Първоначално изпратено от kat123
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеМного правилна и позитивна политика, Ниска инфлация (не 3000%) и няма нужда да се индексират доходите. Какво правеше серГей. ето: http://www.nsi.bg/EPDOCS/Inflation_god2011.pdf
През управлението на серГей за 4 години 33.3% инфлация Пенсиите вдигнати с 20% за сметка на ГЕРБ. това решение е взето от БСП в края на мандата когато те много добре знаеха ,че ще бъдат изхвърлени от властта като кирливи котета както и стана.
Увеличение на пенсиите от ГЕРБ догодина 7% при инфлация 7.9% как ти се струва а? Има ли разлика? Сергей е ограбил българският пенсионер с 13.3 % а Герб с 0.9% Защо да вдига пенсиите. Ама вие комунягите само ревете за пари а работата кой ще ви я свърши?
Решението на правителството на Станишев за вдигане на пенсиите от юли 2009г е заради изпълнението на "швейцарското правило" отменено от герберастите.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЧовек олеква когато пише небивалици....Ние сме кумуняги че никога не сме гласували на парламентарни за БСП а ти гласувал за БСП- комунисти Виденов и БСП Борисов си десен....Last edited by 4un4o; 22.08.2012, 20:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАми ти пък, кого защитаваш ???
В Русия има тирания, то е ясно !!!
Ако тиранина е Путин, кой е поробения? Виж руските пари какво са направили в Турските курорти, от Несебър до Влас. Това са парите на обикновения руснак, които е Икономически свободен да прави каквото си поиска и където си поиска
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеМного правилна и позитивна политика, Ниска инфлация (не 3000%) и няма нужда да се индексират доходите. Какво правеше серГей. ето: http://www.nsi.bg/EPDOCS/Inflation_god2011.pdf
През управлението на серГей за 4 години 33.3% инфлация Пенсиите вдигнати с 20% за сметка на ГЕРБ. това решение е взето от БСП в края на мандата когато те много добре знаеха ,че ще бъдат изхвърлени от властта като кирливи котета както и стана.
Увеличение на пенсиите от ГЕРБ догодина 7% при инфлация 7.9% как ти се струва а? Има ли разлика? Сергей е ограбил българският пенсионер с 13.3 % а Герб с 0.9% Защо да вдига пенсиите. Ама вие комунягите само ревете за пари а работата кой ще ви я свърши?
Днес, 19:28
Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
ти не четеш а плямпаш. Пенсиите 96 г. средно бяха около 90$ а Жан Валдан ги смъкна до 3 долара с хиперинфлацията. Баща ми получаваше 165 лева пенсия. хиперинфлация,индексации, смяна на пари 1:1000 и започна да получава 142 лева. Ето с толкова му увеличиха пенсията БСП и компания. Ако можеш да смяташ кажи на хората за 4 години с колко БСП са им увеличили пенсиите. На баща ми му я увеличиха с минус 23 лева. Или БСП го окраде с 23 лева.колко процента е това върху 165 лева . Обясни на хората. Аман от неграмотни марамунгели!
ПРОГРАМА НА ПП ГЕРБ ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ
1 юни, 2009 г.
ПРИОРИТЕТ ІV – Създаване на условия за по-сигурен и достоен живот на хората в напреднала възраст
Действия за реализиране:
1. Ежегодно осъвременяване на пенсиите с коефициент по-близък до нарастването на осигурителния доход;
http://www.gerb.bg/uf/pages/upr_programa_gerb_1June.pdf
http://www.nsi.bg/files/Cpi_Calc/NSI...tility_xsl.xml
Хайде спри с лъжите и оправданията за Станишев!!!! Изтъркана песен.
Първо, виж какво сте обещали и какво сте изпълнили!
Второ, кажи ни министъра на финансите да отвори сайта на НСИ и да види колко е инфлацията по данни на НСИ , за времето, през което той е управлявал . Не 7,9% , а 10,4 към момента, а до края на годината не се знае на колко ще се за вихри!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНа Витоша има достатъчно паша.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе съм запознат със случая в пълен обем ,но пишеше че са патентовали предварително всички атрибути на деянията си там цветни шапки и т..н. и всички ползващи трябва да плащат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКатаджията чушките дано станат 10 кинта доматите поне 5.На който не му харесва имотите по селата пустеят и са без пари.Никой не ви е длъжен с нищо.Най малкото да се съобразява с вашите мечти за цени.Вместо да хленчите и да упреквате правителството хващайте мотиката.Като не искате дреме ми на фара.На Витоша има достатъчно паша излизайте и почвайте.Не съм защитник на правителството ама мързела се лекува с глад и мизерия.
Правителството да си изпълнява обещанията и Програмата!!!!
За останалото Народа ще си каже думата, ако изборите що годе бъдат относително честни!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеАйде да ти дам и аз едно сравнение -
На майка ми пенсията при идването на ГЕРБ на власт юли 2009 г. беше 241 лв, колкото една МРЗ - 240 лв.
Сега пак е 241 лв., а МРЗ е 290 лв.
Така, че това е социалната политика на ГЕРБ спрямо пенсионерите!!!
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%...B0%D1%82%D0%B0
Коментар
-
Катаджията чушките дано станат 10 кинта доматите поне 5.На който не му харесва имотите по селата пустеят и са без пари.Никой не ви е длъжен с нищо.Най малкото да се съобразява с вашите мечти за цени.Вместо да хленчите и да упреквате правителството хващайте мотиката.Като не искате дреме ми на фара.На Витоша има достатъчно паша излизайте и почвайте.Не съм защитник на правителството ама мързела се лекува с глад и мизерия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеПрез 2011 г. 60 км изцяло отремонтиран път баня карлово Пловдив. магистрала таз година около 70 км и се работят още 33 и по време на управлението на Боко ще имаме ПЪРВАТА цяла магистрала. отделно метрото в София, отделно магистрала струма, отделно магистрала хемус, и магистралата до свиленград, всичко това се работи с нашите(на данъкоплатците пари) пари. преди 3 месеца започна орновен ремонт на 150 километра от магстрала траки до кърортите в разлог и банско. Та наясно ли си колко струва да се построи един надлез. тези 3 километра имат и надлези включени в цената. Нещо не щете да коментирате вашето "управление" през 1996 и 1997 г. Тогава гласувах за БСП с идеята да имат парламентарно мнозинство и да могат да управляват без да им пречат. Зарекох ,че че око се посрамят повече никога няма да гласувам за тях. Те не се посрамиха посраха се.и знеш ли какъв лаф изкараха. Може да се посерем ама няма да се посрамим! Плюнчовци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеСлаба позиция Равновесие. Айде да си адресираш недоволството ти срещу кого е ... Правителството, Съда, Правната рамка на държавата или "Диктатора"... Много добре знаеш че едно наказание не само наказва....... Нима някои се интересува от наркотрафикантите, които получават доживотни присъди, дали им е справедлива или не присъдата.... Публиката трябва да знае, който прави трафик решетка доживот!
Аз съм за много по-строги присъди, тези к*рвета ги употребяват, а те си мислятче са яхнали вълната и в един момент това ще го осребрят!
В Русия има тирания, то е ясно !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеСлаба позиция Равновесие. Айде да си адресираш недоволството ти срещу кого е ... Правителството, Съда, Правната рамка на държавата или "Диктатора"... Много добре знаеш че едно наказание не само наказва....... Нима някои се интересува от наркотрафикантите, които получават доживотни присъди, дали им е справедлива или не присъдата.... Публиката трябва да знае, който прави трафик решетка доживот!
Аз съм за много по-строги присъди, тези к*рвета ги употребяват, а те си мислятче са яхнали вълната и в един момент това ще го осребрят!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСоки, кви са тези глупости. Мисля че и в този форум ясно изразих мнението си че не може да се вкарва в затвор някой само защото е изразил мнението си срещу един диктатор в храм. Ок да ги глобят, да ги накажат административно. Но затвор е просто признак на диктатура.
Коментар
Коментар