IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
    Да бе да, то и наште маринери биле карали 3 тона пудра захар, а сЕга Шпанците нЕ ги пускат дОма да си одат... Аз съм за строги наказания, законни разбира се
    Говорил съм с много руснаци. Преобладаващото мнозинство казват, че е тиранин. Ама то си личи. Те руснаците не пасат трева.

Относно нашите моряци не мога да разбера защо злобееш. Главния виновник (чорбаджията) вече е пуснат. А срещу капитана и екипажа нищо не могат да докажат. Така, че колегите ще се измъкнат така или иначе. Лошото е, че сега ги малтретират и им губят времето. Защо пуснаха виновника а ???

За милиони няма закони !!! По добре изобщо да няма закони !!!

Анархия мать порядка !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Шкода Суперб, закупена на 06.12.2010 година. В момента на 27000 км. Невероятен автомобил. От класа на ауди А6 и Е класа на мерджо по голяма база от Пасата с мотор на ауди 1.4 турбо бензин и гори при тарикатско шофиране с 80 км в час 4.5 л на сто. с климатик на магистралата при 160 км в час 6.8 на сто.баса е приет. губиш го помисли си. Иди в София в аутобохемия и попитай тъмно син Суперб прехвърлян ли е през юни.
      Ша питам, ама не ми се връзва, човек чакаш индексация на заплатката и губещ от инфлацията по какъвто и да е повод, да може да си купи нова кола, ако това не му е и по-важно от жилището като на тези дето си продадоха нивите през 90-те за нови коли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
        Айде на бас, че не си си купил нова кола! Това го измисли за да докажеш, че при Бойко няма инфлация , а това е безумие. Ако спечеля баса, ще ми купиш ли нова кола?
        Шкода Суперб, закупена на 06.12.2010 година. В момента на 27000 км. Невероятен автомобил. От класа на ауди А6 и Е класа на мерджо по голяма база от Пасата с мотор на ауди 1.4 турбо бензин и гори при тарикатско шофиране с 80 км в час 4.5 л на сто. с климатик на магистралата при 160 км в час 6.8 на сто.баса е приет. губиш го помисли си. Иди в София в аутобохемия и попитай тъмно син Суперб прехвърлян ли е през юни.

Коментар

Моите доходи не са индексирани от 2007 година. Просто си намерих допълнителни доходи за да компенсирам няколкото години инфлация от около 10% на година при управлението на БСП. През Бойковото правителство си купих нова кола за 35000 лева и за 3 години я изплатих. миналият месец последна вноска и си я прехвърлих. Какво да недоволствам. При сергейко ми се късаше сърцето когато цените вървяха нагре неконтролируемо и то само в България. в Европа инфлацията беше под 2% годишно. Така увеличават пенсиите БСП. дават то 5лева и инфлацията ти взема 15 месечно. Показах ви таблица с процентите инфлация. аргументирано а? какво ще кажеш? Защо тук в този форум всеки пльока врели некипели и никой не се аргументира с доказателства за тезата си?
          Айде на бас, че не си си купил нова кола! Това го измисли за да докажеш, че при Бойко няма инфлация , а това е безумие. Ако спечеля баса, ще ми купиш ли нова кола?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Задал ли си си въпроса че грешката може да е при теб.....
            Тук сме все стари никове и освен няколкото платени Гербери който дойдоха на помощ на Стамболов напоследък ти си малцинство...Какъв интерес имам от туй да ми е зле при Борисов ако не е така за мен и мойто семейство. Помисли въху това което съм написал. Никой не ти пречи да гласуваш за ГЕРБ ама да казваш на черното ,бяло и обратното е липса на уважение към колегите и особенно за интелекта им ....
            Моите доходи не са индексирани от 2007 година. Просто си намерих допълнителни доходи за да компенсирам няколкото години инфлация от около 10% на година при управлението на БСП. През Бойковото правителство си купих нова кола за 35000 лева и за 3 години я изплатих. миналият месец последна вноска и си я прехвърлих. Какво да недоволствам. При сергейко ми се късаше сърцето когато цените вървяха нагре неконтролируемо и то само в България. в Европа инфлацията беше под 2% годишно. Така увеличават пенсиите БСП. дават то 5лева и инфлацията ти взема 15 месечно. Показах ви таблица с процентите инфлация. аргументирано а? какво ще кажеш? Защо тук в този форум всеки пльока врели некипели и никой не се аргументира с доказателства за тезата си? Я дай на кое черно съм казал бяло? Като не ти харесва и не можеш да живееш без комунистите гласувай за тях. Но на този хал си именно защото досега си гласувал за тях и си им давал вота си за да могат да те ограбват чрез кражбите на средства от б'джета.
            Last edited by 4un4o; 22.08.2012, 21:08.

Коментар

За прост ....ти го каза. Те и за бай Тошо разпрявяха ,че е прост, ама 45 годинки му целуваха кафявата точка. Бойко, не е дипломатичен ,но акъла му е бръснач. Много вишисти ще Ви сложи в малкият си джоб. И е курназ. Не е медуза като плазмодия СерГей.
              Задал ли си си въпроса че грешката може да е при теб.....
              Тук сме все стари никове и освен няколкото платени Гербери който дойдоха на помощ на Стамболов напоследък ти си малцинство...Какъв интерес имам от туй да ми е зле при Борисов ако не е така за мен и мойто семейство. Помисли въху това което съм написал. Никой не ти пречи да гласуваш за ГЕРБ ама да казваш на черното ,бяло и обратното е липса на уважение към колегите и особенно за интелекта им ....

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                Не знам дали си даваш сметка колко си прост - по прост и от ника си
                Кое не ти харесва бре маминото? дай някакви аргументи. Аз пък казвам ,че си мухльо, защото говориш без да се аргументираш. типично по комунистически. Дай да видим защо съм прост.
                П.П. И какво просто има в ника ми . Хем незнаеш хем бръщолевиш. Това е мексиканско име от някакъв стар сериал кога ти още си се люлял в на баща си топузите.
                Та като споменах баща ти...той е простака ,че не те е метнал на рогозката да те изруча мачката, та да не разваляш на майка си убавата катерица с таз голяма тъпа картуна.
                Last edited by 4un4o; 22.08.2012, 20:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Не знам как се чувства Станишев ,но и аз чувствам същото ега ти народа , избиратели те и интелигенцията , щом три години ни управлява един прост пожарникар и милиционер....:В частност защо учих толкова време и ходих на стаж на майната си за да разбера че може и без диплома....да ставаш отговорен фактор в клуба по интереси...
                  За прост ....ти го каза. Те и за бай Тошо разпрявяха ,че е прост, ама 45 годинки му целуваха кафявата точка. Бойко, не е дипломатичен ,но акъла му е бръснач. Много вишисти ще Ви сложи в малкият си джоб. И е курназ. Не е медуза като плазмодия СерГей.

Коментар

Швейцарското правило си го заври отзад. Ти в къщи като си получиш заплатата и знаеш ,че разполагаш с 460 мизерни лева(едва ли с този птичи мозък може да взимаш повече), можеш ли да си приложиш швейцарското правило и да похарчиш 560 лв. Така е и в държавата. Когато крадохте и не създадохте условия за развитие на икономиката ни, откъде да се напълни бюджета ,че да се правят увеличение на разходите. Това правителство още не може да премахне напълно, корупционните ви практики, по цялата административна верига. Иди питай "РИБОЛОВЦИТЕ" на Капитан Андреев как е сега рушвета . върви ли или шубето е голямо. Имам рода там и знам ,че напълниха гащите като ги ловнаха със кинтите от рушвети.
                    П.П. Затова и тази година е доходоносна за всички селскостопански производители. Добри цени без конкуренция от Турция и Гърция и добри печалби за селяните. Най сетне. досега бяха винаги преебавани от дъмпинговите цени на съседите. Затова и не можеш да видиш вече необработени земи.Скоро видях изоран един чукар. Явно за да си вземат хората субсидиите. а Серго им даваше по един среден пръст.
                    Не знам дали си даваш сметка колко си прост - по прост и от ника си

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Русия е голяма страна, има много хора с пари. Но толкова много затвор, за това че са казали нещо в църквата. На руснаците не вярвам да им пука от нашето мнение, че Путин е тиранин. Повечето от тях точно това си и мислят и без друго.
                      Да бе да, то и наште маринери биле карали 3 тона пудра захар, а сЕга Шпанците нЕ ги пускат дОма да си одат... Аз съм за строги наказания, законни разбира се

Коментар

Не съм никакъв. Гласувам за силно правителство с мнозинство в парламента, Давам им шанс и ако не успеят ги зачертавам от картата на света. За Герб ще дам втори глас, защото се справиха най добре от всички досега. Не че нямат гафове,но за мен те се справха отлично.БСП и като управляващи и като опозиция са кръгли НУЛИ. Щом един пожарникар ги управлява 4 години с правителство на малцинството, значи ПОВЕРВАЙ ми са си кръгли нещастници. И всички тук които ги защитавате и им симпатизирате сте същите несретници.
                        Не знам как се чувства Станишев ,но и аз чувствам същото ега ти народа , избиратели те и интелигенцията , щом три години ни управлява един прост пожарникар и милиционер....:В частност защо учих толкова време и ходих на стаж на майната си за да разбера че може и без диплома....да ставаш отговорен фактор в клуба по интереси...

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                          Съгласен, обаче започваме така
                          1. Бойко Борисов
                          2. Цецка Цачева
                          3. Цветан Цветанов и т.н.

Аз не пиша за БСП / изключвам Калфин, защото Плевнелиев не става за тази работа/, а пиша против ГЕРБ!!!
                          Е затова аз предпочитам коалиции.Най ще ми хареса ГЕРБ с ДПС

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Повтарям за по-простите другари!
                            Решението на правителството на Станишев за вдигане на пенсиите от юли 2009г е заради изпълнението на "швейцарското правило" отменено от герберастите.
                            Швейцарското правило си го заври отзад. Ти в къщи като си получиш заплатата и знаеш ,че разполагаш с 460 мизерни лева(едва ли с този птичи мозък може да взимаш повече), можеш ли да си приложиш швейцарското правило и да похарчиш 560 лв. Така е и в държавата. Когато крадохте и не създадохте условия за развитие на икономиката ни, откъде да се напълни бюджета ,че да се правят увеличение на разходите. Това правителство още не може да премахне напълно, корупционните ви практики, по цялата административна верига. Иди питай "РИБОЛОВЦИТЕ" на Капитан Андреев как е сега рушвета . върви ли или шубето е голямо. Имам рода там и знам ,че напълниха гащите като ги ловнаха със кинтите от рушвети.
                            П.П. Затова и тази година е доходоносна за всички селскостопански производители. Добри цени без конкуренция от Турция и Гърция и добри печалби за селяните. Най сетне. досега бяха винаги преебавани от дъмпинговите цени на съседите. Затова и не можеш да видиш вече необработени земи.Скоро видях изоран един чукар. Явно за да си вземат хората субсидиите. а Серго им даваше по един среден пръст.
                            Last edited by 4un4o; 22.08.2012, 20:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Бе ти няма ли да разбереш че куманягите са боклуци и то не само в България а по цял свят.Не харесвам Бойко но ако от мен зависеше тия ще им взема всичкото имущество и в Белене.

Съгласен, обаче започваме така
                              1. Бойко Борисов
                              2. Цецка Цачева
                              3. Цветан Цветанов и т.н.

Аз не пиша за БСП / изключвам Калфин, защото Плевнелиев не става за тази работа/, а пиша против ГЕРБ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                                Защитавам границите, които не трябва да се преминават!

Ако тиранина е Путин, кой е поробения? Виж руските пари какво са направили в Турските курорти, от Несебър до Влас. Това са парите на обикновения руснак, които е Икономически свободен да прави каквото си поиска и където си поиска
                                Русия е голяма страна, има много хора с пари. Но толкова много затвор, за това че са казали нещо в църквата. На руснаците не вярвам да им пука от нашето мнение, че Путин е тиранин. Повечето от тях точно това си и мислят и без друго.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X