IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Даже си го предават като обикновен Трипер във времето на Спин-а
    Е не вие сте много глупави и елементарни хорица защото ВИЖТЕ какво дава гугъл за Б.Б и БСП.

https://www.google.bg/search?q=%D0%9...0&bih=933&bs=1

About 1,500,000 results (0.35 seconds)

тЪПА РАБОТА.Или така ви уйдисва. ахахх нормално цял ден само развалени телефони.
    Я сега равновесие намери в тези 1 500,000 резултата един с тезата на еди кои си там.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Председателят на партия ГЕРБ Бойко Борисов: Разпоредил съм на Изпълнителната комисия да изработи правила как да се пазим от СПИН/БСП
      http://www.focus-news.net/?id=n1689267

Председателят на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов е разпоредил на Изпълнителната комисия да изработи правила, които да бъдат изпратени на всички структури на ГЕРБ в страната с указания как членовете на партията да се предпазват от СПИН/БСП.

„Разпоредил съм на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и на заместник-председателя на партията Цветан Цветанов да изработят и изпратят окръжно по всички структури на ГЕРБ, в което да се разяснява на членовете на партията как да се предпазват от СПИН/БСП.” Това заяви пред Агенция „Фокус” председателят на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов.

„Много е важно да се избягват всякакви контакти и да се вземат всички предпазни мерки, за да се избегне зараза със СПИН/БСП. Особено след станалите обществено достояние саморазкрития, които говорят за напреднало заболяване и деформации в тази партия, въпреки напредналата й 100-годишна възраст” - заяви Бойко Борисов

До 1995 г. Бойко Борисов е бил член на БСП, при това положение какво правим с неговия СПИН? А за да не те питам и второ път направо си отговори и за другарката Цецка Цачева.

Коментар

Ми те са си затворена формация, трудно влизат недоказали се лица. Янето, Доган и Волен нещо и те все ту се натискат скрито ту се дърпат публично, ама те и те са си от същото тесто

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
          Еми ето това си ти РЕЗУЛТАТА ОТ ДОСЕГАШНИЯ ГЕНОЦИД.
          Е защо не мислеше така когато трябва? А точно сега, защото са те промили и тебе.Истината е това.Щом имате такова мнение и все едно гледате отгоре и не ви пука какво искате да стане.Тъпа работа.
          И това дали ти и ли някои друг не е фен какво значение има, за развитието на страната.Ето че такива като тебе пречат.Така ли е?
          То ако зависеше от вас само тъпотии.
          Добре де Соколче, що не си погледнеш собствения джоб. Мен той най-много ме интересува. Е-бат СедеФчо прееба ли те? - Прееба те!!! ББ опандизи ли го? - Йок!

Коментар

Каролев, "Камене".Млади сме от 20 години работим за по 100- 200 еврови заплати и пак не се се зомбирали като вас.Ама вашето присъствия като на хейтър е вече прекалено.
            Как помагаш, или не си мислил?
            Нещо и като опозиция сте много зле НДсв, ЗАЩО ТАКА?
            Дайте предложете реформи, ама как и какви да са или ще си печелите политически дивиденти по изборите ли? аххахахаха

Ама защо като сте опозиция и то вече превърнала се политически трупове, пречите на България и нищо не правите?
            Ти май скоро не си гледал мое участие по медиите. Хайде, като гледаш, пак ми напиши да кажеш дали не предлагам

Коментар

• Ах, този Мирослав Найденов

За съжаление българинът вече приема за нещо нормално ежедневно да чете за скандали, свързани с корупция и злоупотреби с власт на български политици. За още по-голямо съжаление вече се приема за нормално това да остава за безнаказано. Напоследък в центъра на събитията отново попадна земеделският министър Мирослав Найденов, след разкрития в неговото ведомство. Това не му е за пръв път, но както показва историята, досега остава без последствия за него. Тук ще се спрем на пет от най-големите скандали, с които се свързва името му.

20-годишното месо от Ирландия

През 2006 година като секретар на Националната ветеринарно-медицинска служба Найденов разрешава внос на 75 тона 20-годишно ирландско месо. Месото от 1986 година е забранено за внос заради заразата от „луда крава”. След като е уволнен, Мирослав Найденов започва работа при тогава столичния кмет Бойко Борисов в “Екоравновесие”, където остава до спечелването на изборите от ГЕРБ през 2009 година.

Калинка – 1

Калина Иванова Илиева е изпълнителен директор на Държавен фонд "Земеделие" в периода август 2009 г. - октомври 2010 г. За заемането на длъжността има конкурсно изискване за подходящ образователен ценз. Калина Илиева представя диплома за завършена магистърска степен от Висшия институт по техника и икономика в Берлин, която по-късно се установява, че е фалшива. На едва 28 години Калина Илиева след спечеления конкурс е предложена за този пост от министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов и е назначена от него.

Калинка – 2

Георги Харизанов оглавява Съвета на директорите на "Напоителни системи", което е под опеката на Министерството на земеделието от октомври 2011 до февруари 2012 година. Името му стана популярно след наводнението, причинено от скъсана язовирна стена, в село Бисер. Тогава се разшумя също около образователния му. Харизанов обяви, че има висше, но се оказа, че е завършил Датския колеж. В крайна сметка бе освободен от длъжност, след като прокуратурата повдигна обвинение срещу него по дело от 2001 г. Харизанов се оказа подсъдим за заплаха за убийство и обвиняем по друго дело - за кражба на 50 000 долара.

„Изненадващият“ търг за държавни земи

Преди седмица от Министерството на земеделието обявиха търгове за продажба на 154 хил. декара държавни земи срещу компенсаторни бонове с доста кратки срокове. Търгът дойде изненадващо, но явно не за всички. Компенсаторните инструменти, които ще бъдат използвани в търга, поскъпнаха значително в последните месеци, което доведе и до съмнения за изтичане на информация. Според информация на в. „Капитал“, определени кръгове от фирми са изкупили значително количество от свободните бонове на пазара на доста по-ниски цени, знаейки за предстоящата разпродажба.

Фейсбук и Туитър за 50 000 лева

Още неутихнал скандалът с търга на земи се оформи друг. Бивш ПР на министър Мирослав Найденов е спечелила поръчка на Министерството на земеделието с новосъздадена фирма за създаването на акаунти във Фейсбук и Туитър на Програмата за селските райони. В допълнение въпросната ПР попадна в полезрението на Прокуратурата. Само за няколко месеца чрез фирмите си Кристина Спасова е успяла да купи офиси, имоти и дялове в компании на обща стойност над 1 милион лева. За покупките на фирмите си обаче Спасова не може да докаже произхода на средствата, за което започва проверка и на Софийската прокуратура.

http://profit.bg/news/Ah,-tozi-Miros...nid-94815.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Не всички сме фенове на Бойко.Дори по лошо неприятен ни е.Завършен простак откъдето и да го погледнеш.А Роско мое да ми е главнокомандващ на магарето.На мен не може да заповядва щото освен да му се присмивам за друго не става.С такъв главнокомандващ Бог да ни пази
                Еми ето това си ти РЕЗУЛТАТА ОТ ДОСЕГАШНИЯ ГЕНОЦИД.
                Е защо не мислеше така когато трябва? А точно сега, защото са те промили и тебе.Истината е това.Щом имате такова мнение и все едно гледате отгоре и не ви пука какво искате да стане.Тъпа работа.
                И това дали ти и ли някои друг не е фен какво значение има, за развитието на страната.Ето че такива като тебе пречат.Така ли е?
                То ако зависеше от вас само тъпотии.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Я виж този пост на Мечо дето той много обича да го поства. Комунист до комуниста, и всичките заедно в ГЕРБ. Ама иначе дружески се пощипват с БСП

Коментар

комунистите не са в ГЕРБ
                    Я виж този пост на Мечо дето той много обича да го поства. Комунист до комуниста, и всичките заедно в ГЕРБ. Ама иначе дружески се пощипват с БСП

Коментар

А маимъне, комунистите не са в ГЕРБ нещо си се объркан или забъркан от медиите.Така ли е?
                      И какво, като го повториш 200 пъти си мислиш, че ще ти повярвам ли?

Коментар

Абе не знам. Според мен малко трябва да се поспрат комунистите с тази заигравка. Говоря и за БСП и за ГЕРБ. А комисията за защита от дискриминация да се самосезира.
                        А маимъне, комунистите не са в ГЕРБ нещо си се объркан или забъркан от медиите.Така ли е?
                        Ако бяха комунисти, щяха да върнат БСП на власт след себе си.Това което сториха НДСВ, с техните политики за по 800 дни.Ужас.

Коментар

• Първоначално изпратено от vladimir.karolev
                          Малко да спамна като платен хейтър
                          Каролев, "Камене".Млади сме от 20 години работим за по 100- 200 еврови заплати и пак не се се зомбирали като вас.Ама вашето присъствия като на хейтър е вече прекалено.
                          Как помагаш, или не си мислил?
                          Нещо и като опозиция сте много зле НДсв, ЗАЩО ТАКА?
                          Дайте предложете реформи, ама как и какви да са или ще си печелите политически дивиденти по изборите ли? аххахахаха

Ама защо като сте опозиция и то вече превърнала се политически трупове, пречите на България и нищо не правите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                            Председателят на партия ГЕРБ Бойко Борисов: Разпоредил съм на Изпълнителната комисия да изработи правила как да се пазим от СПИН/БСП
                            Абе не знам. Според мен малко трябва да се поспрат комунистите с тази заигравка. Говоря и за БСП и за ГЕРБ. А комисията за защита от дискриминация да се самосезира.

Коментар

Лесно ти е сега, ама стачките кога бяха))

Уфффф, не знам. Това е някакво огромно клише, но да си даскал - наистина е призвание.
                              А да накараш да те уважават и обичат и децата, ей това вече е Даскал по душа. Аз например вчера разбрах, че в СМГ директор е станал един от най-обичаните от учениците учител. Адски се кефя
                              Да си даскал е мазохизъм. Трябва да им плащат вредни като на миньори

Коментар

Лесно ти е сега, ама стачките кога бяха))

Уфффф, не знам. Това е някакво огромно клише, но да си даскал - наистина е призвание.
                                А да накараш да те уважават и обичат и децата, ей това вече е Даскал по душа. Аз например вчера разбрах, че в СМГ директор е станал един от най-обичаните от учениците учител. Адски се кефя
                                Нали знаеш, клишетата са клишета, защото са верни

А за стачките не знам. Не съм бил образователен министър, нито на работа в правителството Който е бил да обяснява. Не, че сега като няма стачки, гледам нещата са се подобрили

Коментар

Working...
                                X