IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    Вертер, тук ли работиш?
    http://www.youtube.com/watch?v=lXaHsrpPDcg
    Леле тва видео ме разби! Благодаря за линка. Аз си мислех, че на тия хора им плащат жълти стинки, пък то тая мацка с 25 самоличности взимала повече от 1000 лева на месец заплата и осигуровки. Бас държа, че мога да се хвана на граждански договор и в извънработно време да управлявам толкова самоличности, при това качествени. Отделно имам добре разработени регистрации в много форуми. Ето тук в Инвестора съм отдавна, с много мнения и изградена репутация. Тва е златна мина бе човек!

Ей Стамболов, пиши ми на лични как да се свържа с който трябва там в ГЕРБ. Бойко Борисов е най-великия! Да живее ГЕРБ! Да живее международното положение! Обичам ви!
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Аз слагам 5 кинта на Соколов Вътрещаров

п.п. Продавам си стария ник с двуцифрен пореден номер
      не е соколето,той е неподражаем-един пост е предостастъчен да го разконспирираме
      http://milom.blog.bg/

Коментар

Аз за Дилетанта мислеф !!!
        Last edited by mibova; 08.08.2012, 17:32.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
          Хаха, искрено ме забавляваш, как не се сети, че съм внедрен от извънземните.
          Истината боли
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
            1.Ясно ти казах, че позициите на членовете на ГЕРБ определят позициите на лидера.
            2.За твоите убеждения разбрах - да не припомням дискусията, достойна за член 162. А относно референдума, щом не искаш никой не може да те застави да си кажеш позицията. Но така хич не си убедителен.
            3.Ами слушай тези специалисти на които имаш доверие. Но референдумът е опасно средство - при него се решава не само от технократични позиции, а и от убежденията на гражданите, често и решенията се вземат по емоционални причини.
            4.Законът ще бъде спазен, сигурен съм. Но е добре референдумът да се съчетае с парламентарни избори.
            5.А бе защо е толкова важна за теб Бриджит Бардо, че постоянно ни занимаваш с нея!?
            1. Ти може да казваш много работи, но в ГЕРБ позицията на лидера определя позицията на членовете !!! Все пак трябва да се придържаме към истината. Следователно ГЕРБ е тоталитарна партия
            2. Като ти свършиха аргументите почна с престъпните си клевети. Цитирай ако обичаш мой пост с който аз насаждам омраза и насилие или си признай че си клеветник !!!
            3. Всеки има право да слуша когото си поиска, но аз препоръчвам да бъдат слушани внимателно всички специалисти.
            4. Законът си е закон. Което е добре за БАНДИТА, не винаги е добре за народа.
            5. Ами цяла България знае как баба Бриджит Бардо сви сармите на Бойко Борисов, само ти, политическия коментатор не знаеш. Не е ли странно ???
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
              А бат Йосив?

Йоско Димката лЕ

Коментар

А бат Йосив?

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Свободен във виелицата.
                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                  Аз си направих труда да се разровя около потребителя Werter и открих следните любопитни неща:

1. Регистриран е на 01.10.2009 г.
                  2. В същия ден пуска едно мнение в темата Енергоспестяване и енергийна ефективност в България!?
                  3. След това почти 3 години го няма никакъв и си остава с това единствено мнение.
                  4. Изведнъж се появява отново на 12 юли тази година и започва яростно да Го защитава в темата Мутра ли е Бойко Борисов? - Да
                  5. След което започва да се изявява активно в темата Политика.

От горното може да бъде направен ЕДИН от следните изводи:

а) потребителят Werter е създаден нарочно през 2009 г. с цел бъдещо използване за политическа пропаганда, но го оставят "спящ" за да не се разконспирира като новорегистриран. Забележете, не твърдя, че ГЕРБ е направил това. Имаме достатъчно доказателства, че се върти бизнес с потребителски имена във форуми и те се "дават под наем" на политически партии. Примерът с потребителя Радослава е показателен. Кой върти този бизнес не е ясно. Не е ясно и дали Инвесторът не участва също в схемата;

или

б) потребителят Werter се е регистрирал във форума преди три години за да сподели нещо, което много го е вълнувало в областта на енергоспестяването. След това ентусиазмът му се е изпарил, но преди около месец е почувствал внезапна нужда да сподели политическата си подкрепа за ГЕРБ, спомня си паролата (или я е имал надлежно записана в тефтерче, щото е подреден човек), и отново се отдава на форумен живот;

или

в) Този, който върти бизнес с постинги на политически теми във форумите, е направил анализ на "спящите" потребители във форума, т.е. тези, които са регистрирани отдавна, дълго време не пишат, но са с малко мнения. С голяма вероятност такива хора или няма да влязат отново или отдавна са си забравили паролите и дори факта че са регистрирани. И тогава "търговецът с никове" се обръща към Инвестора, плаща си, и му предоставят готов "стар" ник, с малка история, за да бъде използван за целите на политическата пропаганда.

Преценете сами кой от горните изводи е правилният.
                  Хаха, искрено ме забавляваш, как не се сети, че съм внедрен от извънземните.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                    Аз си направих труда да се разровя около потребителя Werter и открих следните любопитни неща:

Коментар

Вертер, тук ли работиш?
                      О брато, нещо бъркаш.
                      Далеч съм от платените революционери. Имам си достатъчно дъбър бизнес. Просто мразя демагогски приказки, целящи докарването на тройната ламя отново на власт.
                      Между другото в линка който ми изпрати има ето такъв коментар:
                      " Най-добрия пример за това /платени коментари б.моя/ може да се види във форума на Дневник - там 10 души правят 95% от коментарите. Като първите 5-6 коментара във всяка статия се пускат буквално няколко няколко секунди след публикуването на статията - с плюене по ГЕРБ".
                      Така че, вижте кои са тук колегите без работа и с най-голям брой коментари и всеки може да си направи извода от какво си вадят хляба.

Коментар

Да гласуваме WERTER с петте мнения да се махне от форума!
                        ХайърсъзоFF - ЗА

2. В същия ден пуска едно мнение в темата Енергоспестяване и енергийна ефективност в България!?
                        3. След това почти 3 години го няма никакъв и си остава с това единствено мнение.
                        4. Изведнъж се появява отново на 12 юли тази година и започва яростно да Го защитава в темата Мутра ли е Бойко Борисов? - Да
                        5. След което започва да се изявява активно в темата Политика.

От горното може да бъде направен ЕДИН от следните изводи:

а) потребителят Werter е създаден нарочно през 2009 г. с цел бъдещо използване за политическа пропаганда, но го оставят "спящ" за да не се разконспирира като новорегистриран. Забележете, не твърдя, че ГЕРБ е направил това. Имаме достатъчно доказателства, че се върти бизнес с потребителски имена във форуми и те се "дават под наем" на политически партии. Примерът с потребителя Радослава е показателен. Кой върти този бизнес не е ясно. Не е ясно и дали Инвесторът не участва също в схемата;

или

б) потребителят Werter се е регистрирал във форума преди три години за да сподели нещо, което много го е вълнувало в областта на енергоспестяването. След това ентусиазмът му се е изпарил, но преди около месец е почувствал внезапна нужда да сподели политическата си подкрепа за ГЕРБ, спомня си паролата (или я е имал надлежно записана в тефтерче, щото е подреден човек), и отново се отдава на форумен живот;

или

в) Този, който върти бизнес с постинги на политически теми във форумите, е направил анализ на "спящите" потребители във форума, т.е. тези, които са регистрирани отдавна, дълго време не пишат, но са с малко мнения. С голяма вероятност такива хора или няма да влязат отново или отдавна са си забравили паролите и дори факта че са регистрирани. И тогава "търговецът с никове" се обръща към Инвестора, плаща си, и му предоставят готов "стар" ник, с малка история, за да бъде използван за целите на политическата пропаганда.

Преценете сами кой от горните изводи е правилният.
                        Last edited by netware5; 08.08.2012, 17:05.
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
                          Май ви свършиха аргументите и под демократичната маска ясно се открояват болшевишките похвати. Така ли ви учат на Позитано?
                          А пък ти си троцкист!!!

Плачат по тебе лагерите...
                          Свободен във виелицата.
                          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Вертер, тук ли работиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                              (Вече са 10 мнения, закъсняваш...)

Но първо да си направи самокритика, и после - шат - изключваме го от партията!

Май ви свършиха аргументите и под демократичната маска ясно се открояват болшевишките похвати. Така ли ви учат на Позитано?

Коментар

• Заради страха от банкрут все по-малко българи се решават да развият самостоятелен бизнес, пише германският в. „Виртшафтсблат”. Предприемачите в България са изчезваща раса.
                                http://dnes.dir.bg/news/bankrut-predpriemachi-11746010
                                dnes.dir.bg

Коментар

Working...
                                X