IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    Мене никой не ме проверява. Други хора мечтаят "да ми се строявате пред мен на килимчето и да ми козирувате". Бойко Борисов никога не е искал от мен нещо подобно.

Но да се върнем на въпроса - прост или не:

АКО ДНЕС ИМА ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ, ТИ mechobikov, ЗА КОЯ ПАРТИЯ БИ ГЛАСУВАЛ?

Е?
    Ми като не те проверява кьоравия Бащица (да се свети името му), тогава що пишеш с големи букви и цветно.
    Поне от кумова срама баре в този пост да беше писал с нормален шрифт !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Цветанов изпаднал в истерия след обвинения на опозицията заради атентата

http://dnes.dir.bg/news/skandal-tzve...-11654242?nt=4

Коментар

• Фирма „ГЕРБ“

В сравнение с нея, арестът на Аврамов е обикновен инцидент, защото по всичко личи, че депутатът е дребната риба в престъпната схема. Едрата е Искра Фидосова. След интервюто на земеделския производител Илчовски, задържането на Аврамов се превърна от позитив в още по-голям негатив за правителството. Защото ако институциите на правоохранителните органи и прокуратурата работеха, то Искра Фидосова трябваше да чака Аврамов в ареста, а не да го изключва от партията-майка и да се разграничава от действията му от парламентарната трибуна. Нито един представител на властта и прокуратурата не коментира думите на човека, подал сигнала срещу Аврамов и Фидосова. Всъщност, коментар направи само Фидосова, която от кумува срама заяви, че обвиненията на земеделския производител били несериозни. Това е точно обратното на истината, защото обвиненията на Илчовски са не просто сериозни, а направо стряскащи. След тях в нормална държава щеше да се разрази толкова огромен скандал, че Фидосова не само щеше да лети с кордон към ареста, но и оставането на правителството щеше да бъде поставено под въпрос. Защото Фидосова не е обикновен депутат от Монтана. Тя е шеф на правната комисия в парламента и един от най-влиятелните членове на ръководството на ГЕРБ. Искам да кажа, че тази жена пише законите в България и казва кой от тях да бъде приет и кой не. Освен това е неформален главен кадровик на управляващата партия в Северозападна България и 99 процента от политическите назначения в този район са нейно лично дело.

Има ли някой, който се съмнява, че депутатът Аврамов е влязъл в парламента и е безчинствал в избирателния си район без знанието на Фидосова? В град като Монтана, в който се знае всичко. Защо му е на рекетирания Светослав Илчовски да намесва името на Фидосова в скандала? Каква му е ползата да „натопи” без причина един от най-силните хора в държавата? Подобен рекет само в Монтана ли се случва или е практика в цялата страна?

Пиша този коментар три години след като Бойко Борисов беше избран за министър-председател на България. В годината, в която и Европейската комисия и по-голямата част от българските граждани вече са наясно, че ГЕРБ се провалиха в борбата с организираната престъпност и корупцията. Нещо повече – Бойко Борисов задълбочи проблемите пред България до степен на пълна безизходица. Помним ли защо настоящият премиер спечели изборите през 2009 година? Заради обещанията, че ще строи магистрали или заради заканите, че ще се справи с престъпността и ще установи ред и сигурност? През 2009 година хората бяха отвратени от арогантността на знакови фигури от Тройната коалиция, които обясняваха надълго и нашироко, че всичко, което се случва в страната. е успех за правителството и е част от нормалните европейски практики. Че докладите на Еврокомисията всъщност са положителни, а не отрицателни, както мислят всички. Хората не искаха типажи като Румен Петков и Емилия Масларова да се подвизават по върховете на властта. Те не знаеха, че на тяхно място ще получат Цветанов, Фидосова и парламентарна група от анонимни мошеници, между които и обикновени бандити. Това ли искаха избирателите на ГЕРБ от 2009 година? Сигурен съм, че не.

Такова чудо като фирма „ГЕРБ“ не ми се е случвало, дано не се случва и на други хора. И моля да бъда цитиран“ – това каза в деня на ареста на Димитър Аврамов Светослав Илчовски. Добрата новина е, че хора като него вече не се страхуват да говорят публично за рекета, на който са подложени. Лошата е, че „чудото“ фирма „ГЕРБ” вече се случи на цяла България и единствената надежда вече е да не се повтори.

Коментар на Тома Биков, член на Националния съвет на „Движение България на гражданите“ http://grajdani.bg/?p=2607

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Да запомни Дилетанта, кога се е опитвал на лични да ме кара да се откажа да пиша у форума.
          Ей, лъжльо-плъжльо! На лични те помолих само да не пишеш грешни неща на историческа тема. Как ще те гоня от форума? Та нали ще загубим един колоритен писач.
          Ако ти стиска публикувай моя пост.

Коментар

Стамболов, забелязал съм, че вие ГЕРБЕРИТЕ, пишете с много големи букви, и цветно. Бащицата (да се свети името му) да не би да е кьорав и да не може да ви проверява ако пишете с нормален шрифт и цвят ???

Мене никой не ме проверява. Други хора мечтаят "да ми се строявате пред мен на килимчето и да ми козирувате". Бойко Борисов никога не е искал от мен нещо подобно.

Но да се върнем на въпроса - прост или не:

Е?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Просто повечето от книгите, които е чел са били с шарени картинки. Като се изключи Винету
              Аз доколкото разбрах, той Винету не можал да я прочете до края !!!
              tnm

Коментар

Стамболов, забелязал съм, че вие ГЕРБЕРИТЕ, пишете с много големи букви, и цветно. Бащицата (да се свети името му) да не би да е кьорав и да не може да ви проверява ако пишете с нормален шрифт и цвят ???
                Просто повечето от книгите, които е чел са били с шарени картинки. Като се изключи Винету

Коментар

• Стамболов, забелязал съм, че вие ГЕРБЕРИТЕ, пишете с много големи букви, и цветно. Бащицата (да се свети името му) да не би да е кьорав и да не може да ви проверява ако пишете с нормален шрифт и цвят ???
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    За 23 години няма случай в който управляваща партия да е запазила дори половината си гласове. За сметка на това почти всеки път до една седмица преди изборите социологическите агенции показват изключително раздути резултати за управляващата партия.
                    За първото твърдение си прав. За второто вярвам повече на социолозите - общо взето техните проценти 3 месеца преди изборите са близо до истината.

Ще видим какво ще стане.

Коментар

Видя ли как за два три дни те научих да се изразяваш елегантно и стилно. След още три ще ви накарам ГЕРБЕРИТЕ да ми се строявате пред мен на килимчето и да ми козирувате.

Да запомни Дилетанта, кога се е опитвал на лични да ме кара да се откажа да пиша у форума.

Голяма грешка ИСТОРИКО.
                      О, значи мечтата ти е:"още три ще ви накарам ГЕРБЕРИТЕ да ми се строявате пред мен на килимчето и да ми козирувате". Класика на тоталитарен комунистически синдром. Това не е лична нападка, това е просто диагноза

Особено изречение "Твоите прости въпроси са ми през к*ра" е свидетелство за високо самочувствие и богата обща култура. Май че ти беше писал за себе си: "Агресивен съм и имам комплекси". Просто те цитирам.

Но да припомня въпроса - прост или не:

Е?
                      Last edited by X_Y; 27.07.2012, 11:39.

Коментар

Считам, че е изключено БСП или Кунева да вземат повече гласове от ГЕРБ. Коалиция между БСП и ГЕРБ е изключена. С Кунева може, но тя ще бъде по-малкия партньор.
                        За 23 години няма случай в който управляваща партия да е запазила дори половината си гласове. За сметка на това почти всеки път до една седмица преди изборите социологическите агенции показват изключително раздути резултати за управляващата партия.

Коментар

Класика на лична нападка, при това изразена на елегантен език. Ще си я запазя за спомен и ще ти я припомням винаги, когато ме обвиниш за ад хоминем...
                          Видя ли как за два три дни те научих да се изразяваш елегантно и стилно. След още три ще ви накарам ГЕРБЕРИТЕ да ми се строявате пред мен на килимчето и да ми козирувате.

Голяма грешка ИСТОРИКО.
                          tnm

Коментар

Виж ко Стамболов, простите си въпроси ги задавай на прости хора. Аз съм интелигентен човек с високо самочувствие и богата обща култура. Твоите прости въпроси са ми през к*ра

Класика на лична нападка, при това изразена на елегантен език. Ще си я запазя за спомен и ще ти я припомням винаги, когато ме обвиниш за ад хоминем...

Особено последното изречение е свидетелство за високо самочувствие и богата обща култура. Май че ти беше писал за себе си: "Агресивен съм и имам комплекси". Просто те цитирам.

Но да припомня въпроса - прост или не:

Или:

Или:

Или:

Е?

Коментар

Зададох ти прост въпрос. Крайно време е да отговориш:
                              Виж ко Стамболов, простите си въпроси ги задавай на прости хора. Аз съм интелигентен човек с високо самочувствие и богата обща култура. Твоите прости въпроси са ми през к*ра
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Аз не очаквам втори мандат на ГЕРБ, очаквам Герб да са в управлението, но като повече или по-малко подържаща сила. Я на БСП, я на Кунева.
                                Считам, че е изключено БСП или Кунева да вземат повече гласове от ГЕРБ. Коалиция между БСП и ГЕРБ е изключена. С Кунева може, но тя ще бъде по-малкия партньор.

Коментар

Working...
                                X