IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Всеки плюва Борисов и ГЕРБ но не може да спомене за голям пладнешки обир от сорта на БТК, Балкан, Кремиковци, ВЕИ, АЕЦ Белене, царските имоти, цанков камък, милиона на Доган, комплекса на М. Велчев. Сделката с дълга на М. Велчев, розовите БМВ-та на Свинаров и още мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо ого
    Е, прав си, но спомни си обещанията.

Те бяха точно това - че ще им потърсят и намерят сметката на тези за това, че ще има нов морал в политиката, че ще се справят с едрата организирана престъпност, че ще има хора "от големите" в затвора и т.н.

А?
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Идиотизъм в действие

Бях се зарекъл по-вече да не вземам отношение в този форум, но това ме изкара извън релси:
      http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5088471
      Забележете, намаление с 11% със задна дата от 01.04.2012 и със срок до края на годината. Наистина сме идиоти!!!
      Last edited by Djoro; 27.08.2012, 21:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Що бе тази година не стана ли.....
        Знаеш ли какв митинг беше на Петолъчката преди седмица и всичките шофьори викаха " Искаме Бойко.." и нещо отзад след третият час и 40 градуса топло .......
        А ти знаеш ли какви задръствания стават в западните страни. хората спят по пътищата понякога. Този участък как да бъде свързан към петолъчката. Нали в един момент трябва да се спре движението за да може да се направят подходите. Трябваше да ви остави да се трепете като мухи по старото шосе и 120 души всяко лято да оставате размазани по асфалта. та да ви е вкусен като го ядете. Мръсни долни комуноидни изчадия. Вместо да се радвате ,че парите не са откраднати а са вложени за инфраструктура, пак намерихте за какво да плюете .

Коментар

• Всеки плюва Борисов и ГЕРБ но не може да спомене за голям пладнешки обир от сорта на БТК, Балкан, Кремиковци, ВЕИ, АЕЦ Белене, царските имоти, цанков камък, милиона на Доган, комплекса на М. Велчев. Сделката с дълга на М. Велчев, розовите БМВ-та на Свинаров и още мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо ого

Коментар

• Д е жив и здрав и още дълго на власт
            Това само платено герберче - идиот може да каже........ за нещо несвършено и недовършено ...
            Нищо лично ,но след графиките който четири дни не разбра....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              Кчи се на колелото, и иди провери. аз тази година съм проверил. Магистралата е с отлично качество и 160 км в час не се усещат. Догодина за 3 часа си в Бургас. Не остана. Обеща и го направи. Да е жив и здрав и още дълго на власт!
              Що бе тази година не стана ли.....
              Знаеш ли какв митинг беше на Петолъчката преди седмица и всичките шофьори викаха " Искаме Бойко.." и нещо отзад след третият час и 40 градуса топло .......

Коментар

• Бе то, магистрали, нема лошо.

Ама... още по-добре е, че всичко поскъпва, та по-малко българи ще се возят по тях.
                Така те ще останат по-дълго време здрави, един вид паметник на цъфтежа.
                Де.
                Да.
                Там некой колега се тюфкаше, че не можел да яде асфалт.

Коментар

Кчи се на колелото, и иди провери. аз тази година съм проверил. Магистралата е с отлично качество и 160 км в час не се усещат. Догодина за 3 часа си в Бургас. Не остана. Обеща и го направи. Д е жив и здрав и още дълго на власт.
                  Абсолютно вярно! Магистралата в последния участък е огледало. А Хемус ще я оставим на комунетата да видим дали ще направят и една педя Имам и една забележка разбира се. Трябваше едновременно да върви очуждаването на земи и за крайпътни бензиностанции, а не само за отбивки. Аз защо се запалих по Бургас. Архитекта ми наговори за една вечер чудеса, пътят за 3 часа е прекрасен. Как да не инвестира човек там на 3 часа път от София. Някои американци ходят на работа на такова разтояние.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Направихте, дръжки. Откривате първо лявото платно след това дясното на 500 метра път. След това същото за следващите 500 метра и така нататък. Като още не сте открили поредните 500 метра и първите вече се скапали. та след това да откривате и ремонта на първите 500 метра. Броите едно парче асфалт по пет пъти. сигурно повече километри лентички е отрязал Тикавата, отколкото километра пътища е построил.
                    Кчи се на колелото, и иди провери. аз тази година съм проверил. Магистралата е с отлично качество и 160 км в час не се усещат. Догодина за 3 часа си в Бургас. Не остана. Обеща и го направи. Да е жив и здрав и още дълго на власт!

Коментар

• Еми, който не го мързи, да потърси, колко пари се харчат в САЩ за подслушване, поне официално, и да напраим сравнение.

Не че нещо ще ще променим, ама...
                      https://www.youtube.com/watch?featur...jAXpcs#t=1151s

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        А защо мислиш, че трябва сульо и пульо да ги знае?!
                        Има информация с гриф. Има информация обект на национална сигурност. Не всеки който го е хванало разстройство и в буквалния и преносния смисъл да има правото да знае.
                        Да, нали. То точно с този Гриф секретно преди 89 натрупахме външния дълг и направихме червените олигарси. Ама много е удобно така да се харчат секретно стотици милиони.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Кой ги знае тези показатели извън МВР?
                          А защо мислиш, че трябва сульо и пульо да ги знае?!
                          Има информация с гриф. Има информация обект на национална сигурност. Не всеки който го е хванало разстройство и в буквалния и преносния смисъл да има правото да знае.

Коментар

Нали им направихме пътища. да могат по лесно да ни гонят с камъни.
                            Направихте, дръжки. Откривате първо лявото платно след това дясното на 500 метра път. След това същото за следващите 500 метра и така нататък. Като още не сте открили поредните 500 метра и първите вече се скапали. та след това да откривате и ремонта на първите 500 метра. Броите едно парче асфалт по пет пъти. сигурно повече километри лентички е отрязал Тикавата, отколкото километра пътища е построил.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Няма ли някакви осреднени показатели цена на подлсушване за еденица време?
                              Кой ги знае тези показатели извън МВР?

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                                Чш-ш-ш!

Ми това е най-секретната част бе! На най-затвореното министерство - МВР.
                                Шъ даваш парите, и нема кой, освен ЦРУ и подобни, да ти каже истината.

А че има подслушване - така е. Знам го от първа ръка.
                                Ми и аз това се замислих. ГЕРБ са си от една кръвна група с БСП, ако си приличат и по лепкавити пръсти къде биха могли да скрият малко медец без това да може да се види лесно. Като се има в предвид афинитета на Боко към меверето и как само неговия буджет не намалява то МВР или разузнаване или и двете изглеждат най-логичния избор. В същото време перото в МВР което е нарастнало най-силно е подслушването - или поне перото за което публично се знае че е нарастнало най-силно.

И така от А до Б и до В

Коментар

Working...
                                X