IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Справям се криво ляво

Пък за твоите парички съм сигурен, че е лоша идея да ги буташ в чужди акции, защото в теми за български акции не съм те виждал - пък при чуждите акции или еле пък валута се налага да се знаят тези неща, които ти не ги знаеш.
    Чуй ме сега. Търгувам само валута чрез български лицензиран ИП който съм проверил.
    В акаунта не държа повече от 1000 лева Другите пари са в банка на депозит и си ги връткам на реална обмяна и средно им докарвам около 5-10 процента плюс тримесечна лихва. С акаунта само скалпирам по ПА и мартингейл и нямам ден на зауба не помня вече от кога . Така ,че гледай да не ти пратят маржин кола и не бери грижа за мен. Аз повече от 10 пипса не мога да загубя от сделка и после по схемата с мартингейла си ги връщам с печалба. Дето имаше един девиз с малки суми но редовно. Хайде сполай. дедо трябва веке да спи! Лека!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      И като си голям специалист кажи колко си изкарал. а не кой щял да ми вземе парите. Немой плака на чужд гроб.
      Справям се криво ляво

Пък за твоите парички съм сигурен, че е лоша идея да ги буташ в чужди акции, защото в теми за български акции не съм те виждал - пък при чуждите акции или еле пък валута се налага да се знаят тези неща, които ти не ги знаеш.

Коментар

Аз за финансови пазари ти разправям, не за интернет реклама Ама те всъщност твои са си паричките ти си решаваш. Просто когато някой ти разправя как стоят нещата в област в която си специалист, със сигурност усещаш тези дето разбират и тези дето само си мислят, че разбират, та така и аз. Реши да ми даваш съвети точно там
        И като си голям специалист кажи колко си изкарал. а не кой щял да ми вземе парите. Немой плака на чужд гроб.
        П.П. И съвети не приемаш. Само да ти кажа, че накъдето си тръгнал аз от там се връщам. Ти си като 3 годишно хлапе. Ти му викаш не пипай печката ,че ще се изгориш ама то докато не пипне и не наддаде вой, не вярва.
        Last edited by 4un4o; 23.08.2012, 00:46.

Коментар

Ще ми вземат хоя за камшик. Дедо ти е бил собственик на интернет клуб около 10 години, и правеше пачки с едни ботове дето цяла нощ цъкаха да отварят реклами по платени сайтове и за всяко цъкане влизаха по няколко цента в торбата. за 10 на дни 200 долара пристигаха с куриер. Бяха направили пътека пред къщи.Да не ти разправям и за други неща .че си малък и акъла ти малко да не те тикнат в дрънгулника.
          Аз за финансови пазари ти разправям, не за интернет реклама Ама те всъщност твои са си паричките ти си решаваш. Просто когато някой ти разправя как стоят нещата в област в която си специалист, със сигурност усещаш тези дето разбират и тези дето само си мислят, че разбират, та така и аз. Реши да ми даваш съвети точно там

Коментар

Един съвет и от младото, НЕ ИГРАЙ на чужди пазари. Разни пишлемета по-млади и от мен ще ти приберат всичките парички
            Ще ми вземат хоя за камшик. Дедо ти е бил собственик на интернет клуб около 10 години, и правеше пачки с едни ботове дето цяла нощ цъкаха да отварят реклами по платени сайтове и за всяко цъкане влизаха по няколко цента в торбата. за 10 на дни 200 долара пристигаха с куриер. Бяха направили пътека пред къщи.Да не ти разправям и за други неща .че си малък и акъла ти малко да не те тикнат в дрънгулника.
            Има ги и сега тези сайтове , но повечето от тях са защитени против такива програмки.
            Last edited by 4un4o; 23.08.2012, 00:34.

Коментар

Сладур си ти ама си малко глупав. С петарката ще идеш при сестра си.
              Един съвет и от младото, НЕ ИГРАЙ на чужди пазари. Разни пишлемета по-млади и от мен ще ти приберат всичките парички

Коментар

Дядо Чунчо разбираш от икономика точно никак. Пък дебелите книги от 1976 отдавна са пълна отживелица, пълни само с напълно неприложими глупости. това дето си мислиш че са умни приказки даже от 1976 година не са. това е някаква смес от лаишки меркантилизъм и марксизъм дето може да е над нивото на някой бакшиш, но по никакъв начин не оправдава претенции за разбира от това което се говори.

Икономическата наука е вече на четири поколения от това далечно време - от което по обясними приичини аз спомени нямам.
                Сладур си ти ама си малко глупав. С петарката ще идеш при сестра си.
                П.П. Аз не разбирам от икономика и от търсене и предлагане, но се сещам защо не те лови сън и се дърлиш тук с мене. И ще ти кажа: Пазара ти го е начукал до сливиците и сега сън не те лови да не гризнеш маржин кола. Дядо ти се е возил на тази лодка преди 3 години. и вече не пуска аванти. Ама ти щом не взимаш от дума ще го ядеш дебелия докато ти уври мозъка!
                Last edited by 4un4o; 23.08.2012, 00:25.

Коментар

. Това пише в дебелите книги и го запомни от Дядо си Чунчо. .
                  Дядо Чунчо разбираш от икономика точно никак. Пък дебелите книги от 1976 отдавна са пълна отживелица, пълни само с напълно неприложими глупости. това дето си мислиш че са умни приказки даже от 1976 година не са. това е някаква смес от лаишки меркантилизъм и марксизъм дето може да е над нивото на някой бакшиш, но по никакъв начин не оправдава претенции за разбира от това което се говори.

Икономическата наука е вече на четири поколения от това далечно време - от което по обясними приичини аз спомени нямам.

Коментар

ГЕРБ се справят ужасяващо. Единствения начин да си спечелил от ГЕРБ е ако разчиташ на държавни поръчки от тях или си милиционер или някакъв друг тип държавен служител. А мисля че е очевидно че мнението точно пък на тези хора не тежи никак.

Във всеки друг случай си загубил. Дори и тези които всъщност продължиха да печелят и при ГЕРБ като хипермаркети и друг подобен стабилен бизнес, губят от управлението на ГЕРБ защото то удари вътрешното търсене. При едно нормално кадърно правителство - дори и това на Станишев да беше човек изкарващ си пари от частния бизнес щеше да е много по-добре сега, ако НЕ управляваха некадърниците от ГЕРБ.
                    Чуй ме момче младо и неуко. През далечната 1976 г имахме един преподавател по Основи на комунизма. Беше служител на ДС и е участвал в аферата Трайчо Костов и ни разказваше много интерни случки.( Изгонен от ДС за системно фиркане и явяване на работа в нетрезво състояние.) Много умен мъж. Та този човек ни казваше така: В една държава в която заплатите растат( в смисъл ,че ги вдигат за да компенсират поскъпването на цените) нищо добро не я чака. Така беше и през Татово време и видя докъде стигнахме. Така беше и по Жан Виденово време и видя докъде я докарахме. Така беше и по серГейско време и пак я бяхме докарали до под кривата круша. ако БСП бяха останали на власт сега нямаше да има какво да ядеш.. Щеше да взимаш 50 лева повече и нямаше да можеш да си купиш нищо с тях.Инфлация над 6 % е пагубна за държавата и е признак на лошо управление.. Това пише в дебелите книги не съм го измислил аз. Вземи си направи една статистика и ще видиш ,че в годините когато са управлявали БСП, инфлацията винаги е била над 6% или с други думи некадърно управление. Не може в цяла Европа да има инфлация 1.7% а в България над 6%. Това е от некадърност и нежелание да се пресечат кражбите и золумите в държавата.
                    В една държава в която има просперитет и икономиката работи, трябва заплатите и пенсиите да са константна величина а цените трябва да падат от свръхпроизводство и свръхпредлагане на стоки и услуги. Това пише в дебелите книги и го запомни от Дядо си Чунчо. Заплатите могат и да растат, но това трябва да се постигне на пазара на труда , пак когато има търсене на работна ръка и предлагането и е малко.
                    Тогава работодателите преценят дали могат да плащат повече за да си осигурят необходимите специалисти. А не като Симката. давайте да вдигаме мнималната заплата и от 240 догодина 310. Или те принуждават работодателите чрез закон да плащат повече, защото на общака ако дам 310 и класа стават 360 а на квалифицираният работник и на него ли да дам 360. Не става! Това води до намеса на държавата и нарушаване на пазарните принципи и саморегулация чрез механизма на търсенето и предлагането. а това за вдигането на мин заплата е пак динена кора поставена от БСП ,чрез подлогата профсъюз.
                    Само дето Симката не може да се усети, защото това му носи допълнителни средства в бюджета , но докога??? Когато нашите заплати станат достатъчно скъпи за инвеститорите те ще избягат в други държави, защото никой не е луд да получава нискоквалифициран труд на тази цена. Отделно ниско производителен, отделно риск от всекидневни кражби на продукция и какво ли не.
                    Last edited by 4un4o; 23.08.2012, 00:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                      Слаба позиция Равновесие. Айде да си адресираш недоволството ти срещу кого е ... Правителството, Съда, Правната рамка на държавата или "Диктатора"... Много добре знаеш че едно наказание не само наказва....... Нима някои се интересува от наркотрафикантите, които получават доживотни присъди, дали им е справедлива или не присъдата.... Публиката трябва да знае, който прави трафик решетка доживот!

Аз съм за много по-строги присъди, тези к*рвета ги употребяват, а те си мислятче са яхнали вълната и в един момент това ще го осребрят!
                      Съдят се действия, не личности. Не можеш да съдиш някой за това че неговия морал не съвпада с твоя. Това е тъмно средновековие, или тоталитаризъм.

Действието е елементарно. Три момичета влизат в един храм с качулки на главите и пеят песен против Путин. Не се гаврят с хората в храма, не ги нападат, не ги убиждат пряко. Нищо друго освен една песен срещу Путин и един доста нескопосан танц.

Ок със сигурност това не е подходяща трибуна. Но ако ти влезеш в една църква и напсуваш вътре да кажем Станишев мислиш ли че това твое действие заслужава да лежиш три години в затвор. Защото като защитаваш затвора за тях, ти всъщност това казваш. че ако ти влезеш в Александър Невски и изпееш песен в която да казваш Света Майко накажи Станишев, и за това си твое действие ще одобриш да ти лепнат три години затвор.

Глоба, порицание как да е, разбираемо е - но затвор и то три години.

Коментар

Не съм никакъв. Гласувам за силно правителство с мнозинство в парламента, Давам им шанс и ако не успеят ги зачертавам от картата на света. За Герб ще дам втори глас, защото се справиха най добре от всички досега. Не че нямат гафове,но за мен те се справха отлично.БСП и като управляващи и като опозиция са кръгли НУЛИ. Щом един пожарникар ги управлява 4 години с правителство на малцинството, значи ПОВЕРВАЙ ми са си кръгли нещастници. И всички тук които ги защитавате и им симпатизирате сте същите несретници.
                        ГЕРБ се справят ужасяващо. Единствения начин да си спечелил от ГЕРБ е ако разчиташ на държавни поръчки от тях или си милиционер или някакъв друг тип държавен служител. А мисля че е очевидно че мнението точно пък на тези хора не тежи никак.

Във всеки друг случай си загубил. Дори и тези които всъщност продължиха да печелят и при ГЕРБ като хипермаркети и друг подобен стабилен бизнес, губят от управлението на ГЕРБ защото то удари вътрешното търсене. При едно нормално кадърно правителство - дори и това на Станишев да беше човек изкарващ си пари от частния бизнес щеше да е много по-добре сега, ако НЕ управляваха некадърниците от ГЕРБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Относно нашите моряци не мога да разбера защо злобееш. Главния виновник (чорбаджията) вече е пуснат. А срещу капитана и екипажа нищо не могат да докажат.
                          Не знам, не познавам този капитан. Собата обаче го познавам лично и съм 99% сигурен че е невинен, но той още търка нара в Панама

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                            Поредното доказателство за висок интелект, но то какво ли са очаква от лъжец и сополанко като теб.. как може да напишеш за ника си "от някакъв стар сериал...." значи си се кръстил на нещо което не си сигурен какво е... да те светна филма е италиански уестърн .. не е сериал и е за годините на мексиканската революция... направен 1966... така пише в уикипедия. Селяци като тебе са обречени на мизерни мисли и мизерно съществуване.
                            Ето ,че си се потрудил и си се образовал. Това е и целта. А за това което ти писах в поста си преди няма да го повтарям. ти си го знаеш и без помоща на уикипедия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                              Ша питам, ама не ми се връзва, човек чакаш индексация на заплатката и губещ от инфлацията по какъвто и да е повод, да може да си купи нова кола, ако това не му е и по-важно от жилището като на тези дето си продадоха нивите през 90-те за нови коли.
                              Много грубо! Не с рогите де! имам кантори за счетоводни и юридически услуги в 2 български града. От миналата година ловим Гърци и Макета дето идват у нас да спестят данъци заради ниската данъчна ставка и осигурителни доходи тоже. На единият само за миналата година му спестихме около 400 000 лева които е плащал във Франция. а във Франция дерат на кремък .

Коментар

Кое не ти харесва бре маминото? дай някакви аргументи. Аз пък казвам ,че си мухльо, защото говориш без да се аргументираш. типично по комунистически. Дай да видим защо съм прост.
                                П.П. И какво просто има в ника ми . Хем незнаеш хем бръщолевиш. Това е мексиканско име от някакъв стар сериал кога ти още си се люлял в на баща си топузите.
                                Та като споменах баща ти...той е простака ,че не те е метнал на рогозката да те изруча мачката, та да не разваляш на майка си убавата катерица с таз голяма тъпа картуна.
                                Поредното доказателство за висок интелект, но то какво ли са очаква от лъжец и сополанко като теб.. как може да напишеш за ника си "от някакъв стар сериал...." значи си се кръстил на нещо което не си сигурен какво е... да те светна филма е италиански уестърн .. не е сериал и е за годините на мексиканската революция... направен 1966... така пише в уикипедия. Селяци като тебе са обречени на мизерни мисли и мизерно съществуване.

Коментар

Working...
                                X