IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
    Не СМЕ всички маскари.
    Но след като хората които помнят казват, че живеят по-зле (използвам "казват", друг е въпросът колко е точно така), след като децата ни и внуците са на бул. Брюксел, посока Терм 2, за кво да си говорим? Аз специално говоря за последните 30 години.
    Ти не си, защото не си политик, обаче дай да видим политиците

1. БСП са маскари защото създадоха СИК, за да ни бият с бухалки и да ни убиват
    2. СИК създаде Бойко Борисов и другите бандити за да ни бият с бухалки и да ни убиват
    3. ДПС са незаконна етническа турска партия

4. ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ и никакво отстъпление срещу комунистите и бандитите докато не ни я дадат.
    5. Ние сме суверена. Те са наши слуги !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Отговорът ти никак не е убедителен.

Всички са МАСКАРИ е фраза на БАЙ ГАНЬО. Аз никога няма да приема този начин на мислене, както не го е приел и Алеко Константинов.
      Днешният премиер често кара хората да се чудят дали не гледат театър с нова версия на Бай Ганьо!
      Например, когато на близките на убито момиче каза, че трябва да благодарят на полицията и награди с пържолки кучетата

Коментар

Всички са МАСКАРИ е фраза на БАЙ ГАНЬО. Аз никога няма да приема този начин на мислене, както не го е приел и Алеко Константинов.
        Отговора ми всъщтност е, че съм за пряка демокрация, но интелектуалното ви ниво на ГЕРБЕРИТЕ, явно не е много високо, за да схванете и толкова простичко изказване.
        tnm

Коментар

• Не СМЕ всички маскари.
          Но след като хората които помнят казват, че живеят по-зле (използвам "казват", друг е въпросът колко е точно така), след като децата ни и внуците са на бул. Брюксел, посока Терм 2, за кво да си говорим? Аз специално говоря за последните 30 години.
          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Бате Вълчо, прав си. Всички са МАСКАРИ. Точно за това са необходими референдуми, и пряк мажоритарен избор на всички власти (законодателна, изпълнителна, съдебна, местна, местни съдии и шерифи) !!!

Ето Стамболов, отговорих ти на въпроса, за който толкова се пенявеше !!!

Коментар

• Разбира се - има ли воля, ще се намери начин!
              И това ще мине ...

Коментар

• копирам си пак поста(от по-долу), защото ...по някаква причина не излиза целия

Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение

Що се отнася до електронното гласуване, и аз много го поддържах, докато не прочетох това:
                Много мислих и нищо не измислих как да се предотврати сценария, посочен от проф. Константинов.
                това е малко пораженческа философия - циганския вот е купен още преди каквито и да било избори --докато не влязат в затвора няколко продавачи и купувачи, по-добре да се мисли в друга посока...
                Как, въпреки него, да има адекватни резултати.
                Циганите са към 600хил., мисля, гласуващите българи към 4 мил., а самият факт за една по-висока степен на свобода мисля че ще активизира поне 20% повече българи да гласуват...

Освен това, електронното гласуване може да не се осъществява от лични компютри, а от електронни системи - да речем, един екран в стаичката за гласуване и на екрана - отговор Да и Не сега за референдума. Данните да излизат в реално време, но като обобщена справка за страната, а секционните гласове с крайна справка и защитени часове на гласуване.
                Да има и реално електронно наблюдение във всяка една секция за действията на....защитниците (единственото място без видео наблюдение да е стаичката)
                На хората да се обясни ясно и категорично, че техният глас няма как да бъде засечен индивидуално - да се крещи това от екрана и да достигне до всяко селце...

Подобна система като пари няма да е много по-скъпа от спестени хартия, плащане за броене и ала-бала
                Но доста интереси ще се засегнат...
                Last edited by съни(тя); 27.07.2012, 15:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя); [B
                  и едните и другите досега крият конкретни параметри и условия [/B])
                  В десетката!
                  И това ще мине ...

Коментар

Не не значи. Значи, че в България има много мощна мафия (казав се БСП, олигарси, ДС, влияние на Путин и т.н.), която може да манипулира много избиратели. Но това че мафията е силна и може да манипулира не значи че народа е прост.

....
                    Подготвяйте се за адекватна разяснителна кампания - не за това, че ти или Борисов сте против, А ЗАЩО сте против???
                    С доклади, анализи и цифри, не с приказките на Борисов от 1001 нощ

На мен лично ще ми е интересно да видя дали ще има сблъсък между комунистите и управляващите нЮкомунисти - и едните и другите досега крият конкретни параметри и условия )

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                      Мрежа, аз например съм 50/50 за атомната бомба, засега, но е добре да има референдум, защото той е истинска пряка демокрация - това, от което управляващите ги е страх. Не казвам ГЕРБ, а управляващите.
                      Бате Вълчо, прав си. Всички са МАСКАРИ. Точно за това са необходими референдуми, и пряк мажоритарен избор на всички власти (законодателна, изпълнителна, съдебна, местна, местни съдии и шерифи) !!!

Ето Стамболов, отговорих ти на въпроса, за който толкова се пенявеше !!!
                      tnm

Коментар

Не не значи. Значи, че в България има много мощна мафия (казав се БСП, олигарси, ДС, влияние на Путин и т.н.), която може да манипулира много избиратели. Но това че мафията е силна и може да манипулира не значи че народа е прост.

Но ти сега си спечели нов въпрос. Действително вероятно е референдума да се проведе. Как самия ти би гласувал на него - за или против Белене?

Аз категорично против.
                        Стамболов, аз искам да има референдуми, много референдуми. Не само по този, а и по много други въпроси, за да не може БАНДИТА от СИК да прибира рушвети и да ми се хили от всички телевизори с БАНДИТСКАТА си МУТРА.

Искам да има много референдуми за да мога да гласувам на тях, както намеря за добре, без някой тъп ТОТАЛИТАРЕН ГЕРБЕР да може да ми държи сметка !!!

Анадънму ???
                        tnm

Коментар

• Мрежа, аз например съм 50/50 за атомната бомба, засега, но е добре да има референдум, защото той е истинска пряка демокрация - това, от което управляващите ги е страх. Не казвам ГЕРБ, а управляващите.
                          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Ето Стамболов, как веднага лъсна лъжата ти. Това дето съм го почернил едно към едно означава, че мислиш народа за прост !!!

Но ти сега си спечели нов въпрос. Действително вероятно е референдума да се проведе. Как самия ти би гласувал на него - за или против Белене?

Аз категорично против.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Някакво внушение ли правиш ...за евентуалния ПРЪВ референдум в т.н. демократична България?!
                              Ми точно внушение прави. Обаче референдумите тепърва ще почнат и за съжаление на БАНДИТИТЕ вече ще ги ИМА !!!
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                Много мислих и нищо не измислих как да се предотврати сценария, посочен от проф. Константинов.
                                Е па на мойто железо, дето лапатопа, има една джаджа - като си туриш пръсто и знае, че съм аз. Чувал съм за едни други работи, дето като те скива в очите и те разпознае.
                                А бе, ако искат, че се измисли, ако не искат, че ти изброяват причини!
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X