IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    ти не четеш а плямпаш. Пенсиите 96 г. средно бяха около 90$ а Жан Валдан ги смъкна до 3 долара с хиперинфлацията. Баща ми получаваше 165 лева пенсия. хиперинфлация,индексации, смяна на пари 1:1000 и започна да получава 142 лева. Ето с толкова му увеличиха пенсията БСП и компания. Ако можеш да смяташ кажи на хората за 4 години с колко БСП са им увеличили пенсиите. На баща ми му я увеличиха с минус 23 лева. Или БСП го окраде с 23 лева.колко процента е това върху 165 лева . Обясни на хората. Аман от неграмотни марамунгели!
    Айде да ти дам и аз едно сравнение -
    На майка ми пенсията при идването на ГЕРБ на власт юли 2009 г. беше 241 лв, колкото една МРЗ - 240 лв.
    Сега пак е 241 лв., а МРЗ е 290 лв.
    Така, че това е социалната политика на ГЕРБ спрямо пенсионерите!!!

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%...B0%D1%82%D0%B0

Коментар

ти не четеш а плямпаш. Пенсиите 96 г. средно бяха около 90$ а Жан Валдан ги смъкна до 3 долара с хиперинфлацията. Баща ми получаваше 165 лева пенсия. хиперинфлация,индексации, смяна на пари 1:1000 и започна да получава 142 лева. Ето с толкова му увеличиха пенсията БСП и компания. Ако можеш да смяташ кажи на хората за 4 години с колко БСП са им увеличили пенсиите. На баща ми му я увеличиха с минус 23 лева. Или БСП го окраде с 23 лева.колко процента е това върху 165 лева . Обясни на хората. Аман от неграмотни марамунгели!
      Чунчо, според данните от националния статистически институт през 2005 г средната годишна пенсия е 1615,60 лв, през 2006г е 1825 лв, през 2007г е 2059,40 лв, през 2008г е 2507,60 лв. Та по времето на Станишев пенсиите бяха увеличени ПОВЕЧЕ от 50%.
      През юни 2009г пенсиите също бяха увеличени, защото правителството на Станишев спазваше закона и изчисляваше пенсиите по така нареченото "швейцарско правило".
      След като на власт дойде пожарникаря Законът вече не се спазва, типично по герберски-какво го интересува Боко някакъв закон? И пенсиите си стоят като по времето на Станишев независимо от инфлацията.
      Данните може да ги вземеш от сайта на НСИ тук http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=27&a1=420&a2=421#cont Просто отвори ексел файла най-отдолу на страницата. Но може и да не си правиш труда, аз съм написал истината.

Ама данните са само до края на 2008г, защото герберите криете дори и статистическите данни.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

ПРОГРАМА НА ПП ГЕРБ ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ
        1 юни, 2009 г.

ПРИОРИТЕТ ІV – Създаване на условия за по-сигурен и достоен живот на хората в напреднала възраст
        Реализирането на този приоритет изисква спешни мерки за финансово укрепване на пенсионната
        система. Дефицитът на публичната пенсионна система се равнява на близо 2 % от БВП.
        Понастоящем този недостиг се покрива със субсидия от държавния бюджет, но съществува остра
        необходимост от търсене и на други решения. Политиката на ГЕРБ включва доразвиване на сегашния
        три-стълбов модел на пенсионната система. Паралелно с развитието на пенсионната система ще се изгражда и широка и ефективна мрежа за дългосрочни грижи за възрастните хора.

Действия за реализиране:

1. Ежегодно осъвременяване на пенсиите с коефициент по-близък до нарастването на осигурителния доход;
        2. Насърчаване оставането на работа след придобиване право на пенсия чрез бонуси, водещи до по- висока пенсия при всяка година допълнителна заетост;
        3. Повишаване на добавката към пенсията на самотните пенсионери от 20 на 40 на сто от пенсията на починалия съпруг/съпруга за около 600 хиляди пенсионери;
        4. Въвеждане на ежемесечна добавка към към личната пенсия или сбора от пенсиите на хората над 75 годишна възраст в размер не по-малък от 50 лева;
        5. Засилване ролята на частната инициатива и индивидуалния избор в пенсионното осигуряване, в това число чрез въвеждане на мултифондове с различна степен на риск в отделни инвестиционни портфейли.

http://www.gerb.bg/uf/pages/upr_programa_gerb_1June.pdf

От 5 точки в Програмата на ГЕРБ за реализиране в областта на пенсиите, е изпълнена за 3 години точно 1 точка!!!
        По въпроса за БСП не коментирам, защото там негово величество НАРОДА се е произнесъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          СоКоЛоВ, не виждаш ли че така наливаш вода в моята мелница?
          Ами че аз точно това твърдя през цялото време, че руските курви са осквернили храма и за това подлежат на наказание. Ама си толкова тъп, че дори не осмисляш това, което публикуваш. Позицията на твоята партия е точно обратната на позицията на Светльо Витков.
          А ти СоКоЛоВ, твърдиш че Витков е прав. Внимавай Стамболов да не те изключи от партията.

Това разбра ли го СоКи?

И аз малко се обърках срещу кого пише Сокито.......
          Помислих, че е прогледнал младежа....
          Що пък не..???Винаги има надежда.....

Коментар

ти не четеш а плямпаш. Пенсиите 96 г. средно бяха около 90$ а Жан Валдан ги смъкна до 3 долара с хиперинфлацията. Баща ми получаваше 165 лева пенсия. хиперинфлация, смяна на пари 1:1000 и започна да получава 142 лева. Ето с толкова му увеличиха пенсията БСП и компания. Ако можеш да смяташ кажи на хората за 4 години с колко БСП са им увеличили пенсиите. На баща ми му я увеличиха с минус 23 лева. Или БСП го окраде с 23 лева.колко процента е това върху 165 лева . Обясни на хората. Аман от неграмотни марамунгели!

Тупан, ти така смесваш проблемите и събитията, че става манджа с грозде.....
            След Виденов, дойде Костов и 2001г се смени методиката и коефициентите за изчисляване на пенсиите...
            ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ бяха преебани ...След това при царя и тройната ги вдигнаха с 80% приблизително....
            Неграмотен марамунгел, защо не се върнеш още 50 г назад за да имаш аргументи в полза на задника си.....

Коментар

• Преди управлението на ГЕРБ!!!

По време на управлението на ГЕРБ!!!

Last edited by v.pavlov; 22.08.2012, 19:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                Ей елементарно Равновесие.Я чети и пълней не бъди трол.Троле

Я сега виж и коментара на Витков, точно казан:

"Разбирам, че доста хора се вълнуват от осъждането на „талантливата” група Пуси Райот! Гледах клипът им! В храмът Господен се молим за здраве, щастие, любов и отдаваме почит към мъртвите. Затова е храм! Този акт е подигравка към всички християни и към нашия Бог! Аз лично ги осъждам за това!

Това, че мразят Путин, не им дава правото да се подиграват с Християнската вяра! Любопитно ми е какво ли щеше да им се случи ако го направят това в джамия! Всъщност като се замисля, какъвто и вярващ човек от различна религия да е, не би направил такова нещо!

Не е задължително да си вярващ, но е задължително да уважаваш Вярата на другите хора! А омразата няма място в Божия храм! Все пак сме останали българи заради Вярата си!", написа Витков на страницата си във "Фейсбук".
                "

Я виж какъв точен коментар, ти от тези ли си?А гигов и кат123 такива ли сте?Явно.
                СоКоЛоВ, не виждаш ли че така наливаш вода в моята мелница?
                Ами че аз точно това твърдя през цялото време, че руските курви са осквернили храма и за това подлежат на наказание. Ама си толкова тъп, че дори не осмисляш това, което публикуваш. Позицията на твоята партия е точно обратната на позицията на Светльо Витков.
                А ти СоКоЛоВ, твърдиш че Витков е прав. Внимавай Стамболов да не те изключи от партията.

Това разбра ли го СоКи?
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

През 2011 г. 60 км изцяло отремонтиран път баня карлово Пловдив. магистрала таз година около 70 км и се работят още 33 и по време на управлението на Боко ще имаме ПЪРВАТА цяла магистрала. отделно метрото в София, отделно магистрала струма, отделно магистрала хемус, и магистралата до свиленград, всичко това се работи с нашите(на данъкоплатците пари) пари. преди 3 месеца започна орновен ремонт на 150 километра от магстрала траки до кърортите в разлог и банско. Та наясно ли си колко струва да се построи един надлез. тези 3 километра имат и надлези включени в цената. Нещо не щете да коментирате вашето "управление" през 1996 и 1997 г. Тогава гласувах за БСП с идеята да имат парламентарно мнозинство и да могат да управляват без да им пречат. Зарекох ,че че око се посрамят повече никога няма да гласувам за тях. Те не се посрамиха посраха се.и знеш ли какъв лаф изкараха. Може да се посерем ама няма да се посрамим! Плюнчовци.
                  Виж какво Чунчо не се излагай,
                  С теб мога да ти искам мнението дали да държа още дълги в ДАХ тези дни.
                  Иначе се връщам от морето .
                  Хемус затворена пред Варна в двете посоки около Суворово обикаляш като луд , пред София затворена в двете платна за два дни катастрофа по пътя се ремонтираше над 20 места . При Търговище се работи на принципа човек , кръпка, стоп и ремонче.....
                  Метрото приятелю се возя от 25 години моля....
                  Магистрала Люлин кацна в Люлин но няма кой да пътува а пак през Княжево...
                  На Петолъчката не ми се говори три дни и суха храна...До Стара Загора беше готова ...Катастрофи по магистралата над 180 за тези 15 дни . Монотонно каране и заспали шофьори....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ти си луднал ...
                    Аз ти казвам че от теб и една червена бабичка няма нищо различно....ти пишеш че при ЖАН Виденов били 3 долара. После станала 90 долара -ами той ББ няма и грам заслуги за това . През изминалите години работи по съкращаване на пенсии и пенсионери,инфлация ,качване на цени и енергоносители и увеличаване на безработица...

Една червена бабичка би ми отговорила че с три долара , тогава с тези пари си е плащала ток ,парно и хляб и кисело мляко....Така ми отговориха на една барикада и даже ме нападна с бастуна .. ....А ти ми отговаряш че са вкарали някого в затвора ами той да не ми го сготвят да го вечерям днес... а и станал съм червен според теб защото не вярвам вече на лъжи.......
                    Last edited by 4un4o; 22.08.2012, 19:04.

Коментар

С 20% . ГЕРБ ги плаща. а БСП ги обещаха! Те нали са майстори по обещанията и по подлагане на динените кори.
                      Първо не си в час, и второ къде ги сънуваш тези 20 %...направи си справка, поне чети това, което вожда ви срича!!!

Коментар

• Милионерите-всичко за най-богатите българи и техния капитал

Бойко Борисов, Цветан Василев и Иво Каменов оглавяват класацията за най-влиятелните българи според българското издание на "Форбс".

Списанието прави своята традиционна класация и в България за първа година. В продължение на година са подготвяни предложенията за номинации - първоначално това са били 250 човека, след това са били редуцирани до 60.

И от тях - с гласуване е избран топ 10. В списъка има политици и държавници, и личности от бизнеса и представители от неправителствения сектор.

Премиерът Бойко Борисов оглавява и тази класация, информира bTV. На второ място е неколкократният банкер номер 1 и мистър икономика за 2011 Цветан Василев, на трето - бизнесменът Иво Каменов, на четвърто вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков. Президентът Росен Плевнелиев заема пето място в класацията, следват издателят Огнян Донев, бизнесменът Валентин Златев, вътрешният министър Цветан Цветанов и бизнесменът Красимир Гергов.

Единствената дама в класацията е Цветелина Бориславова.
                        http://www.facebook.com/notes/hristo...14267641943197

Коментар

През 2011 г. 60 км изцяло отремонтиран път баня карлово Пловдив. магистрала таз година около 70 км и се работят още 33 и по време на управлението на Боко ще имаме ПЪРВАТА цяла магистрала. отделно метрото в София, отделно магистрала струма, отделно магистрала хемус, и магистралата до свиленград, всичко това се работи с нашите(на данъкоплатците пари) пари. преди 3 месеца започна орновен ремонт на 150 километра от магстрала траки до кърортите в разлог и банско. Та наясно ли си колко струва да се построи един надлез. тези 3 километра имат и надлези включени в цената. Нещо не щете да коментирате вашето "управление" през 1996 и 1997 г. Тогава гласувах за БСП с идеята да имат парламентарно мнозинство и да могат да управляват без да им пречат. Зарекох ,че че око се посрамят повече никога няма да гласувам за тях. Те не се посрамиха посраха се.и знеш ли какъв лаф изкараха. Може да се посерем ама няма да се посрамим! Плюнчовци.
                          И сега какво правим с тези магистрали - построихме ги и край! Нова безработица!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                            А при управлението на ГЕРБ с колко долара се увеличиха пенсиите???
                            Не търси да ти кажа - НУЛА!!!
                            С 20% . ГЕРБ ги плаща. а БСП ги обещаха! Те нали са майстори по обещанията и по подлагане на динените кори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                              Ами по време на финансова криза по света, с колко искаш да ти вдигнат пенсиите и на всичкото отгоре тепърва ще ги вдигат.И това има значение за електорален плъх като теб явно.И партии като БСП. Таова разбра ли го?
                              А с колко вдигнаха заплатите на държавните чиновници?
                              За тях няма ли криза...по твоята логика!!!!

Повишават заплатите на държавните чиновници от първи юли, догодина вдигат заплатите на министрите

19.юни.2012 / 19:46
                              http://www.tvevropa.com/bg/news/bulgaria/view/72302

Нали знаеш 50 % от ТВ Европа на кого е, за това ти е цитирам!!!
                              Last edited by kat123; 22.08.2012, 19:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                                А вие от ГЕРБ за 3 години какъв проект за развитието на държавата направихте..., построихте няколко километри магистрали и това е...

Коментар

Working...
                                X