IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Че те не са осъдени за пеене на песен. Това пък от къде го измисляте? В мотивите за присъдата такова нещо изобщо няма. На площада могат да си пеят колкото си искат.

Ето публичната истина за "Путкиния бунт"
    Че то и в това което си публикувал няма мотиви за осъждането.

А истината е съвършенно ясна - вярата няма нищо общо. Това е изцяло политически мотивирана присъда. Момичетата са виновни защото са критикували Путин. А Путин обича да репресира своите опоненти - доставя му удоволствие, както на всеки тиранин и деспот.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Заплашват - грънци. Путин е тиранин !!!

Ще съдя теб и ravnovesie за плагиатство...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Заплахата за убийство навсякъде е подсъдна. Даже и в България се лежи в затвор за подобно нещо.

Пуси Райат изпяха
        .....
        (конец хора)

Та за този текст 2 години затвор - Стига сте излагали

Че те не са осъдени за пеене на песен. Това пък от къде го измисляте? В мотивите за присъдата такова нещо изобщо няма. На площада могат да си пеят колкото си искат.

Ето публичната истина за "Путкиния бунт"

Първоначално изпратено от Днес

Pussy Riot - търсената истерия и фалшивата подкрепа

Александър Попов, 23 авг 2012 07:00

Едва ли някой извън Русия е предполагал за съществуването на групата Pussy Riot. Дори след молебена им срещу Путин през февруари нямаше кой знае каква реакция. Мина като новина и замина.

След съдебния процес обаче светът не е същият. Както е известно, Надежда Толоконникова, Мария Альохина и Екатерина Самуцевич получиха по две години затвор в трудова колония, а веднага след обявяването й започнаха декларации и изказвания. От говорителя на президента на САЩ Барак Обама до партията на Иван Костов осъдиха присъдата. Опозицията в Русия възседна процеса и го използва като оръжие срещу президента Владимир Путин, Гари Каспаров пък бе арестуван. Общо взето нищо ново.

Всъщност истерията по Pussy Riot е планирана, просто трябваше да се вкара и религията, за да напусне пределите на Русия.

Едва ли има човек, дори и без капка музикален слух, който да не е наясно, че пънкарките са толкова певици, колкото и омразния им Путин. Имат шест песни и пет клипа, откакто е създадена групата през 2011 година. Общо взето мненията на критиката се доближават до това на репортер на АП - "лоши записи, елементарни рифове и крещене, което би трябвало да наподобява пеене".

Ясно е, че бандата не е създадена да продава албуми, а като политически проект.
        .........................

Въпреки голямата международна подкрепа за Pussy Riot, фалшът личи отвсякъде. Всеки преследва някаква своя собствена цел и няма нищо общо със състраданието.
        .........................
        Дали обаче щеше да има същата загриженост на Меркел, Обама и куп други институции, ако тази "молитва" на Pussy Riot бе изкрещяна в джамия или синагога? Със сигурност не. Щеше да бъде осъдена като варварски акт срещу вярата на милиони, със сигурност в редица страни щеше да има безредици, посланици в опасност и изгорени национални флагове.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Значи аз ако напиша "Това копеле Jimmy ще го убия" и съм готов за присъда? Че то тогава половината човечество да е с присъди!
          А по мое мнение осквернителите на храмове са много малко. А осквернителите на джамии живеят много кратко...
          Всъщност ако напишеш на някого че ще го убиеш съвсем спокойно могат да те осъдят.

Къде виждаш оскверняване на храм. Имаме просто неподходяща трибуна, за една нормална пънк песен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
            пробация, т.е условна присъда, никой няма да го вкарва в затвора.

А Pussy Riot в песента си заплашват ли Путин с убийство, че не съм я слушал?
            Значи аз ако напиша "Това копеле Jimmy ще го убия" и съм готов за присъда? Че то тогава половината човечество да е с присъди!
            А по мое мнение осквернителите на храмове са много малко. А осквернителите на джамии живеят много кратко...

Коментар

Хайде сега Стамболийски и компания да протестират против "несправедливата" присъда. Очаквам и Външно министерство да излезе с изявление по повод недемократичния американски съд.

Студентът е НЯМАЛ намерения да изпълни заплахите. ами просто си плямпал из мрежата. Дори не е отишъл в някаква църква да се кълчи като маймуна, ама американската демокрация не прощава и за празно плямпане!
              Заплахата за убийство навсякъде е подсъдна. Даже и в България се лежи в затвор за подобно нещо.

Пуси Райат изпяха

PБогородица, Дево, Путина прогони
              Путина прогони, Путина прогони

(конец хора)

Черная ряса, золотые погоны
              Все прихожане ползут на поклоны
              Призрак свободы на небесах
              Гей-прайд отправлен в Сибирь в кандалах

Глава КГБ, их главный святой
              Ведет протестующих в СИЗО под конвой
              Чтобы Святейшего не оскорбить
              Женщинам нужно рожать и любить

Срань, срань, срань Господня
              Срань, срань, срань Господня

(Хор)

Богородица, Дево, стань феминисткой
              Стань феминисткой, феминисткой стань

(конец хора)

Церковная хвала прогнивших воджей
              Крестный ход из черных лимузинов
              В школу к тебе собирается проповедник
              Иди на урок - принеси ему денег!

Патриарх Гундяй верит в Путина
              Лучше бы в Бога, сука, верил
              Пояс девы не заменит митингов -
              На протестах с нами Приснодева Мария!

(Хор)

Богородица, Дево, Путина прогони
              Путина прогони, Путина прогони

(конец хора)

Та за този текст 2 години затвор - Стига сте излагали

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение

Заплашват - грънци. Путин е тиранин !!!
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

Американски студент бе осъден на три години пробация

Don't work hard, work smart!

Коментар

• Хайде сега Стамболийски и компания да протестират против "несправедливата" присъда. Очаквам и Външно министерство да излезе с изявление по повод недемократичния американски съд.
                    Първоначално изпратено от Медиапул
                    Американски съд осъди младеж, заплашвал Обама във Фейсбук

Американски студент бе осъден на три години пробация за постване на заплахи срещу президента Барак Обама във Фейсбук, съобщи бТВ. Негов сънародник бе обвинен в отправяне на смъртни заплахи срещу държавния глава по електронната поща.

Съдия Марша Кук постанови, че 21-годишният студент от югоизточния щат Флорида Хоакин Серапио е постъпил погрешно, но че няма доказателства той да е възнамерявал да изпълни отправените от него заплахи.
                    Студентът е НЯМАЛ намерения да изпълни заплахите. ами просто си плямпал из мрежата. Дори не е отишъл в някаква църква да се кълчи като маймуна, ама американската демокрация не прощава и за празно плямпане!

Коментар

• По би ти ви ту казаха че убитите били мангали.Присъда явно няма да има.

Коментар

• Краси Катев убил двама човека край Балчик при катастрофа.Да видим сега дали ще има споразумение и условна присъда?Убеден съм че тоя няма да влезе в затвора.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Владееш го изящното слово !!!
                          Пропуснал си да оцветиш още една дума от каруцарският ми речник.

Коментар

• Тъжните изводи от олимпиадата

http://alchemicalshots.blogspot.com/2012/08/2012.html

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                              Сладур си ти ама си малко глупав. С петарката ще идеш при сестра си.
                              П.П. Аз не разбирам от икономика и от търсене и предлагане, но се сещам защо не те лови сън и се дърлиш тук с мене. И ще ти кажа: Пазара ти го е начукал до сливиците и сега сън не те лови да не гризнеш маржин кола. Дядо ти се е возил на тази лодка преди 3 години. и вече не пуска аванти. Ама ти щом не взимаш от дума ще го ядеш дебелия докато ти уври мозъка!
                              Владееш го изящното слово !!!
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                Чуй ме сега. Търгувам само валута чрез български лицензиран ИП който съм проверил.
                                В акаунта не държа повече от 1000 лева Другите пари са в банка на депозит и си ги връткам на реална обмяна и средно им докарвам около 5-10 процента плчс тримесечна лихва. С акаунта само скалпирам по ПА и мартингейл и нямам ден на зауба не помня вече от кога . Така ,че гледай да не ти пратят маржин кола и не бери грижа за мен. Аз повече от 10 пипса не мога да загубя от ч сделка и после по схемата с мартингейла си ги връщам с печалба. Дето имаше един девиз с малки суми но редовно. Хайде сполай. дедо трябва веке да спи! Лека!
                                Ок ти си знаеш, очевидно само за тръпка го правиш, няма лошо.Лека и от мен.

Коментар

Working...
                                X