IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
    Хехе бива демагогия, ама чак пък толкова - не сме на селска сбирка. Но иди да си получиш хонорарчето за днес.
    1. Точно Бойко арестува Трактора. Били каратисти преди 15 години - и какво точно доказва това? И ние с теб сме в отбора на инвестора, но нямам и не бих искал да имам нещо общо с теб.
    2. За бягството на Галеви си е виновна съдебната система, тя си има и съдебна охрана и полиция, чиято грижа е да прибира клиентите на затворите. ВСС май все още е съставен от членове избрани предимно от БСП. Освен Аристотел е добре да попрочиташ и конституцията. Сигурно си чувал за разделение на властите и че изпълнителната няма как да командва съдебната власт. Обвиняваш Бойко без основание, че не е намесил, но ако се беше намесил със сигурност щеше да има твоя тирада за тоталитарната държава. Ясно защо.
    Абе ти верно имаш само ветер между ушите

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Много си млад бе момче. Излагаш се. Ще ти кажа някои работи та да не ставаш смешен:

1. Бойко Борисов Тиквата и Алексей Петров Трактора са от един отбор каратисти !!!
      2. Не друг а именно Бойко Борисов изтърва братя Галеви
      Хехе бива демагогия, ама чак пък толкова - не сме на селска сбирка. Но иди да си получиш хонорарчето за днес.
      1. Точно Бойко арестува Трактора. Били каратисти преди 15 години - и какво точно доказва това? И ние с теб сме в отбора на инвестора, но нямам и не бих искал да имам нещо общо с теб.
      2. За бягството на Галеви си е виновна съдебната система, тя си има и съдебна охрана и полиция, чиято грижа е да прибира клиентите на затворите. ВСС май все още е съставен от членове избрани предимно от БСП. Освен Аристотел е добре да попрочиташ и конституцията. Сигурно си чувал за разделение на властите и че изпълнителната няма как да командва съдебната власт. Обвиняваш Бойко без основание, че не е намесил, но ако се беше намесил със сигурност щеше да има твоя тирада за тоталитарната държава. Ясно защо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        Да гласуваме WERTER с петте мнения да се махне от форума!
        ХайърсъзоFF - ЗА
        (Вече са 10 мнения, закъсняваш...)

Но първо да си направи самокритика, и после - шат - изключваме го от партията!

Свободен във виелицата.
        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
          +1 Ей това повдигнатото е всъщност солта на цялата манджа. Поради вродената простотия на лидера си, простотията в герб се разпространява на всички нива и това дразни хората. Никой не може да им отнеме успехите (метрото, магистралите, издрапването на кризата, ако щеш дори зала Армеец), но войнстващата простотия, наглостта, арогантността и самохвалството ДРАЗНЯТ! А пък в България дразнят двойно повече, щото българинът не обича някой да му се прави на велик. Ако Той си беше мълчал и се беше държал пред публика кротко, възпитано и смирено, със сигурност щеше да спечели втори мандат, при това с повече депутати. Но хвалипръцковщината Му ще Му изяде главата!
          Хехе точно защото не обича някой да му се прави на велик, българинът често си избира най-смотаните и тъпи управляващи, които му се качват на главата, фалират му няколко пъти държавата и го обират.
          И трябва малко мозък, за да прозреш отвъд личните слабости и да прецениш, че Бойко се държи така, точно защото не е мазен кариерист, шлайфан демагог, мухльо и лузър, и не прави мили очи на никой, защото със сигурност партийната хранилка не е неговия мечтан връх.
          А иначе, би ли ми посочил кой друг виждаш, който би могъл успешно да издърпа тази държава от блатото и би я модернизирал за децата ни? Може би Станишко със спрените фондове, Батко и бранко или арогантния комисионер Доган, който настройва и подчинява турците на етническа основа?

Коментар

Бойко Борисов Тиквата и Алексей Петров Трактора са от един отбор каратисти !!!
            Още повече Бойко Борисов заслужава доверие - не се поколеба да арестува свой колега, след като получи доказателства, че колегата е станал бандит.

Коментар

• Много зелен са пратили от централата, Би Гугъл по го биваше... някой ще каже:"Ама то тоя е гербав, а оня беше червен..." ...все тая, колаборатор на шланг..

Коментар

1. Абсолютно грешно. ГЕРБ би бил демократична партия, ако позициите на членовете определяха позициите на лидера. В случая ГЕРБ обаче позициите на лидера определят позициите на членовете. Следователно ГЕРБ е тоталитарна партия !!!
                2. Мечо не само, че не е член на никоя партия, но с постовете си във форума ясно и недвусмислено е показал своите убеждения. Мечо е свободен човек, който първо чете, мисли, слуша, анализира и след това определя своята позиция. А когато определи своята позиция ако иска ще я каже, ако иска няма да я каже, щото е свободен човек и знае, че това е негово право !!!
                3. Всичко влиза в изгодността на проекта, затова е добре внимателно да слушаме специалистите и да мислим, а след това да вземаме решение !!!
                4. За референдума си има определен срок. Този срок е срок по закон. Или искаш да кажеш, че тъй като БАНДИТА е БАНДИТ той може и да не се подчинява на българските закони ???
                5. На тебе не ти пука за Бриджит Бардо ама на патрона ти му пука !!!
                1.Ясно ти казах, че позициите на членовете на ГЕРБ определят позициите на лидера.
                2.За твоите убеждения разбрах - да не припомням дискусията, достойна за член 162. А относно референдума, щом не искаш никой не може да те застави да си кажеш позицията. Но така хич не си убедителен.
                3.Ами слушай тези специалисти на които имаш доверие. Но референдумът е опасно средство - при него се решава не само от технократични позиции, а и от убежденията на гражданите, често и решенията се вземат по емоционални причини.
                4.Законът ще бъде спазен, сигурен съм. Но е добре референдумът да се съчетае с парламентарни избори.
                5.А бе защо е толкова важна за теб Бриджит Бардо, че постоянно ни занимаваш с нея!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
                  Бате Пешо,

Не е много ясно какво наричаш милиционерски бичкии, вероятно си раздразнен и не се оправяш с кризата, защото едва ли си падаш по хубавите стари времена, когато Трактора рекетираше, колеше и бесеше и командваше ДАНС, а Сергейчо му пращаше докладите за национална сигурност - вероятно му е и козирувал. Сигурно си мечтаеш за по 2-3 отвличания на месец и за грабежите по магистралите или за топлите срещи на любимия ти вътрешен министър Петков с Галевите, или за килъра-съветник на Първанов или за топлата връзка на Кирил Добрев със сръбските килъри и контрабандните парички през граница, или за митничарските селища?
                  Много си млад бе момче. Излагаш се. Ще ти кажа някои работи та да не ставаш смешен:

1. Бойко Борисов Тиквата и Алексей Петров Трактора са от един отбор каратисти !!!
                  2. Не друг а именно Бойко Борисов изтърва братя Галеви
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Да гласуваме WERTER с петте мнения да се махне от форума!
                    ХайърсъзоFF - ЗА

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Не затова си гласувал не ме лъжи.Ти явно си някое младо кариеристче но кокал няма да има мандата свърши.А догодина или в коалиция с ДПС Куневица или БСП или в опозиция.Този път няма да ви позволят да фалшифицирате изборите.С милиционерската си простотия раздразнихте много хора и ще получите ритник отзад.Аз не съм ходил на избори отдавна но догодина ще отида.И ще гласувам така че да сте в коалиция с ДПС или опозиция.Имам голямо желание да видя бащицата ви как ще гледа като пренасочен.Четири години ми писна от тази дива простотия и командно милиционерски бичкии.
                      Бате Пешо,

Не е много ясно какво наричаш милиционерски бичкии, вероятно си раздразнен и не се оправяш с кризата, защото едва ли си падаш по хубавите стари времена, когато Трактора рекетираше, колеше и бесеше и командваше ДАНС, а Сергейчо му пращаше докладите за национална сигурност - вероятно му е и козирувал. Сигурно си мечтаеш за по 2-3 отвличания на месец и за грабежите по магистралите или за топлите срещи на любимия ти вътрешен министър Петков с Галевите, или за килъра-съветник на Първанов или за топлата връзка на Кирил Добрев със сръбските килъри и контрабандните парички през граница, или за митничарските селища?

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                        1.Моята точка 1 доказва че ГЕРБ е нормална демократична партия - позициите на лидера отразяват убежденията на членовете.
                        2.Липсата на партийно членство нищо не доказва - виж гласуването на референдума отразява убежденията на гражданина.
                        3.Освен изгодността на проекта (вече за цената имаме яснота), референдума неявно поставя въпроса за руското влияние в енергетиката. Също референдумът неявно поставя въпроса имаме ли доверие към БСП - те са организирали подписката.
                        4.Много добре ще е референдумът да се организира заедно с парламентарни избори. Избирателят така добре ще се ориентира в позициите на партиите.
                        5.Не ми пука за Бриджит Бардо.
                        1. Абсолютно грешно. ГЕРБ би бил демократична партия, ако позициите на членовете определяха позициите на лидера. В случая ГЕРБ обаче позициите на лидера определят позициите на членовете. Следователно ГЕРБ е тоталитарна партия !!!
                        2. Мечо не само, че не е член на никоя партия, но с постовете си във форума ясно и недвусмислено е показал своите убеждения. Мечо е свободен човек, който първо чете, мисли, слуша, анализира и след това определя своята позиция. А когато определи своята позиция ако иска ще я каже, ако иска няма да я каже, щото е свободен човек и знае, че това е негово право !!!
                        3. Всичко влиза в изгодността на проекта, затова е добре внимателно да слушаме специалистите и да мислим, а след това да вземаме решение !!!
                        4. За референдума си има определен срок. Този срок е срок по закон. Или искаш да кажеш, че тъй като БАНДИТА е БАНДИТ той може и да не се подчинява на българските закони ???
                        5. На тебе не ти пука за Бриджит Бардо ама на патрона ти му пука !!!
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                          +1 Ей това повдигнатото е всъщност солта на цялата манджа. Поради вродената простотия на лидера си, простотията в герб се разпространява на всички нива и това дразни хората. Никой не може да им отнеме успехите (метрото, магистралите, издрапването на кризата, ако щеш дори зала Армеец), но войнстващата простотия, наглостта, арогантността и самохвалството ДРАЗНЯТ! А пък в България дразнят двойно повече, щото българинът не обича някой да му се прави на велик. Ако Той си беше мълчал и се беше държал пред публика кротко, възпитано и смирено, със сигурност щеше да спечели втори мандат, при това с повече депутати. Но хвалипръцковщината Му ще Му изяде главата!

А като си знам колко Станишев, Доган и Кунева са кротки, възпитани,скромни и смирени...

Коментар

• Моето мнение е близо до това на Мрежата. Ако спечели при ниска активност с гласовете на женурята и на лумпените, идентифициращи се с мускули и временно забогатяли, то с едно скромно поведение и мисъл и действие за оправяне на масовите доходи, спокойно щеше да вземе втори мандат. Но колкото и овчиците да са прости една по една, прост Народ няма. Рано или късно се усеща. А като се има предвид, че не малка част от младите хора искат да си живеят на тази територия, зрелите избиратели искат спазване на закона от всички ... трудничко ще им е...
                            И това ще мине ...

Коментар

Не затова си гласувал не ме лъжи.Ти явно си някое младо кариеристче но кокал няма да има мандата свърши.А догодина или в коалиция с ДПС Куневица или БСП или в опозиция.Този път няма да ви позволят да фалшифицирате изборите.С милиционерската си простотия раздразнихте много хора и ще получите ритник отзад.Аз не съм ходил на избори отдавна но догодина ще отида.И ще гласувам така че да сте в коалиция с ДПС или опозиция.Имам голямо желание да видя бащицата ви как ще гледа като пренасочен.Четири години ми писна от тази дива простотия и командно милиционерски бичкии.
                              Нищо не съм получил от ГЕРБ и стига персонални клевети. Нагло е да твърдиш такива неща за човек който не познаваш. А догодина ако избирателят реши че има доверие на БСП ще излезем в опозиция. Властта не е най-важното, най-важна е принципната позиция.
                              Ако ти имаш доверие на Станишев и Доган, гласувай за тях. След Тройната Коалиция това ми прилича на "Ела вълко изяж ме", но всеки си има глава на раменете и сам решава.

Коментар

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X