IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Та на въпроса :

Защо (от какъв зор) следва ние българите да леем сълзи за убитите евреи през втората световна война, а да ръкопляскаме на вече 60 години продължаващото избиване и малтретиране и прогонване от собствената им земя на палестинци ???
    казах ти ... тъп си до безобразие..Първо ционизъм никой не проповядва в този форум, а точно обратното ...групичка катили ( вкл. и ти ) проповядвате някаква неистова омраза... А ние друга група хора ви молим да престанете, но не защото сме ционисти или някакви други - нисти, а защото сме човешки същества и посяването на омраза срещу другия е неприемливо.....
    обяснявам с ясното съзнание ,че няма как да ме разбереш....НО човек трябва да опитва.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
      в голяма грешка си...Изкарвам те прост , защото си такъв , а не защото си българин..
      Айдеее, барабар Димка с мъжете !!! Тебе кой те пита. Пък и не беше това въпроса. Айде тогава ако се имаш за ционистка да те питам и тебе. Щото Йоската беше евреин с брада, пък ти ми приличаш малко на него. Не знам що.

Та на въпроса :

Защо (от какъв зор) следва ние българите да леем сълзи за убитите евреи през втората световна война, а да ръкопляскаме на вече 60 години продължаващото избиване и малтретиране и прогонване от собствената им земя на палестинци ???
      Last edited by mechobikov; 06.08.2012, 08:19.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

6. Значи те в български форум могат да ни нападат и да ни дават акъл. Да ни изкарват прости заради това че сме българи.
        в голяма грешка си...Изкарвам те прост , защото си такъв , а не защото си българин..

Коментар

• 1. Манков, сабален не мога да разбера намека ти. Трябва да обясниш.
          2. Аз няма да те карам да мислиш, само ще обясня с думи прости, че и аз сам да се разбера, как се изненадах от това, че ционизма, може да накара уж интелигентни хора да оглупеят и да се изравнят с едни животни дето ядат булашик.
          3. Циониста се опита да ни съди, че прекалено много сме се били вживявали за насилствената ислямизация в Родопите през османско време.
          4. Когато за да го вразумя, използвах неговите методи едно към едно и казах, че те пък прекалено много се вживяват за избиването на някакви си евреи (които не са българи) през втората световна война, се отвориха вратите на ада.
          5. Никове, за които си мислех, че са българи и не би следвало да имат нещо общо с ционистическия тероризъм и промиването на мозъци ме нападнаха и започнаха да ме плюят.
          6. Значи те в български форум могат да ни нападат и да ни дават акъл. Да ни изкарват прости заради това че сме българи.
          7. Пък ние нямаме право да им кажем "АЙ СИКТИР" !!!
          8. И пак да задам въпроса, на който ционистите не ми отговориха, а се измъкнаха по тяхному с argumentum ad hominem.

tnm

Коментар

• Почна се http://news.ibox.bg/news/id_2083467178
            Ако САЩ не ни крепят, драконите ще ни превземат.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Ционизмът е бащата на...

...фашизма и национал-соционализма.

Нека, засега, видим три снимки:

Циониста Жаботински, пресъздал на практика, в живота, идеите на Теодор Херцел (Бенямин Зеев), основоположника на ционизма. Създал еврейските групи по целия свят, съществуващи и сега, измислил си и ционистска униформа.
              Снимката е от 1903 - 1908 година:

Мусолини, фашизъм. Снимка около 1936 година

Хитлер, национал-социализъм, снимка от 1940-41 година:

Така. Засега ви пускам само изображения и годините им.

Некой вижда ли прилика във всичките тях, почвайки от циониста Жаботински?
              Гледайте, мислете.
              Last edited by vmаnkov; 06.08.2012, 01:46.
              Свободен във виелицата.
              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Циганче пита баща си:
                - Татко, какво е демокрация?
                Бащата:
                - Демокрация е тогава, когато всички бели работят, а ние получаваме помощи просто ей така.
                - А това не ги ли дразни?
                - Дразни ги, ама това вече е расизъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Абе, този Бойко за къв чеп прави магистрали, като пуска по тях крави и едър дивеч. Баси магистралата от Ботевград почти до София с ограничение 90 и знаци внимание Едър рогат добитък
                  За теб е шега , но миналата година при разклонението за Суворово преди Варна ми излезна една крева с опит да прескочи междинната мантинела / да бяха я взели нея тази година но Олимпиадата/ понеже не успя ,се върна и спря в средата на магистрала...Добре че беше сравнително пусто и карахме с не повече от 120 .....та спряхме три коли на сантиметри...

Коментар

• dessi_georgieva -Разбрахте ли новината, кои щели да влизат септември месец във ВИП Брадър
                    Разбрахме ,че Борисов ще отговаря за корупция пред Европарламента

Бойко Борисов ще отговаря за корупция пред Еврокомисията. Случаят "Борисов" ще бъде обсъден на есенните заседания на новосъздадената в Европарламента комисия "Антимафия". Това заяви в ексклузивно интервю НА ЖИВО в предаването "В епицентъра" със Светла Петрова в ефира на LIVENEWS председателят на Асоциацията на свободното слово Петър Пенчев.

Той и колегите му журналисти Асен Йорданов и Атанас Чобанов са инициаторите на внесения в комисията сигнала за криминалните прояви на българския премиер. Пенчев бе категоричен, че разследване ще има...http://www.livenews.bg/Petar-Penchev...-krachma-35108
                    още тук http://www.livenews.bg/Petar-Penchev...-krachma-35108
                    Last edited by коки; 05.08.2012, 21:51.
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Разбрахте ли новината, кои щели да влизат септември месец във ВИП Брадър.
                      Цецо, Бойко, Дянков, Мирослав Найденов, Фидосова, Станишев и Доган и щели цял месец да изкарат на 150 лв. бюджет. Няма ли да имат право да им идват на свиждане и да им носят храна. Колко ли ще ослабнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Абе, този Бойко за къв чеп прави магистрали, като пуска по тях крави и едър дивеч. Баси магистралата от Ботевград почти до София с ограничение 90 и знаци внимание Едър рогат добитък
                        Ми в книгата за Винету може и да не пише за магистрали, не знам. Аз и нея не съм я чел.
                        tnm

Коментар

• Абе, този Бойко за къв чеп прави магистрали, като пуска по тях крави и едър дивеч. Баси магистралата от Ботевград почти до София с ограничение 90 и знаци внимание Едър рогат добитък

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
                            съвсем си се спекъл...сега кажи социалистите ли са единствените патриоти...ъ ?
                            Герберите и социалистите са от едно и също бандитско-комунистическо котило, което не ни дава да дишаме вече 23 + 45 години. От тях патриотизъм не очаквам. Ако имаше шанс за това или ти или някой от платените герберски или бесепарски драскачи, които взеха участие в разговора за ционизма, щеше да види първо ГРЕДАТА в окото на Дилетанта, а след това сламката в моето око. Но явно няма такива инструкции нито от едната централа нито от другата.
                            tnm

Коментар

Не знам, но в предната дискусия срещу ционизма, останах с впечатлението, че всички герберски писатели заеха ционистическата (а не патриотическата) страна. Това за мен е показателно, че от бандитите патриотизъм не може да се очаква. Щом дават такива инструкции на драскачите си, значи и те самите са такива !!!
                              съвсем си се спекъл...сега кажи социалистите ли са единствените патриоти...ъ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Ционизмът е толкова страшен, колкото и ислямизмът!
                                едното е политическа кауза , а другото е религиозна...на различна плоскост са...

Коментар

Working...
                                X