IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• През последните 2 години се закриха около 100К раб. места в малкия и среден бизнес.
    Свободните професии като адвокати, счетоводители, преводачи, зъболекари също отчитат значителен спад. Само това, което е около държавната хранилка диша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Удоволствието да победим БСП в референдум за Белене е неописуемо
      Не можете да победите на референдум за Белене. Вие ще призовете да не се гласува и така на референдума (ако изобщо го допуснете) няма да има активност като на последните парламентарни избори, с което референдумът ще стане невалиден. А мнозинството българи ще са ЗА Белене.
      Това е толкоз просто и логично!
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ти ме клеветиш, защото загуби спора, и аз имам право да те наричам клеветник, и партия ГЕРБ, на която ти си представител клеветническа докато или не цитираш мой пост, който да е съставомерен по член 162 от НК или да ми се извиниш публично !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
          Ами че примерно е станал милионер в западна развита икономика и знае какво да прави в развиваща се такава.Това разбираш ли го?
          И какво общо има милионите на Плевнелиев, с това дали е достоен президент?
          Едно е да се занимаваш с бизнес, друго е да си президент и да правиш политика.
          Бизнесът може да му се отдава, но Плевнелиев е чужд на политиката!!!

Last edited by kat123; 08.08.2012, 19:50.

Коментар

Ами кои е "мафията" и кои от това понятие те управлява, знаеш ли въобще или ще дадеш факти.
            Аз октопод с пипала мога да кажа за БСП,ДПС,СДС НА ИВАН КОСТОВ.Всичките им ръководители са били на обучение в ГРУ.
            Техните агент ръководители са предимно руснаци.Как няма да се "борят" за "Белене".

Как ще тръгваш да сравняваш Калфин с Плевнелиев, все едно да сравняваш Т.Ж с Б.Б
            Или Хрушчов със Иван Костов.
            Или ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА със Цецка.Даже още по далечно ти е сравнението.

Историческото време налага някои неща, което едва ли ще осъзнаете скоро.Просто след 65г. назад и преди това още колко века назад, е време за малко напред.
            Това дали ще стане с Б.Б или без него все таз.Разбираш ли го това?
            Явно много си объркан, човече!

Last edited by kat123; 08.08.2012, 19:51.

Коментар

1.Логически следва че истина е това и само това, което казва мечобиков. И после аз съм бил тоталитарен
              2. Засега ще бъда много скромен и ще пусна само това Става за чл.162
              3.Препоръчвам само тези специалисти, които нямат конфликт на интереси
              4.Натрапливата ти квалификация към Бойко Борисов е израз на безсилие и предчуствие за загуба
              5.Цяла България изобщо не се интересува от Бриджит Бардо.
              1. По първа точка ме нападаш лично, и лъжеш, че аз те нападам. Аз просто казвам истината, че ГЕРБ е тоталитарна партия, тъй като променливите позиции на лидера се копират папагалски от членовете и.
              2. Това, което пускаш не подстрекава към насилие. Следователно когато ти свършиха аргументите ти започваш да клеветиш. Аз момче младо, неразбиращо от право се съгласявам с колегата, че убитите евреи са около 30000. Можеш ли да обясниш клеветнико долен как това призовава към насилие. Напротив ти стана престъпник като ме клеветиш, че съм престъпник, какъвто аз е видно от цитата, че не съм !!!
              3. Съгласен съм
              4. Това, че Бащицата (да се свети името му) е бандит е истина, която ти с лъжи се опитваш да прикриеш и ме караш да се повтарям. През деветдесетте години Бащицата работеше съвместно с групировката СИК.
              5. Така е, България се интересува от Борисов, който се оказа страхливец в схватката с една баба (Бриджит Бардо) дето мирише на пръст и е грозна като смъртта !!!
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

Е чак толкова изкривен ли трябва да е един човек за мисли така примерно.
                Не съм изкривен бе .... То си личи, сляп да си, пак ще го забележиш, сложи си ръка на сърцето .....
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                  За теб не съм казвал, че си платен. Ти си си просто щур Но Стамболов, дори да не е платен, е на служба. В смисъл че е тук за да служи на каузата, независимо дали за пари, по заповед, или по убеждение.
                  Е чак толкова изкривен ли трябва да е един човек за мисли така примерно.

Коментар

Не бре мрежо и на мен не ми плащат, просто това мисля.Ти можеш ли да го кажеш за себе си?Сигурен съм и за Стамболов.
                    Какви знамена какви глупости,това да не ти асамблея на мира.Поредната социалистическа утопия.
                    Вие не можете ли да приемете че има хора които се дразнят на лайшки начини на мислене, тъй като и не са могли да ги научат да мислят правилно.
                    За теб не съм казвал, че си платен. Ти си си просто щур Но Стамболов, дори да не е платен, е на служба. В смисъл че е тук за да служи на каузата, независимо дали за пари, по заповед, или по убеждение.
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                      С кое доказва...например!!!.
                      Ами че примерно е станал милионер в западна развита икономика и знае какво да прави в развиваща се такава.Това разбираш ли го?

Коментар

Работата е дебела щом Стамболов остана след работно време Явно от Центъра са издали спешна директива всички да се събират под знамената ....
                        Не бре мрежо и на мен не ми плащат, просто това мисля.Ти можеш ли да го кажеш за себе си?Сигурен съм и за Стамболов.
                        Какви знамена какви глупости,това да не ти асамблея на мира.Поредната социалистическа утопия.
                        Вие не можете ли да приемете че има хора които се дразнят на лайшки начини на мислене, тъй като и не са могли да ги научат да мислят правилно.

Всяко правителство тук в България е резултат от предходните две най малко или от резултата от техните действия.Всеки факт е предизвикан от сбор събития в миналото.Нали така.Нямаше да си говорим сега така, ако имаше политически плурализъм и приемственост.Ами как да стане едните са врагове на България в момента опозицията.Ако са извън властта. Как е тези процеси защо никои не говори за тях.А двуутробно.кажи нещо.

Коментар

Работата е дебела щом Стамболов остана след работно време Явно от Центъра са издали спешна директива всички да се събират под знамената ....

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                            Не искам мафията да ме управлява!!!
                            Ами кои е "мафията" и кои от това понятие те управлява, знаеш ли въобще или ще дадеш факти.
                            Аз октопод с пипала мога да кажа за БСП,ДПС,СДС НА ИВАН КОСТОВ.Всичките им ръководители са били на обучение в ГРУ.
                            Техните агент ръководители са предимно руснаци.Как няма да се "борят" за "Белене".

Как ще тръгваш да сравняваш Калфин с Плевнелиев, все едно да сравняваш Т.Ж с Б.Б
                            Или Хрушчов със Иван Костов.
                            Или ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА със Цецка.Даже още по далечно ти е сравнението.

Историческото време налага някои неща, което едва ли ще осъзнаете скоро.Просто след 65г. назад и преди това още колко века назад, е време за малко напред.
                            Това дали ще стане с Б.Б или без него все таз.Разбираш ли го това?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Напротив много добре се оправям в кризата но тая милиционерска безпардонност и простотия ме дразни.Тези хора са объркали управлението на държавата с управление на милицията.Тази работа с издаване на заповеди няма да стане.
                              Е Бате Пешо,
                              Все пак не ми отговори дали си закопнял за школуваните изказвания на БСП функционерите, за непрестанната мисъл за хората /разбира се нашите хора/ и за ораторските качества на Царя? За сбирките на Доган, неговите кръгове от фирми и как той си разпределяше баницата и комисионите на прочут хидромелиоратор?
                              А това не е ли безпардонност и арогантност?????
                              Не знам за кои заповеди говориш, но едва ли си закопнял за тихите задкулисни заменки на хиляди декари за 3 милиарда, за раздадените 10 милиона на медии, за да сиги напазаруваме. За дадените на г-жа Йосифова на тъмно милиони за лобиране, а тя по случайност сега е в леглото на Станишко. За тихите сделки за военно оборудване, за тихото шумолене на стоте милиона лихвите за Боингите, за стотиците милиони за Сименсите, и другите скелети от гардероба, които още не сме изплатили. За рапортуването, че батко и братко са наши момчета и нищо кой знае какво не е станало, нищо че под надзора на министрите изкрадоха милиони и заради тях ни спряха еврофондовете.

Коментар

Но ти работиш за мафията щом цитираш в.Дума и агитираш за Калфин.

А Плевнелиев всеки ден доказва че е достоен президент
                                С кое доказва...например!!!.

Коментар

Working...
                                X