IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мисля, че точно това е проблемът - пробив да се направи референдум за нещо, ако ще и за това, дали да се ползват чадъри или дъждобрани, ще бъде изключително сериозен пробив. От там следват други подписки и току виж .... кликата от последните 30 години е разбита.
    Затова няма да има и електронно гласуване - поне в близките 20 години.
    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Отговори ми само на един прост въпрос.

А бе Бащицата (да се свети името му) кьорав ли е, че пишеш с големи сини букви.

Е ?

Е ?

Е ???????????????????????????
      Аз нямам никакво намерение да се строявам пред теб и да ти козирувам. Така че ще продължа да пиша с големи цветни букви!

Аз пръв ти зададох въпрос и чакам отговор. А този въпрос, прост или не, е:

АКО ДНЕС ИМА ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ, ТИ mechobikov, ЗА КОЯ ПАРТИЯ БИ ГЛАСУВАЛ?

Е?

Много колеги спокойно обявиха избора си, при това без да съм ги питал личво тях

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
        Това момче просто ли е, или и на него му е промит мозъка, или джобчето вече се пълни, или и трите заедно?!?

Делянчо, подписката за референдум още не значи, че всички искат АЕЦ. Просто искат референдум. Малйиии, страх! А за паричките, начини бол, не се праи на ощипана невеста.
        Така е, от много време министри стават не хора, които разбират и са специалисти в сферата, а хора, които могат умело да манипулират.

Не знам, май във ВУЗ-овете трябва да се разкрие предмет - "манипулиране на населението".

Коментар

• Това момче просто ли е, или и на него му е промит мозъка, или джобчето вече се пълни, или и трите заедно?!?

Делянчо, подписката за референдум още не значи, че всички искат АЕЦ. Просто искат референдум. Малйиии, страх! А за паричките, начини бол, не се праи на ощипана невеста.
          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
            Делян Добрев: Съгласни ли са всички от подписката за референдум - да отделят по 25 000 - 30 000 лева за АЕЦ "Белене"?
            27 юли 2012 | 13:07 | Агенция "Фокус"
            http://www.focus-news.net/?id=n1680365
            Отговори ми само на един прост въпрос.

А бе Бащицата (да се свети името му) кьорав ли е, че пишеш с големи сини букви.

Е ?

Е ?

Е ???????????????????????????
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• ЕДИН ХУБАВ ВЪПРОС

Делян Добрев: Съгласни ли са всички от подписката за референдум - да отделят по 25 000 - 30 000 лева за АЕЦ "Белене"?
              27 юли 2012 | 13:07 | Агенция "Фокус"
              http://www.focus-news.net/?id=n1680365

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение

Абе сега чета - и тоз се е взел на сериозно.

Певецът Веселин Маринов, увековечил се с химна “Нашата полиция”, смаза с джипа си знак за забранено преминаване на ул. “Неофит Рилски” в центъра на София, която е затворена за ремонт, са алармирали сайтът Медияпул очевидци, които са направили и снимка.

Преди да смаже табелата, поставена от строителната фирма, Веселин Маринов е слязъл от джипа и е вдигнал скандал на работниците, че му затрудняват преминаването.След като те отказали да преместят забранителния знак, певецът се качил обратно в колата, дал газ, бутнал табелата и минал през нея по затворената улица.

Веселин Маринов е любимият придворен певец на министъра на МВР Цветан Цветанов, който изпя „химна” „Нашата полиция ни пази”.

Afera.bg
                Той тоз, който и да турим на власт все е придворен певец.
                Имаше на времето един филм за Капитан Петко Войвода
                Та там войводата каза на Спас Турчев така :

– Мухата никога не пада Турчев. Тя винаги намира ново л*йно на което да се качи !!!
                tnm

Коментар

• Абе сега чета - и тоз се е взел на сериозно.

Певецът Веселин Маринов, увековечил се с химна “Нашата полиция”, смаза с джипа си знак за забранено преминаване на ул. “Неофит Рилски” в центъра на София, която е затворена за ремонт, са алармирали сайтът Медияпул очевидци, които са направили и снимка.

Преди да смаже табелата, поставена от строителната фирма, Веселин Маринов е слязъл от джипа и е вдигнал скандал на работниците, че му затрудняват преминаването.След като те отказали да преместят забранителния знак, певецът се качил обратно в колата, дал газ, бутнал табелата и минал през нея по затворената улица.

Веселин Маринов е любимият придворен певец на министъра на МВР Цветан Цветанов, който изпя „химна” „Нашата полиция ни пази”.

Afera.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Мечобиков не зная - аз бих или за ВМРО или за БНС.

Догодина може да гласувам за мене си - ако ще ме издигате за Дуче. Да, дори аз ще гласувам за мен.
                    Благодаря за отговора.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Дуче, те Сомалийците с толко много мръвка, цела година ке изкарат !!!
                      Ми точно де...
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        обиждаш а?
                        Що бе - нали човекът е произлязъл от мамунят? Г-н министърът е живото доказателство за това.

Без връзки с твойта картинка, драги

Коментар

А-а-а-а-а-ха-ха-ха-ха - снимката кърти мивки - тоя изглежда 100% като мамунь, дето си чеше за бълхи тимберицата !!!

Кат - така е - по-едро риба от фидосова има ли?

Ако му турите за Дуче, ще я пратя като коледен подарък на бедстващият сомалийски народ - с лимонче в мордата и превръзана с розова панделка.
                          Дуче, те Сомалийците с толко много мръвка, цела година ке изкарат !!!
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                            Мене никой не ме проверява. Други хора мечтаят "да ми се строявате пред мен на килимчето и да ми козирувате". Бойко Борисов никога не е искал от мен нещо подобно.

Но да се върнем на въпроса - прост или не:

АКО ДНЕС ИМА ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ, ТИ mechobikov, ЗА КОЯ ПАРТИЯ БИ ГЛАСУВАЛ?

Е?
                            Мечобиков не зная - аз бих или за ВМРО или за БНС.

Догодина може да гласувам за мене си - ако ще ме издигате за Дуче. Да, дори аз ще гласувам за мен.

Коментар

А-а-а-а-а-ха-ха-ха-ха - снимката кърти мивки - тоя изглежда 100% като мамунь, дето си чеше за бълхи тимберицата !!!
                              обиждаш а?

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                                Цветанов изпаднал в истерия след обвинения на опозицията заради атентата

http://dnes.dir.bg/news/skandal-tzve...-11654242?nt=4

Кат - така е - по-едро риба от фидосова има ли?

Ако му турите за Дуче, ще я пратя като коледен подарък на бедстващият сомалийски народ - с лимонче в мордата и превръзана с розова панделка.

Коментар

Working...
                                X