Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеАми не! Виж тук каво пише:
“Който на 20 години не е комунист,той няма сърце, но който на 40 е все още комунист - ТОЙ НЯМЯ ГЛАВА !!! Уинстън Чърчил”При другите само сърцето е очевидно че липсва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеЛеле, колко плач и крясък от носителите на СПИН. Чак и аз не очаквах...
Само припомням:
Особено след станалите обществено достояние саморазкрития, които говорят за напреднало заболяване и деформации в тази партия, въпреки напредналата й 100-годишна възраст” - заяви Бойко Борисов...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеЛеле, колко плач и крясък от носителите на СПИН. Чак и аз не очаквах...
Само припомням:
Особено след станалите обществено достояние саморазкрития, които говорят за напреднало заболяване и деформации в тази партия, въпреки напредналата й 100-годишна възраст” - заяви Бойко Борисов...
Само дето не си признавате,Стамболов, че и вие, герберите, и НДСВейците, и СДСарите, и турската партия, и всички, всички политически субекти (личности или групи), появили се след така наречената нежна революция у нас - всичките сте синчета, дощерички, пазачета, кученца, снахи, зетьове, и тям подобна паплач - на комунягите, вашите господари.
Тук включвам и заблудените либерасти.
Каролев не е заблуден либераст - той е платен либераст.
За жлти стинки - и добре за него!
Той, самозаблудил себе си, им помага с думи и присъствие - на комунягите.
Но ... онези негови познати, които се хванаха и парично на хорото с комунягите - половината умреха, некак си.
Каролев, не е опасно да продължаваш по този начин.
Бих ти напомнил, прочее, една поговорка, която те съветвам да спазваш в играта с комунягите - не ви ща меда, не ви ща и жилото.Last edited by vmаnkov; 27.08.2012, 17:55.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЩо бре, вие у ГЕРБ, дет сте над 40 не ебЕтЕ лЕ?Хамалогията сме я оставили на младите.
е ако се примоли някоя със сълзи на очи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеТези двамата май са надхвърлили 40. Той и Калфата и Ламбо са ги надхвърлили май или още не са??
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеВтори път те питам, какво прави с другаря Бойко Борисов член на БКП/ БСП до 1995 г. и др. Цецка Цачева член на БКП/БСП - като най- видни представители на герберите... СПИНа е до живот...
Той и Калфата и Ламбо са ги надхвърлили май или още не са??( Може и да греша! Тези май още са в детска възраст.
Last edited by 4un4o; 27.08.2012, 17:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе, действително не ме интересува твоето благополучие
А бе защо ми говориш, че и интрига вкарваш, мазняр си.Личи ти.
Не ни занимавай с проблемите си и интригите от това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи тя тази болест не е ли до живот
“Който на 20 години не е комунист,той няма сърце, но който на 40 е все още комунист - ТОЙ НЯМЯ ГЛАВА !!! Уинстън Чърчил”
Коментар
-
Само припомням:
Особено след станалите обществено достояние саморазкрития, които говорят за напреднало заболяване и деформации в тази партия, въпреки напредналата й 100-годишна възраст” - заяви Бойко Борисов...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеЕ тои и "Агент Камен" по картонче ви пише, ама нищо не казвате, та сте тръгнали за Б.Б и Ц.Ц да говорите.Въобще знаете ли къде се намирате.
Чак и тои се забърка с разваления телефон на медиите. Та кои ги "държал" тия медии казвате. ахахаха
Агент Камен не е предмет на настоящия спор, а той в последните дни е достатъчно активен, ако желае може да ти отговори.
А медиите си ги държи Правителството - БНТ, БНР, БТВ, ТВ 7, Нова, Монитор, Телеграф, Focus-news, БЛИЦ, BNEWS и т.н.
А има такива дето все още не е успяло да ги окупира Правителството ... но са малко на брой и са голям трън в очите на вожда ви, защото здраво го дерат - например - http://e-vestnik.bg/, http://afera.bg/, http://www.glasove.com/, вестник Галерия, вестник Сега, СКАТ, Алфа ТВ, http://openparliament.net/ и др.
Коментар
-
ПОЗДРАВИ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДРУЖИНКА
Леле, колко плач и крясък от носителите на СПИН. Чак и аз не очаквах...
Само припомням:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеАми да лежи, какво ме интересува мене тая работа.А теб пък ни най малко.Нали..
Или имаш още какво да кажеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеА аз какво съм виновен, че Бойко Борисов и Цецка Цачева и ред други, знайни е незнайни днешни членове на ГЕРБ, преди това са били членове на майката- кърмилница БКП/БСП. До колкото ми е известно СПИНа си е до живот.
Чак и тои се забърка с разваления телефон на медиите. Та кои ги "държал" тия медии казвате. ахахаха
Коментар
Коментар