Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеО Повечето коментатори, вкл. ravnovesie очакват втори мандат на ГЕРБ. Властта трепери, но от смях....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа бъдеш ГЕРБЕР вече трудно е трудно е
Отива си властта треперииииииииииииииим !!!
С този вот БСП и ДПС разиграха старата притча - напънала се планината и родила мишка...
Зададох ти прост въпрос. Крайно време е да отговориш:
АКО ДНЕС ИМА ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ, ТИ mechobikov, ЗА КОЯ ПАРТИЯ БИ ГЛАСУВАЛ?
Или:
Или:
Или:
Е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТе имат и друг химн. Ама таен. Ще го споделя само с теб. Не казвай на никого !!!
http://youtu.be/lrdGQPtlteM
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТе си го казват и в новия култов герберски хит
Да бъдеш гербер не е лесно, поникваш и внезапно разцъфтяваш
http://youtu.be/lrdGQPtlteMБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа бъдеш ГЕРБЕР вече трудно е трудно е
Отива си властта треперииииииииииииииим !!!
Да бъдеш гербер не е лесно, поникваш и внезапно разцъфтяваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМдаа, даже теб вече те е срам да се наречеш Гербер. О неразумни юроде, защо се срамиш да се наречеш Гербер, особено като говориш като говориш техния език
Отива си властта треперииииииииииииииим !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеОбясних ти вече, нито съм гербер, нито ще арестуват ББ.
Не съм гербер и защото в България има и хора които не са в партии, но също като вас искат по добри политици.Но не с вашата лекота на мисълта.Това е разликата хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеЕто го смешката веднага изпълзя. ахахахах Развновесие днешният ръст гои ти го посвещавам.
Всъщност си добър лакмус за обръщане на посоката хахахаха
И веднага ти предлагам хващаш едно демо и вместо да се стремиш да го увеличаваш гледаш да занулиш.Познато ли ти е ?>? хахахах
Но виж ти със сигурност се справяш с тази работа изключително успешно. Колко стана спада на инвестициите ти последната година - 60% или може би 70%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеЕто сега ще се ориентираш.
Или:
Или:
Или:
Е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТебе що те е исрам да си признаеш, че си ГЕРБЕР ???
Щото вожда ви е БАНДИТ ли ???
А ти питаш за същото, нали ти казах че си объркан.
Първо ще питаш какво правят другите политици и защо не са арестувани за досегашните си престъпления после за ББ.Някак си е по редно така.
Ама нали ви е развинтена фантазията, няма как толкова ви е акъла, това е.
Не съм гербер и защото в България има и хора които не са в партии, но също като вас искат по добри политици.Но не с вашата лекота на мисълта.Това е разликата хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОбъркваш ме.
Или:
Или:
Или:
Е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеИмали значение кои какъв е и как го наричат.След като в един разговор, едната страна нито има връзка с действителността,нито ще има СКОРО.Камо ли да има логика или факти в изложението и аргументацията.
Така че, пиши си или говори както си искаш.
Ето го смешката веднага изпълзя. ахахахах Развновесие днешният ръст гои ти го посвещавам.
Щото вожда ви е БАНДИТ ли ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОбъркваш ме. Искаш да кажеш, че си бил някога Соколов ли ?
Така че, пиши си или говори както си искаш.
Ето го смешката веднага изпълзя. ахахахах Развновесие днешният ръст гои ти го посвещавам.
И веднага ти предлагам хващаш едно демо и вместо да се стремиш да го увеличаваш гледаш да занулиш.Познато ли ти е ?>? хахахахLast edited by Вътрещаря; 27.07.2012, 10:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеНооо Първо намерете опозиция и то политическа такава.След това говорете против Правителството и ББ.
Иначе ще се смеем много.Икономист да не са те интервюирали теб за този индекс че си ни забил нейде между мозамбик и зимбабве
Коментар
Коментар