Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеВече казах, магистралите се строят с европейски пари.
А моят въпрос не е измислен от Бойко Борисов, а се задава от много икономисти. Ето пример:
Съгласни ли сте да дадете свои пари за АЕЦ "Белене”?
13:50 | 13.07.2012 |
Красен Станчев, Институт за пазарна икономика
http://www.mediapool.bg/съгласни-ли-...ews195168.html
Янаки Стоилов пред БНР:
"За мен са нелепи аргументите, които чувам от представители на правителството. Явно тон затова дава самият министър-председател, калкулирайки някакви суми и говорейки за 30 хил. лв. и някакви мерцедеси, които трябва да платят българските граждани за построяването на АЕЦ "Белене". Бих препоръчал на правителството, ако има нещо против тази тема, направо да открие по една сметка на българските граждани с размер от 30 хил. лв., с която те да могат в следващите 20-30 години да си плащат тока, парното и всички тези консумативи. Това каза Янаки Стоилов от БСП в предаването "Преди всички" по повод на изказването на премиера Бойко Борисов, че ГЕРБ подкрепя референдума."
http://bulgarski.pogled.info/news/37...-za-referendum
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
"Ако ДАНС разследва цените на хляба, то КЗК ще трябва да разследва взрива в Сарафово"
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМухата никога не пада Гигов, тя винаги намира ново л*йно, на което да се качи
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИнтересно ми е след падането от власт на нашенското диктаторче дали платените агитатори ще останат?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеСтамболов, не разбрах...каква ще е цената на тока през 2020-та, Белене я няма, ок ?
Затова държавните разходи следва да са насочени към подкрепа на саниране на сгради, нови енергоспестяващи технологии и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДето има една поговорка:
"Ти за лудото не питай, то само ще се покаже"
Та и платените агитатори така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеда си чувал за обвързването им с местно съфинансиране?
не съм против магистралите, а за поставянето им като приоритет, а загърбването на други фактори в икономиката и живота на хората в тази държава
Но въпросът е защо същите икономисти не питаха хората за други големи проекти?
Начинът по който се поставя сега въпроса е грозно внушение, не си ли съгласен?
Инфраструктурата в България се нуждае от подобрение и затова има широк обществен консеснсус. Инфраструктурните проекти създават работни места и смекчават кризата.
Докато огромните разходи за АЕЦ Белене освен че създават корупция според мен са заплаха за финансовата стабилност. Виж само загубите на НЕК. Така че въпроса е напълно резонен. Неслучайно Румен Овчаров предлага освен Белене сериозно увеличаване на преките данъци. Много хора не осъзнават, че строежът на АЕЦ Белене означава високи данъци и по-малко пенсии и заплати.
А за екологичните рискове също трябва да се говори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
Първоначално изпратено от gigowВсъщност хамериканците са му скроили шапката на нашенския генерал Нориега. За това сменят предсрочно посланика. Интересно ми е след падането от власт на нашенското диктаторче дали платените агитатори ще останат?
"Ти за лудото не питай, то само ще се покаже"
Та и платените агитатори така...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеВече казах, магистралите се строят с европейски пари.
не съм против магистралите, а за поставянето им като приоритет, а загърбването на други фактори в икономиката и живота на хората в тази държава
Но въпросът е защо същите икономисти не питаха хората за други големи проекти?
Начинът по който се поставя сега въпроса е грозно внушение, не си ли съгласен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВсъщност хамериканците са му скроили шапката на нашенския генерал Нориега. За това сменят предсрочно посланика. Интересно ми е след падането от власт на нашенското диктаторче дали платените агитатори ще останат?
То на мен ми е ясно, че главното ти желание е на всяка цена с всички средства да дойдеш на власт и затова Бойко Борисов ти пречи. И ти никога няма да му простиш разгрома на БСП, която сега има парламентарна група от 38 депутати
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеамаааа, това...лидера ВИ ви е зомбирал наред
все едно си знаете
Стамболов, ти даде ли пари за Магистралите???
А за ВЕИ-тата, доброволно ли си напъха в сметките зелената енергия?)
Я, кажи и без Белене каква ще е цената на тока през 20-та година( има изказвания на енергийния шеф, ако не ви е снесена гереберската линия по въпроса) ?
А моят въпрос не е измислен от Бойко Борисов, а се задава от много икономисти. Ето пример:
Съгласни ли сте да дадете свои пари за АЕЦ "Белене”?
13:50 | 13.07.2012 |
Красен Станчев, Институт за пазарна икономика
http://www.mediapool.bg/съгласни-ли-...ews195168.html
Коментар
-
Стамболов,
този път и любимата ви Германия ще ви покаже среден пръст за Шенген.
Първоначално изпратено от ГласовеБългария няма да влезе в Шенген тази година
България и Румъния няма да се присъединят към Шенген до края на тази година дори и поетапно, е заявил вътрешният министър на Германия Ханс-Петер Фридрих пред вестник „Райнише Пост”. Според Фридрих България няма да успее да постигне дори първия етап, предвиден от проекта за присъединяване - отваряне на въздушните граници. "Смятам, че в момента е невъзможно да има отворени граници за Румъния и България”, коментира Фридрих. Кипърското председателство на ЕС си е поставило за цел България и Румъния да направят необходимите реформи, за да изпълнят критериите за Шенген. По предварителните планове това трябваше да се случи през септември. Според Фридрих този срок е нереалистичен.Ама тя да се самосезира за престъпленията извършени докато е на власт.
Всъщност хамериканците са му скроили шапката на нашенския генерал Нориега. За това сменят предсрочно посланика. Интересно ми е след падането от власт на нашенското диктаторче дали платените агитатори ще останат?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар