IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Not too bad!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Чак пък срив!?
      Аз от тези данни съм много доволен

И за какъв глад говориш - явно имаш параноично-халюцинаторни пристъпи.
      7-месечно бебе умря от глад

7-месечно бебе от Белоградчик е починало в болницата във Видин снощи. То е било обезводнено и недохранено.
      http://www.blitz.bg/news/article/146194

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Не знам дали "отсега", но "дотук" го правеше така и се зачудих какво ти е станало....
        Споко гълъбче, ,,дотук''и ,,отсега'' все ще съм си такава каквото съм.Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=XPpTgCho5ZA и дано да ти хареса
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Свидетел: Сретен Йосич и Туцо говориха за убийството на Бойко Борисов
          Свидетел твърди и, че е присъствал на разговори за неуредени финансови отношения между Христо Ковачки и Сретен Йосич

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4970491

Според показания на Калоян Йорданов, дадени пред съдия от Софийски градски съд, Сретен Йосич и Янко Попов - Туцо са разговаряли за убийството на Бойко Борисов.

Това стана ясно от протокол от разпит, прочетен по делото "Килърите" днес.

Разговорът е станал в дома на Йосич в Белград, като на него са присъствали и двама приближени на сърбина с прякори Новац и Струя, както и свидетелстващият Йорданов.

Сретен Йосич бе арестуван в България през 2003 г., когато главен секретар на МВР бе Бойко Борисов, и предаден при невероятни мерки за сигурност на властите в Холандия, където той бе търсен за убийството на двама големи наркодилъри. През 2005 г. Борисов спря участието си в предизборната кампания, като тогава се предполагаше, че решението, с което бяха ограничени публичните му изяви, е взето заради сигнала за подготвено покушение срещу него, получен в дипломатическата ни служба в Белград.

Според казаното от Калоян Йорданов, Туцо е бил човекът на Йосич в България. Те са били толкова близки, че Попов е поставил на мобилния си телефон снимка, на която са прегърнати.

Йорданов е присъствал и на разговори между двамата, на която са дискутирани неуредени финансови отношения между Христо Ковачки и Сретен Йосич.

Янко Попов възнамерявал да възложи убийството на човека на Ковачки в Сърбия - Борислав Георгиев, когото наричали Атома, на Боби Кърпата. При това се говорело за изключително голяма сума за изпълнение на мократа поръчка - до 2 млн. евро.

Коментар

Ок гълъбче. Отсега нататък ,така ще правя.
            Не знам дали "отсега", но "дотук" го правеше така и се зачудих какво ти е станало....

П.П. Пък и аз съм на климатик и може това да ми пречи на мисленето.... като на хладилниците.

Коментар

И за това си има начин: Пишеш преди поста си "ЦИТАТ".
              За момент си помислих, че разкриваш част от себе си.
              Ок гълъбче. Отсега нататък ,така ще правя.
              Last edited by коки; 11.07.2012, 16:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнение
                Радослава,
                убий ме-обичам те!
                чичо-Позволи ѝ, малко да те помъчи , преди това....
                Чичо и Радослава ако е като тази http://www.torontosun.com/2012/07/10...an-lose-weight ,бая ще го поизмъчи .

Коментар

Гълъбче ,постнала съм 1:1 както си бе в блога.Но тъй като нямам намерение да правя на никого реклама и за това не дедох линк за него..
                  И за това си има начин: Пишеш преди поста си "ЦИТАТ".
                  За момент си помислих, че разкриваш част от себе си.

Коментар

Това от първо лице, ед.ч. ли го пишеш, или така е в цитата?
                    Щото не виждам източник.
                    Гълъбче ,постнала съм 1:1 както си бе в блога.Но тъй като нямам намерение да правя на никого реклама и за това не дедох линк за него..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Като си пием биричката на обяд, обикновенно печеля "жълтата фанелка"...с лакардии.
                      ПРЕОСТЪПВАМ ТИ Я....
                      Ти, докато си пиеш "биричката", нНяма да е зле да попрочетеш правописния речник. Онзи - Българския.
                      И след това, обикновенНо, ще пишеш грамотно.

П.П. Но пък и доста "бирички" ще трябва да изпиеш.... Не, че имаш друга работа.

П.П.2 - ОбикновенНо, не си коригирам постовете, но заради теб......
                      Last edited by anon6706; 11.07.2012, 16:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                        Честен кръст, блондинката сложи печка духалка на остъкления балкон! Но преди това доста време не можеше да разбере защо хладилникът трябва да е на топло за да работи. Накрая, мисля че просто сляпо се довери на моите знания, но общо взето си остана силно смутена от този факт.
                        Аз продължавам да твърдя, че ти чел-недочел и взех да те разсмивам.

Аз не казвам, че хладилникът работи по-лошо при по-висока температура на околната среда, а че се товари повече компресора - по-дълго време работи, за да се постигне температурата на кондензация на фреона да бъде над температурата на помещението,

П.П. Прегледай си записките от студентските години и ще видиш, че съм прав.
                        Може да звъннеш и на някоя брюнетка за съвет.
                        Last edited by anon6706; 11.07.2012, 16:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнение
                          Радослава,
                          убий ме-обичам те!

Позволи ѝ, малко да те помъчи , преди това....
                          С този патос, дето и е в душата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнение
                            Никой не отрича, че в момента наистина хладилника е поолекнал, но това е нормално когато си принуден да провеждаш реформите по пътя на прехода с ускорени темпове, защото предните преди тебе нищо не са правили и са ти оставили лошо наследство. Когато се намираш в период на преход и реформи, съвсем нормално е да ти поолекне хладилника, но това е временно състояние. Търпение и работа трябва, когато се приключи с реформите, тогава и хладилника ще се оправи.
                            Радослава,
                            убий ме-обичам те!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Като си пием биричката на обяд, обикновенно печеля "жълтата фанелка"...с лакардии.
                              ПРЕОСТЪПВАМ ТИ Я....
                              Честен кръст, блондинката сложи печка духалка на остъкления балкон! Но преди това доста време не можеше да разбере защо хладилникът трябва да е на топло за да работи. Накрая, мисля че просто сляпо се довери на моите знания, но общо взето си остана силно смутена от този факт.
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                Аноне, много ме развесели...... Като си пуснал климатик помагаш на себе си, но не на хладилника. Сетих се за една блондинка преди време (роднина на жена ми), която се чудеше защо хладилникът, поставен на остъклената тераса (обикновено остъкляване, с винкел), работи лошо през зимата. Когато и обясних, че хладилникът за да работи добре трябва да е на ТОПЛО, тая вместо да го премести вътре в апартамента, взе че сложи калорифер на остъклената тераса.....
                                ПРЕОСТЪПВАМ ТИ Я....

Коментар

Working...
                                X