икономически издания от цял свят, което малко омръзва, но и в няколко квартални кръчми, където притежавам имоти си го бива! Срещам невероятни типове и трупам житейски опит.

Коментар

Какъв хазяин, той си има хазяин...
                    Напослeдък нe си пиe хапчeтата и съвсeм e изтрeщял горкият...
                    Живee в някаква панeлка под наeм, опитва сe да стeгнe 72 кв.м. eтаж от къща в послeднитe 10-на годинки, ама нeщо нe успява.
                    Иначe притeжава и 1/2 от магазин от 9.78 кв.м....
                    Та...толкова за роднитe ЛАНДЛОРДОВЦИ....

Коментар

Много добра професия според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Работя, нали съм си написал професията в ника!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Наздраве днес от рано си започнал.И като сме част от 500 милионен пазар как ще закараш панелата в Лондон за да я продадеш?Чудя се и друго ти работиш ли нещо.По цял ден си пред компютъра?
                          Работя, нали съм си написал професията в ника!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            И аз често мечтая. Така се поддържам в добро психическо здраве!
                            Слушайте сега преди да замълчите завинаги:
                            Цените не зависят от вашите мечти, вашитеи доходи, демографски проблеми, моите наеми просто защото сме част от 500 000 000-ен пазар. Яд ви е знам, и мен ме е яд, че наемите ми не са по 1000Е
                            Наздраве днес от рано си започнал.И като сме част от 500 милионен пазар как ще закараш панелата в Лондон за да я продадеш?Чудя се и друго ти работиш ли нещо.По цял ден си пред компютъра?

Коментар

Всеки имот, и то по няколко. Стоят празни. На мен за това и ми е странно кой точно ги купува тези имоти.
                              Никои не ги купува, дори пуснати в сайтовете за продажба на имоти, но това не пречи на повечето собственици окуражавани от брокерите който са на % от сумата да си мислят, че от утре цените ще излетят в космоса. Така се наду балона и така ще спадне в близките 3 - 5 години. Чак след това може да има ръст и то преди това в Европа след това и у нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение
                                ...Значително се "повишава" потенциалният брой на наемателите.
                                Чудя се кога ли ще и дойде на ума на властта да настани циганите и без това без дом бедничките, в празните имоти и да обяви държавно регулиран наем. Така всеки мангал би гласувал за властта, а имотите ще си имат стопани
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X