IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тва гледали ли сте го?

http://frognews.bg/cat_112/scat_18/page_0/news_45671/

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Ами не! Виж тук каво пише:

“Който на 20 години не е комунист,той няма сърце, но който на 40 е все още комунист - ТОЙ НЯМЯ ГЛАВА !!! Уинстън Чърчил”
      Това са глупости, наще комунисти нито глава имат нито сърце. Особено комунистите от ГЕРБ При другите само сърцето е очевидно че липсва

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
        Леле, колко плач и крясък от носителите на СПИН. Чак и аз не очаквах...

Само припомням:
        Особено след станалите обществено достояние саморазкрития, които говорят за напреднало заболяване и деформации в тази партия, въпреки напредналата й 100-годишна възраст” - заяви Бойко Борисов...
        Ми ние ша умрем от СПИН щото сме ебачи, а вие ша умрете от дизентерия щото сте дрисльовци!
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Само припомням:
          Особено след станалите обществено достояние саморазкрития, които говорят за напреднало заболяване и деформации в тази партия, въпреки напредналата й 100-годишна възраст” - заяви Бойко Борисов...
          Аха!

Само дето не си признавате,Стамболов, че и вие, герберите, и НДСВейците, и СДСарите, и турската партия, и всички, всички политически субекти (личности или групи), появили се след така наречената нежна революция у нас - всичките сте синчета, дощерички, пазачета, кученца, снахи, зетьове, и тям подобна паплач - на комунягите, вашите господари.

Тук включвам и заблудените либерасти.
          Каролев не е заблуден либераст - той е платен либераст.
          За жлти стинки - и добре за него!

Той, самозаблудил себе си, им помага с думи и присъствие - на комунягите.
          Но ... онези негови познати, които се хванаха и парично на хорото с комунягите - половината умреха, некак си.

Каролев, не е опасно да продължаваш по този начин.
          Бих ти напомнил, прочее, една поговорка, която те съветвам да спазваш в играта с комунягите - не ви ща меда, не ви ща и жилото.
          Last edited by vmаnkov; 27.08.2012, 17:55.
          Свободен във виелицата.
          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Що бре, вие у ГЕРБ, дет сте над 40 не ебЕтЕ лЕ?
            А ние сме интелектуалци Хамалогията сме я оставили на младите.
            е ако се примоли някоя със сълзи на очи.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              Тези двамата май са надхвърлили 40. Той и Калфата и Ламбо са ги надхвърлили май или още не са??
              Що бре, вие у ГЕРБ, дет сте над 40 не ебЕтЕ лЕ?

Коментар

• Не стакива като кат123, гигов, коки, и тука има още такива. Няма оправия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                  Втори път те питам, какво прави с другаря Бойко Борисов член на БКП/ БСП до 1995 г. и др. Цецка Цачева член на БКП/БСП - като най- видни представители на герберите... СПИНа е до живот...
                  Тези горните двама май са надхвърлили 40.
                  Той и Калфата и Ламбо са ги надхвърлили май или още не са??( Може и да греша! Тези май още са в детска възраст.
                  Last edited by 4un4o; 27.08.2012, 17:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Не, действително не ме интересува твоето благополучие
                    Ами забъркан си прочети надолу какво ти писах, не ме интересува интригите ти и глупостите ти, както и другите сигурно.
                    А бе защо ми говориш, че и интрига вкарваш, мазняр си.Личи ти.
                    Не ни занимавай с проблемите си и интригите от това.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Ми тя тази болест не е ли до живот
                      Ами не! Виж тук каво пише:

“Който на 20 години не е комунист,той няма сърце, но който на 40 е все още комунист - ТОЙ НЯМЯ ГЛАВА !!! Уинстън Чърчил”

Коментар

Само припомням:
                        Втори път те питам, какво прави с другаря Бойко Борисов член на БКП/ БСП до 1995 г. и др. Цецка Цачева член на БКП/БСП - като най- видни представители на герберите... СПИНа е до живот...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                          Е тои и "Агент Камен" по картонче ви пише, ама нищо не казвате, та сте тръгнали за Б.Б и Ц.Ц да говорите.Въобще знаете ли къде се намирате.
                          Чак и тои се забърка с разваления телефон на медиите. Та кои ги "държал" тия медии казвате. ахахаха
                          Ние, които сме АНТИ ГЕРБ знаем къде се намираме, ама вие дето сте ПРО ГЕРБ забравихте от къде сте тръгнали и на къде вървите.
                          Агент Камен не е предмет на настоящия спор, а той в последните дни е достатъчно активен, ако желае може да ти отговори.
                          А медиите си ги държи Правителството - БНТ, БНР, БТВ, ТВ 7, Нова, Монитор, Телеграф, Focus-news, БЛИЦ, BNEWS и т.н.
                          А има такива дето все още не е успяло да ги окупира Правителството ... но са малко на брой и са голям трън в очите на вожда ви, защото здраво го дерат - например - http://e-vestnik.bg/, http://afera.bg/, http://www.glasove.com/, вестник Галерия, вестник Сега, СКАТ, Алфа ТВ, http://openparliament.net/ и др.

Коментар

• ПОЗДРАВИ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДРУЖИНКА

Само припомням:

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                              Ами да лежи, какво ме интересува мене тая работа.А теб пък ни най малко.Нали..
                              Или имаш още какво да кажеш.
                              Не, действително не ме интересува твоето благополучие

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                                А аз какво съм виновен, че Бойко Борисов и Цецка Цачева и ред други, знайни е незнайни днешни членове на ГЕРБ, преди това са били членове на майката- кърмилница БКП/БСП. До колкото ми е известно СПИНа си е до живот.
                                Е тои и "Агент Камен" по картонче ви пише, ама нищо не казвате, та сте тръгнали за Б.Б и Ц.Ц да говорите.Въобще знаете ли къде се намирате.
                                Чак и тои се забърка с разваления телефон на медиите. Та кои ги "държал" тия медии казвате. ахахаха

Коментар

Working...
                                X