IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    1. Твоята точка 1. доказва недвусмислено, че ГЕРБ е тоталитарна партия
    2. Аз не принадлежа на никоя партия, следователно подхода ми няма как да бъде партиен !!!
    3. Референдумът не е по идеологически въпроси, а по въпроса дали е изгоден или не един проект. Това, че ти го идеологизираш доказва недвусмислено, че твоя подход е партиен !!!
    4. За референдума си има определен срок и не е БАНДИТА този, който има право да го променя.
    5. За Бриджит Бардо знаеш много добре, но лъжеш, защото случката показва какъв страхливец е Бащицата !!!
    1.Моята точка 1 доказва че ГЕРБ е нормална демократична партия - позициите на лидера отразяват убежденията на членовете.
    2.Липсата на партийно членство нищо не доказва - виж гласуването на референдума отразява убежденията на гражданина.
    3.Освен изгодността на проекта (вече за цената имаме яснота), референдума неявно поставя въпроса за руското влияние в енергетиката. Също референдумът неявно поставя въпроса имаме ли доверие към БСП - те са организирали подписката.
    4.Много добре ще е референдумът да се организира заедно с парламентарни избори. Избирателят така добре ще се ориентира в позициите на партиите.
    5.Не ми пука за Бриджит Бардо.

Коментар

• ГЕРБ е сбирщина от полуграмотни ментърджии селски тарикати милиция и тем подобни.В тази партия няма нито един способен да преценява проекта на Белене.Няма и човек който да разбира от енергетика.Тия са си повярвали че са завинаги във властта но скоро ще си получат заслуженото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
        1.Поддържам и съм гласувал за Бойко Борисов, защото неговите политически позиции отразяват моите убеждения.
        2.Класово-партиен подход е да твърдиш, че произходът на човека определя неговите убеждения.
        3.Референдумът е първстепенен политически въпрос и лакмус за идеологическа ориентация. И ще е добре цената на АЕЦ Белене да се включи във въпроса, за да стане ясно на гражданите консенсуса между експертите.
        4.Много добре ще е да съчетаем референдума с парламентарни избори, за да бъде изборът на гражданите пределно ясен.
        5.Тази история с Бриджит Бардо не я разбрах. Звучи ми като жълта сапунка, която няма нищо общо с политиката.
        1. Твоята точка 1. доказва недвусмислено, че ГЕРБ е тоталитарна партия
        2. Аз не принадлежа на никоя партия, следователно подхода ми няма как да бъде партиен !!!
        3. Референдумът не е по идеологически въпроси, а по въпроса дали е изгоден или не един проект. Това, че ти го идеологизираш доказва недвусмислено, че твоя подход е партиен !!!
        4. За референдума си има определен срок и не е БАНДИТА този, който има право да го променя.
        5. За Бриджит Бардо знаеш много добре, но лъжеш, защото случката показва какъв страхливец е Бащицата !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
          Логиката ти е почти толкова сбърката, колкото и твоя ник, Мечкобиков.
          Комунистическа логика и дискриминация е да определяш политическата ориентация само от произхода. Комунистическа логика е да правиш списъци на хора с техни биографии и произход и да ги класифицираш по този признак като наши, чужди и врагове.
          По твоята логика ти също си комунист и си в червения дол, защото в родата ти със сигурност има не малко комунисти.
          Да не би Костов да не пишеше в Работническо дело и да не преподаваше марсистко-ленинската политикономия и жена му да не би да не беше партиен секретар?
          Странно и тоталитарно е да отричаш правото на хората да променят възгледите и убежденията си под влияние на жизнения опит, разширения кръгозор и информация.
          Казано е - по делата им ще ги познаете.
          Никъде мъдрите не са казали - по произхода им ще ги познаете, това се твърди само от червени демагози.
          Аууу, колко са набъркани и смесени тук нещата!

Само едно от тях ще коментирам:

Списъкът по-долу не е за хора с потекло на други хора с комунистически политически убеждения, нито пък за възгледи и идеология.

Съвсем не и далеч не!
          Тези, власт имащите тогава, по социалистическо време, бяха много далеч от идеология, от комунистическите убеждения; по същество бяха против тях и използваха само фразеологията, за да държат тоталитарно държавата и народа в ръцете си.

Тогава за какво потекло говори списъкът?
          Говори за потекло от хора, искащи и имащи властта на всяка цена, вършещи всякакви предателства, вършещи поразии, без особени способности или умения за управление.
          Това са тези, за които властта беше сладка само заради лична изгода.
          Това е потекло на номенклатурата.
          Тези долу в списъка и сега са същата номенклатура, взели щафетата от ръцете на родителите и босовете си.

Така че, ако, например, бащата или чичото на Мечо е имал комунистически убеждения, това на практика го е поставяло срещу номенклатурата, дадена в списъка.
          Свободен във виелицата.
          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

1.Поддържам и съм гласувал за Бойко Борисов, защото неговите политически позиции отразяват моите убеждения.
            2.Класово-партиен подход е да твърдиш, че произходът на човека определя неговите убеждения.
            3.Референдумът е първстепенен политически въпрос и лакмус за идеологическа ориентация. И ще е добре цената на АЕЦ Белене да се включи във въпроса, за да стане ясно на гражданите консенсуса между експертите.
            4.Много добре ще е да съчетаем референдума с парламентарни избори, за да бъде изборът на гражданите пределно ясен.
            5.Тази история с Бриджит Бардо не я разбрах. Звучи ми като жълта сапунка, която няма нищо общо с политиката.
            Не затова си гласувал не ме лъжи.Ти явно си някое младо кариеристче но кокал няма да има мандата свърши.А догодина или в коалиция с ДПС Куневица или БСП или в опозиция.Този път няма да ви позволят да фалшифицирате изборите.С милиционерската си простотия раздразнихте много хора и ще получите ритник отзад.Аз не съм ходил на избори отдавна но догодина ще отида.И ще гласувам така че да сте в коалиция с ДПС или опозиция.Имам голямо желание да видя бащицата ви как ще гледа като пренасочен.Четири години ми писна от тази дива простотия и командно милиционерски бичкии.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
              Я кажи ти защо още стои в центъра на София т.нар. МОЧА? Нали сте на власт и в София и в държавата? Защо тогава все още държите този руски символ? Единственото ми обяснение е, че най-коравият мъж на планетата, Той, Спасителят, Бащицата, и т.н. и т.н., всъщност е един страхливец и не смее да гъкне пред Путин. Та не ми говори ти за проводници на руските интереси, щото по-голям техен проводник, да не кажа подгъзник, от герб няма.
              И аз бих искал МОЧА да бъде махнат, но в този момент ми се струва по-важно след като отхвърлихме Бургас Александропулис да отхвърлим и Белене. Всичко по реда си.

Коментар

...................
                При тези факти едни скромни вечери на руското кино не търпят сравнение
                Я кажи ти защо още стои в центъра на София т.нар. МОЧА? Нали сте на власт и в София и в държавата? Защо тогава все още държите този руски символ? Единственото ми обяснение е, че най-коравият мъж на планетата, Той, Спасителят, Бащицата, и т.н. и т.н., всъщност е един страхливец и не смее да гъкне пред Путин. Та не ми говори ти за проводници на руските интереси, щото по-голям техен проводник, да не кажа подгъзник, от герб няма.

П.С. Тази тема (МОЧА) е нова за форума, та може и да ти трябва малко време да получиш указания от Центъра каква е политическата линия по въпроса, щото ти собствено мнение нямаш.
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
                  Комунистическа логика и дискриминация е да определяш политическата ориентация само от произхода. Комунистическа логика е да правиш списъци на хора с техни биографии и произход и да ги класифицираш по този признак като наши, чужди и врагове.
                  По твоята логика ти също си комунист и си в червения дол, защото в родата ти със сигурност има не малко комунисти.
                  Да не би Костов да не пишеше в Работническо дело и да не преподаваше марсистко-ленинската политикономия и жена му да не би да не беше партиен секретар?
                  Странно и тоталитарно е да отричаш правото на хората да променят възгледите и убежденията си под влияние на жизнения опит, разширения кръгозор и информация.
                  Никъде мъдрите не са казали - по произхода им ще ги познаете, това се твърди само от червени демагози.
                  Момче младо, не си почнал още да пишеш у форума и тръгна да се заяждаш със старото.

1. Със червено съм ти повдигнал, че на една от госпожите от списъка съпруга и е виден БСПар. Разбираш ли за какво става въпрос.
                  2. След като съпругът е от ръководството на едната партия, а съпругата от ръководството на другата смятай за какво става въпрос.
                  3. Значи ръководството на ГЕРБ имат право да бъдат до един комунисти и съидейници на БСПарите, обаче аз нямам право да ги заклеймявам за това, защото видите ли тогава моето мислене ставало комунистическо. Що не отидеш у друга тема. Не ставаш за политически коментатор !!!
                  tnm

Коментар

1. Вие ГЕРБЕРИТЕ нямате мнение, тъй като вашето мнение е мнението на вашия вожд.
                    2. След като дори и ти не смееш да отречеш, че ръководните кадри на ГЕРБ во главе с бащицата са с елитно комунистическо минало, в какъв класово партиен подход се опитваш да ме обвиняваш. Или крадеца вика дръжте крадеца а ???
                    3. По въпроса за референдума нищо не си разбрал - това не е идеология - а въпрос на преценка кое е по изгодно за нас българите
                    4. Референдума следва да се проведе не когато БАНДИТА от СИК заповяда, а в законния срок
                    5. Не сравнявай министър председателя Стамболов с Бащицата
                    Когато Стамболов е удрял с юмрук по масата и е викал "България над всичко" е треперела цяла европа барабар с Русия, а когато баба Бриджит Бардо скръцна на Бащицата със зъби той напълни едно нещо от страх !!!

Коментар

• Дар Вертер, по делата им ще е твърде късно.. а, да .. там за произхода, дето не трябвало да гледаме.... върви се гръмни!

Коментар

1.Някои си позволяваме да имаме мнение различно от твоето.
                        2.Класово-партийния подход с биографиите е останка от една отминала епоха.
                        3.Въпросът на референдума е първостепенен политически въпрос и най-добрия индикатор за идеологическа ориентация.
                        4.Виж точка 1.
                        1. Вие ГЕРБЕРИТЕ нямате мнение, тъй като вашето мнение е мнението на вашия вожд.
                        2. След като дори и ти не смееш да отречеш, че ръководните кадри на ГЕРБ во главе с бащицата са с елитно комунистическо минало, в какъв класово партиен подход се опитваш да ме обвиняваш. Или крадеца вика дръжте крадеца а ???
                        3. По въпроса за референдума нищо не си разбрал - това не е идеология - а въпрос на преценка кое е по изгодно за нас българите
                        4. Референдума следва да се проведе не когато БАНДИТА от СИК заповяда, а в законния срок
                        5. Не сравнявай министър председателя Стамболов с Бащицата
                        Когато Стамболов е удрял с юмрук по масата и е викал "България над всичко" е треперела цяла европа барабар с Русия, а когато баба Бриджит Бардо скръцна на Бащицата със зъби той напълни едно нещо от страх !!!
                        tnm

Коментар

• Логиката ти е сбъркана Мечкаров

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          1. Имаш само 7 поста. Може да си по старо куче от мене единствено ако си си сменил ника. Кажи си предишния ник и ще си взема думите назад. До тогава си неопитен новобранец.
                          2. ГЕРБ и БСП са от един червен дол дренки защото:
                          а) Бойко Борисов – комунист, баща му служител от МВР, онова за дядото е за наивници.
                          б) Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
                          в) Цецка Цачева –партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
                          г)Николай Младенов -син на служител на ДС от високо засекретено ниво, племенник на Петър Младенов.
                          д) Сергей Игнатов – син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
                          е) Росен Плевнелиев – платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
                          ж) Симеон Дянков -стипендиант на фондация Людмила Живкова.
                          з) Нона Караджова -дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
                          и) Лиляна Павлова -внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП.
                          й) Диана Ковачева –дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП.
                          к) Трайчо Трайков - роднина на Георги Трайков, вицепремиер в правителствата на Георги Димитров, Васил Коларов и Тодор Живков.
                          л) Кристалина /СТАЛИНА!!/ Георгиева- кръстена на Сталин,учила във ВИИ "Карл Маркс" в специално създадена група известна още тогава като "групата на ДС", степендиантка на фонфацията на Людмила Живкова.
                          м) Вежди Рашидов -удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ.
                          н)Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите Дончо Барбалов -син на генерала от ДС Петър Барбалов

Следователно ГЕРБ и БСП са от един червен дол дренки !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                            Логическата връзка е същата като между БСП и АЕЦ "Белене" ..... т.е. - никаква. Само използвам твоите методи за манипулация. Да видиш какво е ....

Между другото, община Бургас си е изцяло ваша, с ваш кмет (завършил икономика в Москва ), а главен спонсор е флагманът на руските интереси и руската пета колона у нас - Лукойл Нефтохим. И аз харесвам някои руски филми, но не си спомням за организирани от държавата или общината "дни на руската култура" или др. подобни, след бай - Тошово време. Явно вие от герб ще сте първите. Очаквам скоро да гледаме руска телевизия в петък.

Е, как бе, БСП организира референдума, БСП искаше вот за недоверие за Белене (неуспешно), БСП и нейното червено енергийно лоби 30 години бабува над този проект за 11 млрд.евро и т.н. И Румен Овчаров ли няма връзка с БСП? Защото той беше при внасяне на подписката заедно със Серегй Дмитриевич Станишев.

При тези факти едни скромни вечери на руското кино не търпят сравнение

Коментар

Аз не откривам тук логическа връзка. Аз също съм повлиян от руската култура и любими автори са ми Достоевски и Булгаков. Но това не значи че одобрявам политиката на Путин.
                              ...................
                              Логическата връзка е същата като между БСП и АЕЦ "Белене" ..... т.е. - никаква. Само използвам твоите методи за манипулация. Да видиш какво е ....

Между другото, община Бургас си е изцяло ваша, с ваш кмет (завършил икономика в Москва ), а главен спонсор е флагманът на руските интереси и руската пета колона у нас - Лукойл Нефтохим. И аз харесвам някои руски филми, но не си спомням за организирани от държавата или общината "дни на руската култура" или др. подобни, след бай - Тошово време. Явно вие от герб ще сте първите. Очаквам скоро да гледаме руска телевизия в петък.
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

1. Няма разлика между ГЕРБ и БСП. Това на какъв език да ти го повторя, че да разбереш
                                2. Не може да има разлика в идеологическата им ориентация, след като са от един червен дол дренки
                                3. Мнението на експертите ще реши, а не някакви идеологически ориентации
                                4. Демагогията ти относно моята позиция по казуса показва само тоталитарния уклон в мисленето ти и нищо друго !!!

1.Някои си позволяваме да имаме мнение различно от твоето.
                                2.Класово-партийния подход с биографиите е останка от една отминала епоха.
                                3.Въпросът на референдума е първостепенен политически въпрос и най-добрия индикатор за идеологическа ориентация.
                                4.Виж точка 1.

Коментар

Working...
                                X