IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
    Няма мърдане - щом има над 500 000 подписа, провеждането на референдума е задължително. Единственият шанс е Цвъцко да нагласи така нещата, че да се окаже, че най-малко 273 478 подписа са невалидни, фалшифицирани и т.н., но това мисля че даже Цвъцко не може да го организира ...
    Благодаря!
    Нямаше ли нещо, че ако са 500 - отиваме на решение на НС, ако са... май 700 - отива се на задължителен реф?
    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Защото струва 11 млрд. евро, а България ги няма.

Защото от създаването на този проект от него се краде, а той трая вече 30 години.

Защото земетресенията в Свищов и Стражица, които имаха разрушения и жертви, са близо до Белене.

Защото не мисля, че себестойността на тока от Белене ще е достатъчно ниска, за да има рентабилен износ.

Защото България няма нужда от толкова голяма централа за вътрешно потребление - има анализ на НЕК по въпроса.

Защото политически този проект е от полза само за Путин и сателита му БСП.

Има още много съображения, тези са на прима виста.
      С част от това и аз съм съгласна, но има друга част, която упорито се крие и се надявам в дискусии за референдум те да излязат на бял свят

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
        Мрежа, питам сериозно, не ми се рови точно сега - това желание ли е, или е законообосновано положение? Имаше нещо за бройките, май?
        Няма мърдане - щом има над 500 000 подписа, провеждането на референдума е задължително. Единственият шанс е Цвъцко да нагласи така нещата, че да се окаже, че най-малко 273 478 подписа са невалидни, фалшифицирани и т.н., но това мисля че даже Цвъцко не може да го организира ...
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Хахах, това е все едно да организирате референдум на тема: " Искате ли да изгоним циганите от България?" или пък " Искате ли България на 3 морета?"
          Преди изобщо да се пускат, такива теми на референдуми, трябва да се обясни на матряла разликата между желаното и реално възможното.
          А вервайте ми, ако наистина матряла рабере, колко ще му бръкне в пробития джоб тоя руски АЕЦ, ще ги убие БК(С)П с камъни (което трябваше да стори още 89 де) .

Коментар

• Кметът на София сега има поредната възможност да докаже има ли управление града или то е подчинено на разни комитети и цигански вождове.
            След приетото решение за бутане на незаконното строителство ще има ли действия или само вайкане?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Стамболов на конкретни въпроси не отговаря.
              ...може да се разминат по дух с официалната линия...а тя е толкова променлива
              Хич не ме интересува официалната линия, съображенията са си лично мои

Коментар

Защо?
                Защото струва 11 млрд. евро, а България ги няма.

Защото от създаването на този проект от него се краде, а той трая вече 30 години.

Защото земетресенията в Свищов и Стражица, които имаха разрушения и жертви, са близо до Белене.

Защото не мисля, че себестойността на тока от Белене ще е достатъчно ниска, за да има рентабилен износ.

Защото България няма нужда от толкова голяма централа за вътрешно потребление - има анализ на НЕК по въпроса.

Защото политически този проект е от полза само за Путин и сателита му БСП.

Има още много съображения, тези са на прима виста.

Коментар

• Стамболов на конкретни въпроси не отговаря.
                  ...може да се разминат по дух с официалната линия...а тя е толкова променлива

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                    Малка поправка - референдумът ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ!
                    Мрежа, питам сериозно, не ми се рови точно сега - това желание ли е, или е законообосновано положение? Имаше нещо за бройките, май?
                    И това ще мине ...

Коментар

• Айде бе Стамболов, що не отговориш на коментара ми? Или предпочиташ да отговаряш само на опоненти "от твоята черга"?

Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                      Това е третия референдум в България след този през 1946 и този през 1971 г. Сета за АЕЦ "Белене"

Всичките организирани от БКП (БСП) с цел затвърждаване на комунизма и руското влияние в България.

Много неприятно
                      Има една "тънка" разлика обаче ..... Предишните два са организирани от управляващите и в условия на липса на демокрация. А сега референдумът се предлага от опозицията и в условия на демокрация. Та питам аз, защо толкова много се страхува милиционерската партия от един референдум, който ще бъде организиран и проведен от собственото правителство на същата тази партия? Или може би ви е страх, че няма как да обвините БСП, че е фалшифицирала резултатите? Така че, Стамболов, сравнението ти с предишните два референдума е неуместно.

И вместо да се занимаваш с глупости тук във форума, по-добре предложи там където трябва да се възползвате от случая, че тъй и тъй ще се прави референдум, та да отметнем и некои други належащи въпроси на държавата. Можете да направите едновременно още 2-3 референдума. Това е моят съвет, безплатно ви го давам, щото при толкова много калинки, физкултурници и милиционери, мозъчният ви тръст е доста беден откъм интелект. Като проведете няколко референдума едновременно, ще разводните дискусията за Белене и може и да извадите късмет

Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                      ................. Действително вероятно е референдума да се проведе.
                      Малка поправка - референдумът ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ!
                      Last edited by netware5; 27.07.2012, 16:32.
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Защо?
                        Защото си мисли, че Боко Тиквата е против !!!

Но никой не знае колко променливи са мислите на светиня му
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Аз като един интелигентен човек с високо самочувствие, и богата обща култура (за зла беда на Дилетанта), бих направил следния политически анализ на съвременна България.

1. Бат Бойко е бай Ганю
                          2. Всички останали са маскари и му пречат
                          3. Цецо Цвъка е Гочоолу
                          4. Лъчо Мозъка е Дочоолу
                          5. Искрето Фидоската е Данка Айрсъзката
                          6. Веско Маринов Джигита е циганския оркестър
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение

Аз категорично съм против АЕЦ Белене
                            Защо?

Коментар

• Засегнахме един от най-големите ни писатели и един от най-верните архетипове на нацията. Може много да се говори за Бай Ганя, моето скромно мнение е, че Алеко не го е направил само отрицателен, просто е истински, а що се отнася до маскарите, струва ми се, че се използва похват - с твоите камъни по твоята глава.
                              И това ще мине ...

Коментар

Днешният премиер често кара хората да се чудят дали не гледат театър с нова версия на Бай Ганьо!
                                Например, когато на близките на убито момиче каза, че трябва да благодарят на полицията и награди с пържолки кучетата
                                Вярно, че бат Бойко (светиня му) прилича 1 към 1 на бай Ганю. Всички са му виновни и всички са му МАСКАРИ.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X