IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
    малка - ама си е моя
    и си ми върши работа
    какво стана с БАКИИТЕ маринчо Хлъзгавия.... дай Бакиите...а за чурката ти ми е през моЯ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      ...и после що гнусотняците ни избирали управляващите и всички политици лазели по корем пред тях - ми ето що.

Как ми се ще да докопам аз кресълцето на Тиквицата !!! Тогава ще видите какъв избирателен закон ще ви спретна :
      - Който е неграмотен, да НЕ гласува, защото е кух;
      - Който не плаща данъци, да НЕ гласува, защото е паразит;
      - Който не живее в законно жилище - да НЕ гласува, защото е скитник и номад;
      - Който е с влязла в сила или изтекла в последните 4 години присъда, да НЕ гласува, щото е престъпник;
      - Който продаде гласът си - лишава се от избирателни права до живот;

- Който от останалите НЕ отиде да гласува без уважителни причини (да лежи в реанимацията в кома) - един Ревлю глоба, или по-добре двама Ревлювци.

Със събраните пари от глоби ще бъде издялкан голям паметник на кап. Петко войвода И четата му - предвестниците на Българската демокрация.
      Нещо пак си се ентусиазирал и разпенил.Като ти чета простотиите имам чувството че екрана ме плюва.Ти вярваш ли си?Кой ще те избере?Господ на бодлива крава рога не дава.И как ще ме накараш да гласувам?Ти изобщо допускаш ли че освен няколко човека във форума останалите се смеят на писанията ти.Преди време те питах но извъртя отговора.Ще кажеш ли честно отде тая патологична омраза към циганите?

Коментар

• И стига сте си мерили самолетите - това много е некултурно.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          За мен гласуването е приключило.Трябва да стане нещо много голямо за да ида.Гласувам само за кмет на село като се кандидатира някой приятел.Изобщо не ми дреме кой ще бъде президент или депутат.бесепета депесета десебета седесари яневци каракачановци гербове сидеровци това са боклуци.Токсични боклуци.Отвращава ме само споменаването на имената им.Ако можех да се кача на някой вертолет бих се изпикал над тях с удоволствие или още по добре бих тръснал крушата в момент на разстройство.
          ...и после що гнусотняците ни избирали управляващите и всички политици лазели по корем пред тях - ми ето що.

Как ми се ще да докопам аз кресълцето на Тиквицата !!! Тогава ще видите какъв избирателен закон ще ви спретна :
          - Който е неграмотен, да НЕ гласува, защото е кух;
          - Който не плаща данъци, да НЕ гласува, защото е паразит;
          - Който не живее в законно жилище - да НЕ гласува, защото е скитник и номад;
          - Който е с влязла в сила или изтекла в последните 4 години присъда, да НЕ гласува, щото е престъпник;
          - Който продаде гласът си - лишава се от избирателни права до живот;

- Който от останалите НЕ отиде да гласува без уважителни причини (да лежи в реанимацията в кома) - един Ревлю глоба, или по-добре двама Ревлювци.

Със събраните пари от глоби ще бъде издялкан голям паметник на кап. Петко войвода И четата му - предвестниците на Българската демокрация.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнение
            така си и знаех , поредното празнословие ...Все големи го вадите , стъпвате мъжката , но в общите лафове .Когато конкретно трябва да се обосновете защо така мислите и започвате с изпитаните манипулацийки .."Ама ти първо кажи , после аз" , "ама това е бля бля и даже не го можете " , " ама това е герберастко " , "А той е Миро Мършата " ....

какво да ти кажа маринчо ..като ти е малка чурката къде си тръгнал да я показваш...
            малка - ама си е моя
            и си ми върши работа
            remember remember the fifth of november

Коментар

Бля, бля, бля .......
              амо то и това даже - го не можете
              Само с лапане - НЕ СТАВА
              така си и знаех , поредното празнословие ...Все големи го вадите , стъпвате мъжката , но в общите лафове .Когато конкретно трябва да се обосновете защо така мислите и започвате с изпитаните манипулацийки .."Ама ти първо кажи , после аз" , "ама това е бля бля и даже не го можете " , " ама това е герберастко " , "А той е Миро Мършата " ....

какво да ти кажа маринчо ..като ти е малка чурката къде си тръгнал да я показваш...

Коментар

Маринчо яйцата първо поскъпнаха , когато излезе министъра с изявления , малко след това цените паднаха .... Ти понеже си куха лейка да ти обясня.... всеки участник в стопанския оборот се стреми да извлече максимум печалба и често особено при сезонните стоки се появяват подобни аномалии , нормално е Министъра да излезе и вербално да се опита да успокои пазара и да размаха пръст.... моята гледна точка....
                сега кажи ми ти това ли е "бакията" която два мандата трябва да бъде лекувана....и ако имаш други бакии с радост ще те изслушам...
                Бля, бля, бля .......
                амо то и това даже - го не можете
                Само с лапане - НЕ СТАВА

Коментар

Както кажеш - съгласен.
                  Но били ми обяснил, отворко, защо "твоите хора" - настоящите министри - правят изцепка, след изцепка
                  Примерно - изцепките на Миро Мазното (или Мършата - както ти харесва)
                  яйцата няма да поскъпват - ЪП
                  хляба няма да поскъпне - ЪП
                  дървата .......
                  и т.н.
                  и това е САМО НА ЕДИН МИНИСТЪР .......
                  ЩО ГЛУПОСТИ СЪТВОРИХА ГЕРБ - следващото правителство, което и да е то, само един мандат няма да му стигне да им оправя бакиите .............
                  Маринчо яйцата първо поскъпнаха , когато излезе министъра с изявления , малко след това цените паднаха .... Ти понеже си куха лейка да ти обясня.... всеки участник в стопанския оборот се стреми да извлече максимум печалба и често особено при сезонните стоки се появяват подобни аномалии , нормално е Министъра да излезе и вербално да се опита да успокои пазара и да размаха пръст.... моята гледна точка....
                  сега кажи ми ти това ли е "бакията" която два мандата трябва да бъде лекувана....и ако имаш други бакии с радост ще те изслушам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    За мен гласуването е приключило.Трябва да стане нещо много голямо за да ида.Гласувам само за кмет на село като се кандидатира някой приятел.Изобщо не ми дреме кой ще бъде президент или депутат.бесепета депесета десебета седесари яневци каракачановци гербове сидеровци това са боклуци.Токсични боклуци.Отвращава ме само споменаването на имената им.Ако можех да се кача на някой вертолет бих се изпикал над тях с удоволствие или още по добре бих тръснал крушата в момент на разстройство.
                    Евалла бате Пешо !!! Това е родния политически елит.
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

и кои са точно тези бакии .. дай поне една "бакия" ... Маринчо Лигавия....( или Слузестия - като се приемаш по добре)
                      Ти дай отговор на това което съм те питал първо - след това задавай въпроси - и евентуално може и да получиш отговори
                      и внимавай с обръщенията да не сменяш пак ника .......

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Вече просто няма запас - и мен не са ме викали никога. Последните май бяха някъде 98-99 година.

И на мен медиите ми влият слабо, но това няма особено значение. Хората се разделят на три според политическите им пристрастия. Тези с твърдо изградени представи, които не можеш да промениш - поне в демокрация. Хората абослютно не интересуващи се от политика.

И третия тип за когото е цялата битка - хората които се интересуват, но нямат изградено мнение. която партия хване тези хора тя взима властта. А те се влияят от медии. На теория който държи медиите държи и тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Не ме питай сложни работи, ще се изложа.
                          Това, което казвам е, че има товари на практика. Много товари !!!
                          Ето ти го съвсем синтезирано как действа:

"if you have 100 ships competing for 99 cargoes, rates go down, whereas if you've 99 ships competing for 100 cargoes, rates go up."

Имай предвид, че макар и да се казва Балтийски, той отразява товарите и броя кораби по целия свят.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Ако не си знаел, след поста на Спарт прочете ли добре какво отразява Baltic Dry Index, че така "смело" не вярваш в неговата графика?

П.П. То и затова вече корабите ни се разкарват без товар, а само с кокаин. Да, прав си - това също е "работа", но леко незаконна.
                            Не ме питай сложни работи, ще се изложа.
                            Това, което казвам е, че има товари на практика. Много товари !!!

А за наркотиците, е друга бира. То не е защото няма товари. Тези клакьори тука не ги слушай. Не е възможно да се докаже, че моряците са виновни.
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

Както кажеш - съгласен.
                              Но били ми обяснил, отворко, защо "твоите хора" - настоящите министри - правят изцепка, след изцепка
                              Примерно - изцепките на Миро Мазното (или Мършата - както ти харесва)
                              яйцата няма да поскъпват - ЪП
                              хляба няма да поскъпне - ЪП
                              дървата .......
                              и т.н.
                              и това е САМО НА ЕДИН МИНИСТЪР .......
                              ЩО ГЛУПОСТИ СЪТВОРИХА ГЕРБ - следващото правителство, което и да е то, само един мандат няма да му стигне да им оправя бакиите .............
                              и кои са точно тези бакии .. дай поне една "бакия" ... Маринчо Лигавия....( или Слузестия - като се приемаш по добре)

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                3. Спарт тези графики дето ги показва са ми през ...
                                Ако не си знаел, след поста на Спарт прочете ли добре какво отразява Baltic Dry Index, че така "смело" не вярваш в неговата графика?

П.П. То и затова вече корабите ни се разкарват без товар, а само с кокаин. Да, прав си - това също е "работа", но леко незаконна.

Коментар

Working...
                                X