IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Ами като няма нищо - трябва да лежи. Да ти обяснявам ли, че в НК има членове по които това може да стане.
    Ами да лежи, какво ме интересува мене тая работа.А теб пък ни най малко.Нали..
    Или имаш още какво да кажеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
      Е как заради некадърност, кои го прецени това "народа" ли.Боже я се скрии и не пиши повече.
      Е заради какво друго. Може пък и да не е заради некадърност, просто да е дразнеща тъпотия. Ако искаш подробности може да питаш твоя депутат от ГЕРБ защо са му отрязали желанията да бъде висш кадър в БКП. Почти на 100% съм сигурен че който и да той, е имал такива желания и са му ги отрязали

Коментар

Това за спина е точното определение за такива фирмата майка БСП.
        А това че се опитвате да го свържете с други хора си остава вашият голям и не изличим комплекс от едно друго тоталитарно време.
        Стига омаскарявахте и бълвахте помия, до кога така.Не помагате, срам за вас.
        А аз какво съм виновен, че Бойко Борисов и Цецка Цачева и ред други, знайни е незнайни днешни членове на ГЕРБ, преди това са били членове на майката- кърмилница БКП/БСП. До колкото ми е известно СПИНа си е до живот.

Коментар

Виж сега, това за което говориш е просто един криминален случай.Той човека никога няма да има нищо в България защото вече е разпродадено от съдия изпълнители.
          Ами като няма нищо - трябва да лежи. Да ти обяснявам ли, че в НК има членове по които това може да стане.

Коментар

• Грешка, заплатите на учителите са малко по-високи. Манипулация е картинката Не че променя коренно нещата

http://www.mon.bg/opencms/export/sit...ni_zaplati.pdf

Започват от 450 лева

Коментар

Е кой бре? Ми то аз от нямане за кой на изборите за кмет гласувах за Владо Каролев
              ахахаххахахххахахахххахахххааххах голям майтап.
              Недей така сега щеше да се издигне до министър и да хваща тонове кокаин и хашиш.ахахах.Както до сега го правеха БСП, НДСВ, ДПС. и затова и ще ни приемат в шенген аххахахах
              Те докараха външни агенти от короната да затягат каналите аххахаи така всички да работят за тях.ахахахха Ужас.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Неизличимия комплекс от едно тоталитарно време го търси при герберастите. Там всичкото дето се е блъскало да става висш партиен апарат, ама е било отрязано поради некадърност, сега намира сбъдване на мечтите си
                Е как заради некадърност, кои го прецени това "народа" ли.Боже я се скрии и не пиши повече.

Коментар

Не, тези двете са маскари. И още някой други, но не всички.
                  Е кой бре? Ми то аз от нямане за кой на изборите за кмет гласувах за Владо Каролев

Коментар

Добре де Соколче, що не си погледнеш собствения джоб. Мен той най-много ме интересува. Е-бат СедеФчо прееба ли те? - Прееба те!!! ББ опандизи ли го? - Йок!
                    Виж сега, това за което говориш е просто един криминален случай.Той човека никога няма да има нищо в България защото вече е разпродадено от съдия изпълнители.
                    И ти от къде накъде ми викаш СОКОЛЧЕ, МАЙМУНЧЕ С ЧЕРВЕН ГЪЗ.И защо ми излизаш с този случай. "прееба ли те", аххаха ами ти си наистина много елементарен типаж.Какво те интересува тебе, че питаш.Бахти и малоумните жалка ри интриганти сте.

Коментар

Абе не знам. Според мен малко трябва да се поспрат комунистите с тази заигравка. Говоря и за БСП и за ГЕРБ. А комисията за защита от дискриминация да се самосезира.

Какво ще правите вие от БСП без комисията за защита от дискриминация. Тя толкова усърдно защитаваше БСП от Бойко Борисов, промени учебниците и махна Ботев и Левски и т.н. Но лошия ГЕРБ махна ръководството на Комисията, назначено от ОФ (пардон, Тройната коалиция). Колко зъл тоталитарен диктатор е този Бойко Борисов...

Коментар

А това че се опитвате да го свържете с други хора си остава вашият голям и не изличим комплекс от едно друго тоталитарно време.
                        Неизличимия комплекс от едно тоталитарно време го търси при герберастите. Там всичкото дето се е блъскало да става висш партиен апарат, ама е било отрязано поради некадърност, сега намира сбъдване на мечтите си

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          Всички са маскари,така ли!!!
                          Не става!!!Беше тая!!!
                          Не, тези двете са маскари. И още някой други, но не всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                            До 1995 г. Бойко Борисов е бил член на БСП, при това положение какво правим с неговия СПИН? А за да не те питам и второ път направо си отговори и за другарката Цецка Цачева.

Коментар

Я виж този пост на Мечо дето той много обича да го поства. Комунист до комуниста, и всичките заедно в ГЕРБ. Ама иначе дружески се пощипват с БСП
                              Всички са маскари,така ли!!!
                              Не става!!!Беше тая!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                                До 1995 г. Бойко Борисов е бил член на БСП, при това положение какво правим с неговия СПИН? А за да не те питам и второ път направо си отговори и за другарката Цецка Цачева.
                                Ми тя тази болест не е ли до живот

Коментар

Working...
                                X