Първоначално изпратено от marin1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...и после що гнусотняците ни избирали управляващите и всички политици лазели по корем пред тях - ми ето що.
Как ми се ще да докопам аз кресълцето на Тиквицата !!! Тогава ще видите какъв избирателен закон ще ви спретна :
- Който е неграмотен, да НЕ гласува, защото е кух;
- Който не плаща данъци, да НЕ гласува, защото е паразит;
- Който не живее в законно жилище - да НЕ гласува, защото е скитник и номад;
- Който е с влязла в сила или изтекла в последните 4 години присъда, да НЕ гласува, щото е престъпник;
- Който продаде гласът си - лишава се от избирателни права до живот;
- Който от останалите НЕ отиде да гласува без уважителни причини (да лежи в реанимацията в кома) - един Ревлю глоба, или по-добре двама Ревлювци.
Със събраните пари от глоби ще бъде издялкан голям паметник на кап. Петко войвода И четата му - предвестниците на Българската демокрация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗа мен гласуването е приключило.Трябва да стане нещо много голямо за да ида.Гласувам само за кмет на село като се кандидатира някой приятел.Изобщо не ми дреме кой ще бъде президент или депутат.бесепета депесета десебета седесари яневци каракачановци гербове сидеровци това са боклуци.Токсични боклуци.Отвращава ме само споменаването на имената им.Ако можех да се кача на някой вертолет бих се изпикал над тях с удоволствие или още по добре бих тръснал крушата в момент на разстройство.
Как ми се ще да докопам аз кресълцето на Тиквицата !!! Тогава ще видите какъв избирателен закон ще ви спретна :
- Който е неграмотен, да НЕ гласува, защото е кух;
- Който не плаща данъци, да НЕ гласува, защото е паразит;
- Който не живее в законно жилище - да НЕ гласува, защото е скитник и номад;
- Който е с влязла в сила или изтекла в последните 4 години присъда, да НЕ гласува, щото е престъпник;
- Който продаде гласът си - лишава се от избирателни права до живот;
- Който от останалите НЕ отиде да гласува без уважителни причини (да лежи в реанимацията в кома) - един Ревлю глоба, или по-добре двама Ревлювци.
Със събраните пари от глоби ще бъде издялкан голям паметник на кап. Петко войвода И четата му - предвестниците на Българската демокрация.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнениетака си и знаех , поредното празнословие ...Все големи го вадите , стъпвате мъжката , но в общите лафове .Когато конкретно трябва да се обосновете защо така мислите и започвате с изпитаните манипулацийки .."Ама ти първо кажи , после аз" , "ама това е бля бля и даже не го можете " , " ама това е герберастко " , "А той е Миро Мършата " ....
какво да ти кажа маринчо ..като ти е малка чурката къде си тръгнал да я показваш...
и си ми върши работаremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеБля, бля, бля .......
амо то и това даже - го не можете
Само с лапане - НЕ СТАВА
какво да ти кажа маринчо ..като ти е малка чурката къде си тръгнал да я показваш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнениеМаринчо яйцата първо поскъпнаха , когато излезе министъра с изявления , малко след това цените паднаха .... Ти понеже си куха лейка да ти обясня.... всеки участник в стопанския оборот се стреми да извлече максимум печалба и често особено при сезонните стоки се появяват подобни аномалии , нормално е Министъра да излезе и вербално да се опита да успокои пазара и да размаха пръст.... моята гледна точка....
сега кажи ми ти това ли е "бакията" която два мандата трябва да бъде лекувана....и ако имаш други бакии с радост ще те изслушам...
амо то и това даже - го не можете
Само с лапане - НЕ СТАВАremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеКакто кажеш - съгласен.
Но били ми обяснил, отворко, защо "твоите хора" - настоящите министри - правят изцепка, след изцепка
Примерно - изцепките на Миро Мазното (или Мършата - както ти харесва)
яйцата няма да поскъпват - ЪП
хляба няма да поскъпне - ЪП
дървата .......
и т.н.
и това е САМО НА ЕДИН МИНИСТЪР .......
ЩО ГЛУПОСТИ СЪТВОРИХА ГЕРБ - следващото правителство, което и да е то, само един мандат няма да му стигне да им оправя бакиите .............
сега кажи ми ти това ли е "бакията" която два мандата трябва да бъде лекувана....и ако имаш други бакии с радост ще те изслушам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗа мен гласуването е приключило.Трябва да стане нещо много голямо за да ида.Гласувам само за кмет на село като се кандидатира някой приятел.Изобщо не ми дреме кой ще бъде президент или депутат.бесепета депесета десебета седесари яневци каракачановци гербове сидеровци това са боклуци.Токсични боклуци.Отвращава ме само споменаването на имената им.Ако можех да се кача на някой вертолет бих се изпикал над тях с удоволствие или още по добре бих тръснал крушата в момент на разстройство.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнениеи кои са точно тези бакии .. дай поне една "бакия" ... Маринчо Лигавия....( или Слузестия - като се приемаш по добре)
и внимавай с обръщенията да не сменяш пак ника .......remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВече просто няма запас - и мен не са ме викали никога. Последните май бяха някъде 98-99 година.
И на мен медиите ми влият слабо, но това няма особено значение. Хората се разделят на три според политическите им пристрастия. Тези с твърдо изградени представи, които не можеш да промениш - поне в демокрация. Хората абослютно не интересуващи се от политика.
И третия тип за когото е цялата битка - хората които се интересуват, но нямат изградено мнение. която партия хване тези хора тя взима властта. А те се влияят от медии. На теория който държи медиите държи и тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе ме питай сложни работи, ще се изложа.
Това, което казвам е, че има товари на практика. Много товари !!!
"if you have 100 ships competing for 99 cargoes, rates go down, whereas if you've 99 ships competing for 100 cargoes, rates go up."
Имай предвид, че макар и да се казва Балтийски, той отразява товарите и броя кораби по целия свят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАко не си знаел, след поста на Спарт прочете ли добре какво отразява Baltic Dry Index, че така "смело" не вярваш в неговата графика?
П.П. То и затова вече корабите ни се разкарват без товар, а само с кокаин.Да, прав си - това също е "работа", но леко незаконна.
Това, което казвам е, че има товари на практика. Много товари !!!
А за наркотиците, е друга бира. То не е защото няма товари. Тези клакьори тука не ги слушай. Не е възможно да се докаже, че моряците са виновни.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеКакто кажеш - съгласен.
Но били ми обяснил, отворко, защо "твоите хора" - настоящите министри - правят изцепка, след изцепка
Примерно - изцепките на Миро Мазното (или Мършата - както ти харесва)
яйцата няма да поскъпват - ЪП
хляба няма да поскъпне - ЪП
дървата .......
и т.н.
и това е САМО НА ЕДИН МИНИСТЪР .......
ЩО ГЛУПОСТИ СЪТВОРИХА ГЕРБ - следващото правителство, което и да е то, само един мандат няма да му стигне да им оправя бакиите .............
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение3. Спарт тези графики дето ги показва са ми през ...
П.П. То и затова вече корабите ни се разкарват без товар, а само с кокаин.Да, прав си - това също е "работа", но леко незаконна.
Коментар
Коментар